Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 406
  • 974
  •   1
Отговори
# 855
Знае ли някой каква награда взема Анджи,когато познава резултата от кастинг битката?
Сабите, дето Добрин ги отказа във вторник

# 856
  • Някъде там...
Знае ли някой каква награда взема Анджи,когато познава резултата от кастинг битката?

Сабите на спасението, писа някой на предните страници.

# 857
вярно,бях забравила да сабите.
Сабите, дето Добрин ги отказа във вторник

# 858
  • Другата България
Момичета и момчета, минавам да ви кажа, че за оставащото малко време до края на формата спойлерите ще ги получавате от Дидо. Съжалявам само, че по-рано не се сетихме и двамата за тази “стратегия“. Но все пак Дидо като “стар“ спойлерджия мисли по-добре от мен в тази насока. Понеже аз нямам възможност всекидневно да пиша във форума, или поне не в интервал 19:00 - 20:00 часа, той ще пуска инфото преди всеки епизод. Все пак той е и човек, който следи формата, има и снимки, които може да напасне по и с моето инфо, знае и кой кой е и за какво се бори.
Предполагам няма нужда да казвам защо го правим, знам, че за някои от вас плагиатството на онези хора не е проблем, но когато стават все по-нагли и нахални, и аз, и Дидо решихме заедно така да поднасяме информацията. Имах идея - лична, да пускам партенки, но след неговото предложение съм напълно съгласна, че не заслужавате да ви лъжа заради чуждата наглост, съчетана с....нека да го кажем така - не особено висок интелект.
Утре преди кастинг битката отново ще ви пише какво точно ще се случи на нея, ще ви оставя това тук да се позабавлявате малко.
Скрит текст:

Така е, глобите за плагиатство от БгМама са наистина толкова жестоки, че ставаш за смях когато се наложи да ги плащаш. /това последното е с авторство на Дидо, но признавам, че му се е получило много добре/.
И още нещо, благодаря на съфорумката, която неволно ги е подвела за една от информациите, която бях писала тук, и която те и двамата повтарят от доста време насам. JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:08 от Merri_An

# 859
Merri_An и Дидо големи благодарности и за двамата! Само скромно да попитам, няма ли да се повтори сценарият от миналите петък и събота? Само девойки се борят за спасение, на елиминация, на кастинг битка и залагат на нея?!                                                                    
                                                                 ПП: А случайно Виолетка ще се изявили ли и тя както щерка си?

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:42 от Pasha Belcheva 746585

# 860
  • София
Включвам се и аз. Първо Благодаря много на Merri_An за прекрасните думи и огромното търпение проявено досега към всички нас.
Сега като отговор на въпросите на Pasha Belcheva: довечера преди епизода (че сега съм още на работа) ще дам малко инфо, защото така или иначе от промото  в края на епизода ще покажат кой участва и кой залага на кастинг битката и какъв е точно ще бъде залога

# 861
Сега  Никита и Дианчето ще пишат и те във ФБ:
Преди епизода ще ви дам информация как ще се развият нещата...

# 862
  • Stockholm
Мери, много благодаря за всички железни  спойлери и търпението, особено при положение, че не следиш предаването Blue Heart

Дидо, разчитаме на теб Yellow Heart

Edit
А Никита и Дианчето поне ги изпързаляхме яко, ама много яко Joy

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:57 от silsto

# 863
  • Другата България
Мери, много благодаря за всички железни  спойлери и търпението, особено при положение, че не следиш предаването Blue Heart

Дидо, разчитаме на теб Yellow Heart

Edit
А Никита и Дианчето поне ги изпързаляхме яко, ама много яко Joy
Heart
Аз по принцип не съм от най-търпеливите, но пък за сметка на това съм упорита като ....магаре.
С повечето от вас се “познаваме“, и ако сме живи и здрави още ще списваме по темите тук. А и бях в дълъг болничен, имах време, сега накрая ми е кът.
Но си признавам, че бях готова да се откажа заради онези двамата, още повече когато прочетох обидите към съфорумки, а и мен Дианчето ме нарече менторка JoyJoyJoy /препоръчвам да се използват речници, преди да се употребяват непознати думи/.
Но какво да очакваш от хора, които след като си ги излъгал веднъж, се хващат за втори път на същата кукичка, която са захапали първия път?
Риторичен е въпроса, естествено.

