Знаете ли кого видях - 45 тема

• 123 545
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Явор и Галя Дачкови, Николай Дойнов, (чуваше се от другия тротоар гласа му), София Бобчева - сладка, усмихната, лигавщината й отива много.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:02 от Child of June

# 301
  • София
Винаги съм се чудила София Бобчева дали така си говори или все се лигави? Иначе ми е голяма сладурана.

# 302
  • Sofia
Винаги съм се чудила София Бобчева дали така си говори или все се лигави? Иначе ми е голяма сладурана.
Май и двете. Много лъчезарна и хубава. И преди съм я засичала, но сега грееше.

# 303
Току-що се разминах с Иван Юруков пред Младежкия театър. Говореше по телефона. Simple Smile

# 304
Лили Гелева с мъж и дете

# 305
  • София
Люси Дяковска днес на "Дондуков" сваляше от една кола куфар, раница и няколко торби. Готина е, много енергична ми се стори.

# 306
  • Sofia
Певицата Сантра с дъщеря си. Малката е сладурана, Сантра е в чудесна форма. Много ми харесва и визуално последните години.

# 307
Краси Балъков във Фантастико. Хубав мъж е, макар и на години вече, изглежда супер.❤️
Пак във Фантастико Мирослава Профирова от Игри на волята.

# 308
Ваня Щерева до Сатирата. Едра мадама е, готина и свежа. Корекциите й почти не личат.

# 309
И аз я видях Ваня. На Сантра момиченцето е голям бонбон, но тя никога не ми е харесвала.
В последно време Алена Вергова ми прави впечатление, че се променя в хубава насока

# 310
Малина, Десислава и Благой Найденов на бърдея на внучката на Малина. Малина снимаше видео за червило от серията на Преслава на едната маса преди да дойдат гостите. Деси е дебела доста, но симпатична.

# 311
На бърдея? Close

# 312
Имаме си дума на български - рожден ден!

# 313
Малина, Десислава и Благой Найденов на бърдея на внучката на Малина. Малина снимаше видео за червило от серията на Преслава на едната маса преди да дойдат гостите. Деси е дебела доста, но симпатична.
Десислава не е пълна, а закръглена.Виждала съм я на живо-лъчезарна и усмихната жена.😉

# 314
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не била пълна,била закръглена:)

Общи условия

Активация на акаунт