Разходка за две нощувки в български град

• 2 064
  • 20
  •   1
Отговори
Здравейте,

С едно моя приятелка сме решили да опознаваме България, чудехме се в кой град бихме си прекарали добре и има какво да правим, а и да няма какво да правим да има хубави гледки и природа. Изключваме Велико Търново, Трявна, Русе, Пловдив, Благоевград, Велинград, защото там сме били. Ако може да препоръчате и хотел с топъл басейн в този град, ще е идеално! Благодаря предварително!

П.С. не разполагаме с кола Sad

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 18:23 от Asia1

# 1
  • София
Панагюрище как ти звучи?
Били сме тук – https://kamengrad-th.com/

# 2
# 3
Кърджали.

# 4
Пловдив

# 5
  • София
Пише без Пловдив.

# 6
Oт кой град тръгвате? Хубаво е да мястото да е близко за да не губите много време в пътуване.

# 7
От София тръгваме.

# 8
Видин, с Коледен базар в Крайова (няма топъл басейн във Видин. за Крайова има влак, доколкото знам)

# 9
И според мен Кюстендил е добър вариант. Има парк за разходка, пеещи фонтани в центъра, галерия на Майстора. Хотела който е препоръчан е в началото на парка и е приличен. Има масаж, сауна и басейна е топъл.
Ние ходим на басейна през зимата Wink

# 10
Аз мисля, че в много български градове бихте си изкарали добре за 2 нощувки. Кюстендил, Сандански, Банско, Смолян, Стара Загора, Ловеч, Видин, Казанлък, Шумен.

# 11
# 12
# 13
Поморие. Има хубави хотели със спа. Гледките на изгреви и залези са великолепни. Има музеи и приятни места за разходка. Също така удобен транспорт от Бургас до Поморие и обратно, така че липсата на кола не е проблем.

# 14
Аз бях в хотел Стримон в Кюстендил миналата седмицата. Всичко ни хареса. Хотелът има спа, басейн, и предлага закуска и вечеря, която е много вкусна. Градът също е приятен и достатъчно голям за опознаване.

Общи условия

Активация на акаунт