Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 425
  • 974
  •   1
Отговори
# 840
Дали утре ще отпадне Георги от Островът? Нали в надкаст НН казал за злодей, който отпада точно след като претърпял катарзис?

# 841
Жорето остава май.Има го в кадри от последната седмица. А и  на снимката гривните на Берке са някъде около 10тина, а децата носят две. Мисля, че това е  печалбата му на Жорката.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:29 от Joy 05

# 842
  • софия
С това промо и Сано как рИве, явно тренерът напуска. Поне си отдъхнах, че снимката не е с финалистите.

# 843
6 сезона вече минаха и не се научиха как да правят промотата LaughingLaughingLaughing

# 844
С това промо и Сано как рИве, явно тренерът напуска. Поне си отдъхнах, че снимката не е с финалистите.

Според мен рИве, защото е станал дядо и съобщава новината в кръга.

# 845
Хора, минавам да попитам тук ли ще ми кажете, кой ще спечели игри на волята? Дочух нещо и ако е така.... от сеги да спирам телевизора 🙄

# 846
Хора, минавам да попитам тук ли ще ми кажете, кой ще спечели игри на волята? Дочух нещо и ако е така.... от сеги да спирам телевизора 🙄
Говори се за Мартин Cry

# 847
  • Sofia
Говори се за Мартин Cry
А, ако не е Мартин, ще е Добрин, то все тая. 🤔

# 848
Още по-зле. Защо такаа... 😩

Говори се за Мартин Cry

# 849
  • София
Още по-зле. Защо такаа... 😩

Който и да бие, все ще има някой недоволен.
Затова следващото лято ще се организира анкета в тази тема, и който събере най-много гласове, той ще спечели, само имайте търпение дотогава JoyJoyJoy

# 850
Някой запознат ли е кога се снимат синхроните и защо Борисенко един ден е с ъс стресница , а на другия ден не?

# 851
Не гледам Островът и не знам колко често си сменят тоалетите водещите, но забелязах, че:

# 852
Да тази снимка е от днес 😀 не е от финал отдъхнах си хахахха

# 853
Значи правилно съм запомнила, че децата по-рано отидоха на Острова. Явно статията късно е отразила това. 😊

# 854
Знае ли някой каква награда взема Анджи,когато познава резултата от кастинг битката?

Общи условия

Активация на акаунт