Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 265
  • 974
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Дано да е Гешев. Но не вярвам. Аз щом харесам някой, значи ще е втори. Joy

# 32
  • Stockholm

Разбирам, че  криете победителя, за да не приписват от тук Blush

# 33
Вижте Аватара на dido, още в предната тема се каза кой е.

#Слидерин

# 34
Аз Добрин го опровергах като победител още в началото на сезона и си стоя зад думите - точно той не е печелил Satisfied
Да. Той е втори.

Дано да е Гешев. Но не вярвам. Аз щом харесам някой, значи ще е втори. Joy
Трети или четвърти е.

# 35
  • Stockholm
Вижте Аватара на dido, още в предната тема се каза кой е.

#Слидерин

Може и да е подвеждащо. Прекалено лесно за отгатване. Може би към края на предаването ще си смени аватара и тогава ще означава нещо.

# 36
  • София
Може и да е подвеждащо. Прекалено лесно за отгатване. Може би към края на предаването ще си смени аватара и тогава ще означава нещо.
Обещавам, че до края на сезона няма да си сменям аватара Joy

# 37
  • Другата България
А Мери Ан каза,че не е Раду. Аз си чакам нейните спойлери.
Аз вчера потвърдих, не знам защо е изтрито, ако е.
Марто е победител, Добрин е втори, до последно финала е много оспорван, но ще ви оставя сами да се убедите в това.
Гешев е трети.

# 38
Emil Trifonov се включи ,ама нищо ново не написа.Каза за Кралев ,че отива на блатото.Някой го пита за Борисенко-влиза  и праща Анита.Ние го знаехме от тук.

# 39
  • Другата България
И той сигурно го знае от тук. Blush
Шегичка.

# 40
  • София
Ако е Марти съм ок, не че ми е любимец. Крайно време е такъв профил да е победител. Малко като компенсация за миналия сезон.

# 41
И той сигурно го знае от тук. Blush
Шегичка.

Мери, липсваш ми в псновната тема за Игрите Heart Да си го знаеш.

Благодарение на твоите постове тук, съдя, че във втора фаза въпросните четирима финалисти ще се разгърнат и ще покажат на какво са способни. Нямам търпение.

П.с 1ва фаза на Игрите винаги ми е била скучна, докато се махне плявата.

# 42
Марто е победител, Добрин е втори, до последно финала е много оспорван, но ще ви оставя сами да се убедите в това.
Гешев е трети.
Много ясно ти беше потвърждението, Мери, но явно не всички внимават. Много ми е интересно да гледам как Димитър и Кралев се пънат със стратегии, след като съм прочела спойлерите ти. Забавлявам се как продукцията си прави каквото си иска, въпреки или точно заради криви планове и заговори 😎😎😎

# 43
  • Sofia
Гешев е трети.
Еее стига де.. как Хари Потър? Прекалено политкоректен ми идва (разбирай мижитурка). Някак безличен и спотайващ се (бледа сянка на Добрин), и накрая се е изсулил пръв!?

# 44
  • Stockholm
Явно още не се е разгърнал. При това на няколко пъти ми се струва, че саботира. Може и да си крие възможностите. В пъзелите нарочно се бави.

Общи условия

Активация на акаунт