Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹‍♂️🧚‍♀️(тема 19)

• 23 181
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Лизи,моята свекърва направо си казва,че който има деца да си ги гледа!
Аз нямам желание да го гледа и попринцип,защото последния път го оставила сам в хола ,а тя отишла да подремне ,обаче ме жегват подобни изказвания,все пак става въпрос за нейното внуче ,а не за някое чуждо дете ,ама здраве да е 😊
К5.S, и ние сме в същото положение с бабите. Не искат да ги гледат , нямало да се справят и подобни. На 10 мин с кола живеят от нас . В крайна сметка , никой не може да накараш на сила. Мъжа ми имаше идея , като почнат ясла , свекито да ги взима и гледа за два часа след яслата, за да мога да започна да работя. Викаше я всяка събота ,да ги гледа , заедно с него , в крайна сметка , накрая (след цели две съботи , за по 3,4 часа), каза че не може да ги гледа сама , не можела да се справи. И така ще си бутам неплатен отпуск , докато мога. Оставяла съм майка ми докато отида да пазарувам да ги гледа , гледа ги на Тик ток ... Дава им тик ток и всичко е мирно, не знаела какво да ги прави и тя. Това е положението, за това само аз си ги гледам , от време на време излизам докато спят обеден сън да пия кафе с някоя приятелка и мъжа ми седи с тях, общо взето на две, три седмици ми се случва , веднъж. Мойте баби също са здрави , на по 5-10мин от нас живеят ,но и на тях не им се занимава. Вчера пробвах с едната ми баба , да я питам , ако може да дойде , да седи вкъщи с децата да ги занимава , за да мога да се подготвя за празниците , готвене,чистене и подобни (ще имам гости), излъга ме че не се чувства добре. Тя ходи да гледа всеки ден на братовчедка ми детето и после като се чух с братовчедката, директно ми каза че нищо и няма и ме лъже Joy. Майка ми също ме е лъгала , че е болна за да не ми помага нещо. Все пак са си майка и дъщеря Joy и двете ме лъжат по един и същи начин . Сега да не си помислите ,че им досаждам и им е писнало от мен, търся помощ ,много рядко, на няколко месеца веднъж да се случи.
,,на вълка му е дебел врата , защото сам си върши работата,, , това е положението при мен Joy

# 331
Пламинго , дано е започнала да я движи и да няма нищо Anguished пиши утре какво става.

# 332
Весела коледа на всички,бъдете здрави ❣️
Вики от снощи е с температура,сега спи ,когато се събуди ще го водим на преглед ,но съм сигурна,че е отново гърло 😔
Щяхме да ходим утре на село при роднините,обаче явно ще ни се размине

# 333
Весела Коледа на всички! Бъдете здрави!

# 334
  • Велико Търново
Пламинго , дано е започнала да я движи и да няма нищо Anguished пиши утре какво става.

Тази сутрин като стана отново я наболяваше и след един час, каза че вече не я боли . Сега я движи добре .
 Но пък сега нея я почна разстройство, а преди малко и повърна два пъти един след друг на фонтан.
Като гледам явно всички ще прекараме празниците "весело".

Пожелавам оздравяване на всички болни и през новата година да боледуват по- малко децата ни и ние покрай тях!

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 13:18 от Plamingo__

# 335
Честита Коледа на всички. Бъдете здрави,вие и семействата ви.
Пламена е всяка събота при майка ми. Караме я сутрин и късно вечеря я вземаме. Майка ми иска да я гледа,но след инсулта който прекара не искам да ги натоварвам с татко. На леля ми съм я оставяла за два часа и няма проблем. Пита за нас и до там. Като цяло няма порблем с адаптацията с чужди хора,но нямам на кой да я оставя с дни. Доста болни има при нас и аз пак съм хремава. Скоро правя три месеца от както почнах работа и това ще ми е трето боледуване. Кошмарно е!😏

# 336
Весели празници, момичета!
Дано болните да са оздравели 🍀
Ние се прибрахме за няколко дни, за Нова година отново ще пътуваме. Ава от вчера точи някакъв зелен сопол, направо тръгна той, без запушен нос или бистър секрет. Но не тече постоянно, рядко избърсвам и не ѝ пречи да спи. Хубавото е, че вече много добре си издухва носа.
Имам чувството, че много порасна за няколко дни. Тя от няколко месеца иска всичко да прави сама, да се съблича, облича, мие зъби и т.н. Но вече иска и да играе сама. Днес от три часа си е в стаята, слуша коледни песнички от колонката и играе 🥺 даже ми каза "остави ме" като отидох да я видя 😃 забелязвам, че започва сама да си измисля игри, например магнитите са "деца", обяснява им, че ще спят, после майките им идват да ги вземат и т.н.

# 337
  • Велико Търново

За много години, момичета! Пожелавам на вас и семействата ви изобилие от здраве и много щастливи моменти! ♥️

# 338
За много години, момичета! Да ни донесе много здраве Новата година!

# 339
За много години и от мен!
Пожелавам ви да бъдете здрави ❣️

# 340
Честитим си 3та поредна НГ!
Да сте здрави и успешни през 2025!

# 341
Честита нова година. За много години и по малко болни.

# 342
Честита нова година и от мен ! Бъдете здрави и обичани !

# 343
Честита нова година,момичета. Много здраве,щастие и успехи на всички ни☺

# 344
Как сте , момичета? Пристигнаха ли ви поръчките от бг мама лоялност? Днес и аз видях, че имам 50лв и си поръчах нещо , но съм леко скептична 😀 иначе при нас нищо ново.Малката два дена ходи на "ясла" с четвърта група , защото няма деца и там я разпределят.Добри отзиви ни връщат,казват , че е готова за първа група ,явно само мен не ме слуша , хаха .

Общи условия

Активация на акаунт