Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 553
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Калин Сърменов вчера се разхождаше около Сатиричния. Като го гледах с голата глава и по едно сако в този студ как лежерно си върви, още по-студено ми стана. Grinning Пиеше и кола без захар. Grinning

# 331
  • София
Лена Бориславова (или нейна двойница) в Сан Стефано Плаза снощи. Супер нежна и фина, много приятно изглежда, впечатли ме.

# 332
  • София
Мая Манолова с розово палто и шпаклована с много грим в Била на бул. Д-р Г. М. Димитров. Влезе с добре охранен и облечен белокос кавалер и младо момиче. Застана пред хлад. витрина и дръпна реч как днес не трябва да се пазарува, колко са лоши чуждите вериги и големи надценките, как депутатите не мислят за народа и т.н. Момата снимаше рачта и с телефон, дядката я гледаше очаровано. Отправи се към мене и ме попита защо съм в магазина. Докато и отговоря подобаващо дойде управителката с 2 бодигарда и малко насилствено я изпратиха до входа. После влезе в близката сграда Хармония на Артекс. 
Допълвам се - възрастния мъж с нея бил Велизар Енчев. Сега атакува кварталните ФБ групи със снимки на уж празната Била. Имаше си хора, но той избрал да снима един ъгъл с плодове, в който рядко има хора. ПрИмоциите са на друго място и клиентите са там.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 18:44 от Aisha

# 333
Снощи в столичен клуб - Иво Димчев в компанията на Мария Силвестър и Галка (Каризма) с приятелка.
Преди това в Хепи на "Раковски" - Богдана Карадочева със сина си, нея я загледах заради специфичния глас. Изглежда си супер добре жената.

# 334
Пета Дикова със семейството си на летището в Малага. Свежарки са.

# 335
Спартак Тодоров - звездата от сериала Алфа в компанията на актрисата Касиел Ноа Ашер и още доста млади артисти преди няколко дни. Късно вечерта вечеряха в Уго на Витошка имаше букети с рози на масата, явно са били след представление. Момче и момиче поискаха автографи и от двамата, след което и обща снимка. Много земни и възпитани. Касиел дори подари букета си на сервитьорката обслужваща масата и.   

# 336
Лора Крумова, Мария Йотова от Нова тв, Зара Лазарова и Яна, която коментира Ергенът от бТВ, Драго Чая, Рачков с новата любима, Цветанка Ризова с кавалер, Иван Бедров, Неда Спасова..... Всички на премиерата на филма за Милен Цветков

# 337
Джулиана Гани. От екрана мислех, че е по-висока и едра, нищо подобно. Сигурно е около 170-2 см макс.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 22:03 от Good Mood

# 338
Вчера се разминах с руси близначки, които съм виждала в някакъв формат по тв.Кои са и с какво се занимават нямам идея.Изглеждат както и на екрана.

# 339
От Игри на волята може би.

# 340
Вчера се разминах с руси близначки, които съм виждала в някакъв формат по тв.Кои са и с какво се занимават нямам идея.Изглеждат както и на екрана.

Ако си ги срещнала в района на Графа и Гарибалди, значи са Стефания и Елена.
И на екрана, и наяве си изглеждат като кикимори.
Претендират, че са дизайнерки, не знам на какво.

# 341
  • Sofia
Цветан Цветанов, Петър Стоянов, Гергана Паси, Люба Кулезич, Хампарцумян, Захари Карабашлиев, Трайчо Трайков, Вили Лилков, Архимандрит Никанор и други разни популярни в сферите си личности на публично събитие.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:08 от Child of June

# 342
Найо Тицин пред малкото НДК.
Слаб, нисък, говореше по тел.,
много добре изглежда за годините
си (54)

# 343
Моню Монев на Витошка с приятел

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 08:52 от Г-жа Рамацоти

# 344
Сашо Диков, посрещна Петя Дикова и семейството й на летището

Общи условия