Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 345
  • 974
  •   1
Отговори
# 870
Явно Анжела ще става храбра. Ама откъде тези ясновидски прозрения при близнаците, че зелен (може би) ще дойде при тях. 😁

# 871
Имам някакви догадки кои са двама от финалистите в ОСГ на база публикация с поздравление на парамедик, работещ на Филипините за реалити предавания. Само спекулирам.

# 872
Дано не е вярно. И двамата не ги харесвам.

# 873
Дано е вярно. И двамата ги харесвам Simple Smile

# 874
  • София
Гарантирано, този парамедик, догодина няма да бъде в екипа на предаването JoyJoyJoy
Но поздравления на Arieli за находката (акаунта на филипинеца е private) независимо дали ще се окаже вярно или не, макар че аз лично на базата на датата на поста, съм много склонен да го повярвам. И сега ако Номер 3 се окаже онзи левент с мустачките които само като ги видя ми иде да му ги обръсна със моторна резачка .... JoyJoyJoy
Между другото наличието на само двама поздравени, може да означава, че третия финалист е получил ролята на сапьор и е нацелил бомбата

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:22 от dido2k

# 875
Вие пък, все най-лошото си мислите. Може пък да са се взели двамата 🥹

# 876
Аз пък го очаквам "левентът с мустачките" 🤪 да е финалист... още от лятото.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 06:58 от Bilyana14.

# 877
  • Другата България
Ама то както върви формата това за Ати на тати и за Венци надали е изненада за някого, третия гарантирано ще е Георги според мен. Това не е спойлер, а лично предположение.
Но иначе и аз благодаря за снимката.

# 878
Имам някакви догадки кои са двама от финалистите в ОСГ на база публикация с поздравление на парамедик, работещ на Филипините за реалити предавания. Само спекулирам.
За Венци съм сигурна от около седмица, защото ни го показват твърде много и знаем предостатъчно за личния му живот. Алекс също е логичен, за никой друг не е имало такива дълги разкази и писма от близките. Сещате ли се кой може да е третият? Моят "ключ" за подобни предавания е следният - някой играч да не е на битка, не е Избран, но ни дават синхрон как размишлява за нещо от личния си живот и винаги е история, която те кара да го опознаеш и разбереш.
При предаванията на Николов виждаме такива неща и за раноотпадащи играчи, ако историята е поучителна, но все пак се забелязва.

# 879
  • София
Мен още в първите епизоди "левента с мустачките" и "Ати на тати" ми влезнаха във радара, защото техните едити (особено на първия) се отличаваха много от тези на другите, докато за другия беше точно заради "тати" (и по скоро с кого "тати" се има). НН отдели прекалено много време и нездраво разочарование от провалената му сюжетна линия за да се подмине с лека ръка. Не следя вече епизодите и не знам кой с колко гривни е в момента, но си спомням спойлера на Дилянчето, че имало много обрати, но в крайна сметка на финала се класирали тези които тя харесвала. А в началото на сезона имаше доста сцени в които се виждат симпатии от нейна страна именно към левента.

Офтопик: моля някой да напише нещо тук в темата преди 19:30 за да ме отблокира да пусна следващата порция инфо за кастинг битката довечера. Все пак всички фенове на игрите тук и тези във ФБ (Wink) чакат да разберат какво ще се случи Joy

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 13:23 от dido2k

# 880
  • Stockholm
Веднага пиша нещо преди 19, 30.

По последна информация преди 19,30, която  позволяваме да се разпространява във Фейсбук- Мастагарков печели, съответно Анджи печели. Взема сабите и 100 гроша. Отива при Червените, но не играе с Микяй и Маги, а с Мартин и Добри Stuck Out Tongue Winking Eye

# 881
  • София
Тц,не си го запомнила добре.Анджи сбъдва най-големия страх на Дуото-праща им Дядо Коледа(Гешев) в кутия,завързана с панделка.

# 882
И ти не си.😀 Праща Поли и взима Маги при тях. И правят нова женска коалиция с Деси.
Тц,не си го запомнила добре.Анджи сбъдва най-големия страх на Дуото-праща им Дядо Коледа(Гешев) в кутия,завързана с панделка.

# 883
Мастагарков печели, но Анджи не печели. Тя милата е избрала другия, а не Мастагарков.
Четете я тази тема по-внимателни. Close

# 884
Знам, че много ви се иска на всички да е обратното, но Мастагарков губи. Ако не ми вярвате, помислете малко - в тази игра са включени всичките му слаби компоненти.

Анджи съответно си губи залога.

Общи условия

Активация на акаунт