# 864
  • София
Както беше вече обещано се включвам Grinning
За епизода довечера няма нужда да се повтаря: казано е вече какво се случва.
Сега малко инфо за кастинг битката в Събота:
Анджи отива да залага като спечелила първата битка за спасение.
Успокоявам фенките на Мастагарков: да Той е и ще се бие за вас. Joy
Само, че предложената награда НЯМА да е "Сабите на Спасението": те, както мисля много хора се досетиха, се дават само на победител от капитанска битка, а не цял епизод да стоиш до арената като мажоретка.
Истинският залог е ново разбъркване на картите в племената, този път с малко по-поетичен и тематично-ориентиран привкус предвид участникът в самата кастинг битка. WinkWink
Останалото Утре

# 865
Добре де, аз едно не разбирам. Какъв ти е кефа да преписваш оттук и да пускаш във ФБ. Още повече, ако ти е фалшив профила, само работа си създаваш. Благодарим на Мери и Дидо, че ще ни спестяват напрежението по гледането и напразните надежди. Аз лично ми се искаше Силвия, а не Анджи да остане за финала. Тя е по-силна от нея, и едно висене на едни куки, не дава представа за това, кой е по-силен като играч. И за Малвина ми е тъпо, как падна.

# 866
  • Другата България
Аз се опитах да дам жокер на съфорумките, че пак партеносвам /май няма такава дума Blush/, с последните две изречения, дори редактирах поста, дано сте се досетили. Извинявам се, ако съм подвела някого.
Скрит текст:
Не е случайно, че Добрин не взе сабите на спасението.
В събота на кастинг битката ще ги вземе Анджи.
Която ще спечели залога на кастинг битката, която пък битка ще се спечели от Мастагарков.
Всичко е измислено. Blush
И няма случайни неща.

Сега искам да питам някой знае ли нещо за “Бягство към победа“?
Коя двойка печели?

# 867
Аз се опитах да дам жокер на съфорумките, че пак партеносвам /май няма такава дума Blush/, с последните две изречения, дори редактирах поста, дано сте се досетили. Извинявам се, ако съм подвела някого.
Скрит текст:
Не е случайно, че Добрин не взе сабите на спасението.
В събота на кастинг битката ще ги вземе Анджи.
Която ще спечели залога на кастинг битката, която пък битка ще се спечели от Мастагарков.
Всичко е измислено. Blush
И няма случайни неща.

Сега искам да питам някой знае ли нещо за “Бягство към победа“?
Коя двойка печели?

Тоест това е било блъф

# 868
От ФБ.В понеделник Храбри на резиденция.

# 869
Добре де, аз едно не разбирам. Какъв ти е кефа да преписваш оттук и да пускаш във ФБ. Още повече, ако ти е фалшив профила, само работа си създаваш. Благодарим на Мери и Дидо, че ще ни спестяват напрежението по гледането и напразните надежди. Аз лично ми се искаше Силвия, а не Анджи да остане за финала. Тя е по-силна от нея, и едно висене на едни куки, не дава представа за това, кой е по-силен като играч. И за Малвина ми е тъпо, как падна.
Обикновено това са хора, кито са комплексирани и аутсайдери в обществото и единствения наин да се увстват "известни", приобщени и някак полезни е когато се изявяват в интернет пространството и виждайки как те хвалят и уважват, че притежаваш нещо повече от тях. Жалка история, но е пълно с такива хора и социалните мрежи им дадоха възможност да избиват комплексите си набирайки фалшива популярностна чужд гръб.

Общи условия

Активация на акаунт