Как обичат мъжете?

• 55 235
  • 2 520
  •   1
Отговори
# 2 370
Издръжливия спортист си е издръжлив и в...
Всъщност, въобще не е така.🤣

# 2 371
Повечето батки от фитнесите, вманиачени в обема на тялото си, не стават в секса, така съм чувала.. особено ако се блъскат с добавки, не рядко имат малки инструменти и за баланс правят мускули, с които да впечатляват..

# 2 372
Издръжливия спортист си е издръжлив и в...
Абсолютно верно.
Аз съм шахматист.

# 2 373
Повечето батки от фитнесите, вманиачени в обема на тялото си, не стават в секса, така съм чувала.. особено ако се блъскат с добавки, не рядко имат малки инструменти и за баланс правят мускули, с които да впечатляват..
А заради добавките и лекарствата понякога дъхът им е на мърша, извинявам се за свръхдескриптивното сравнение

# 2 374

Не съм била с такъв, защото са ми отвратителни с тия изкуствени тела, но има жени дето ги харесват.
Имах позната дето излизаше с такъв - и тя сподели същото. Неиздържлив и с не особено голям инструмент - разкара го за по-възрастен от него.
Ей там каква злоба се изля - каква меркантилна била и т.н.
Сърце не ми даде да попитам пича, а какво точно е очаквал като си е ходела перманентно незадоволена?

# 2 375
  • Столичанин ама не в повече :D
Пак не схващаш. Подобни неща са се случвали с много жени, но нито една не реве във форума, че била използвана.
Само вие виете на умряло за някакви 20 лева.
Чак реване, камо ли пък "виене на умряло" не бих го нарекъл. Дискутираме си тука. Питате жените защо на мъжете е неприятно влагат усилия, време и пари, когато отсреща не получат добро отношение - отговаряме защо. Ако отговорът ви докача - това си е ваше мнение (и право).
Иначе щом не е проблем, дай да излезем и да ме почерпиш за 20 лева, а аз да си тръгна с друга мацка на края на срещата - да видим с неприятно чувство ли ще останеш, или ще ги дадеш с кеф, ей така да ми покажеш, че си ларж и си над нещата, че да те похвалят после у форума?

А не е проблем да ме изч*каш и повече да не ме потърсиш? Хм?
Като толкова сте ербап дайте на някой гей да ви опъне. Срещу 20 лева.
Всяка жена, след това съм я търсил и това ми беше грешката, ама го осъзнах на дърти години Sunglasses

# 2 376
А заради добавките и лекарствата понякога дъхът им е на мърша, извинявам се за свръхдескриптивното сравнение
Не знам за какви добавки и лекарства говориш, но явно човекът взема някаква експериментална химия, имa дентални проблеми или прави фастинг.

Имах позната дето излизаше с такъв - и тя сподели същото. Неиздържлив и с не особено голям инструмент - разкара го за по-възрастен от него.
Ей там каква злоба се изля - каква меркантилна била и т.н.
Сърце не ми даде да попитам пича, а какво точно е очаквал като си е ходела перманентно незадоволена?
И защо вземаме думата й за вярна? Жените си измислят какви ли не нелепи оправдания, за да напуснат някой.
Щом познатата ти разпространява подробности от интимния им живот наляво и надясно, можеш да си дадеш сметка за качеството й като жена. Наистина трябва да смениш средата си, както те посъветваха няколко форумки.

# 2 377
О хайде пак двойни стандарти! За мъжа е окей цветущо да обяснява как и кога коя е оправил пред приятели, но за жените това е забранено.

# 2 378
Крис, пак си противоречиш.. с твоята жена си се запознал в бар, защото ти е харесала визуално и не сте се познавали отдавна.. завел си я на ресторант с вечеря, която ти си платил.. нещо май ти издиша теорията..
Ако вие излизате с куцо, кьораво и сакато разбирам, че не искате да плащате всеки път, но нормалните хора си подбират с кой да излезнат на среща и въпреки това осъзнават, че винаги има риск да е първа и последна, това обаче не пречи да се държиш като кавалер и да се отнесеш с уважение към човека насреща..
Жените, за които разбиранията за кавалерство са свързани с финансовия сектор, напълно си заслужават "кавалерите" на които попадат. Sunglasses

# 2 379
О хайде пак двойни стандарти! За мъжа е окей цветущо да обяснява как и кога коя е оправил пред приятели, но за жените това е забранено.
Сериозно, смени средата. Познатите не коментират помежду си полови органи и не обменят сексуални практики, пък дори и първите приятели.

# 2 380
Джеръми, точно ти който се хвалиш, че някоя жена те почерпила тортичка и го имаш за голямо геройство, не върви да порицаваш жените, и да се изказваш за кавалерството, защото това е нещо непонятно за теб...

# 2 381
Ахааа значи ако жена почерпи мъж е голямо геройство, ама ако мъж почерпи жена, то не е нищо. Sunglasses

# 2 382
Точно така.

# 2 383
Ако вие излизате с куцо, кьораво и сакато разбирам, че не искате да плащате всеки път, но нормалните хора си подбират с кой да излезнат на среща и въпреки това осъзнават, че винаги има риск да е първа и последна, това обаче не пречи да се държиш като кавалер и да се отнесеш с уважение към човека насреща..
А с кого да излизаш? Ако примерно си завършил университета вече и работиш, в работата не е хубаво да се сваляш с колежки, във фитнеса разбрахме, че също не бивало - ми тръгваш по заведения, изложби, партита, харесваш си някоя жена, която визуално става, заговаряш я, вземаш й телефона и после я каниш да излезете някой път. Отде да знаеш после каква ще излезе по характер?
Да не искаш да кажеш, че сингъл мъж трябва много да подбира и да хареса да речем само 1 от 100 срещнати жени? Ако е тъй, то по реципрочния закон и него ще го харесат само 1 от 100, и тогава трябва да срещне 100*100=10,000 за да се получи взаимно харесване. То така стар ерген ще си отвиси. Човек трябва да си дава шанс за нещо ново и вълнуващо, не се знае от кой храст ще изскочи заека.

# 2 384
  • По света и у нас
Ахааа значи ако жена почерпи мъж е голямо геройство, ама ако мъж почерпи жена, то не е нищо. Sunglasses
“ Скъпа какво ще ядем днес, както си сготвила, с какво ще ме храниш!”  е редовното почерпване към което мъжете се целят. Настолното изречение на всеки мъж като се прибере при личната си готвачка, отеква и до днес в травматизираното ми съзнание.

Общи условия

Активация на акаунт