Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 184 764
  • 974
  •   1
Отговори
# 120
Очаквам блатната битка да е 95 процента въздушна акробатика Simple Smile Намразиха го Димитър и това си е Sad

# 121
Очаквам блатната битка да е 95 процента въздушна акробатика Simple Smile Намразиха го Димитър и това си е Sad
Ех, размечтах се. Би било чудесно!

# 122
Както често повтаря Димо, "пренави се Димитър", ама в интригите, т.нар. социална игра. Трябваше малко повече да заложи на представянето на арената вместо да е Самотният плетач на интриги сега.

# 123
Emil Trifonov се е включил ,не е нещо ново  което Мери беше написала миналия път.

# 124
Този явно си преписва от тук ( по точно от Мери ).

# 125
Едва ли преписва ,защото в другите си писания имаше някакви разлики и доуточнения

# 126
  • София
И преди седмица писа, че Кралев си отивал на 31.10 (една седмица след Крамарска) Joy
Но напоследък определено чака тук да се напише нещо, за да го изплюе после във ФБ групата Joy

# 127
Аз сега научавам ,че Крамарска си тръгвала тази вечер от блатото ,а Кралев другата седмица Rolling Eyes

# 128
  • София
Аз сега научавам ,че Крамарска си тръгвала тази вечер от блатото ,а Кралев другата седмица Rolling Eyes
Не мога да го намеря сега, но беше пуснал като отговори на коментари под негов пост това инфо за Крамарска и Кралев

# 129
Е добре де, как Крамарска ще си ходи, като другата седмица на изометрията са 3 жени и един мъж.( поне на снимката това се вижда)

# 130
  • София
Е добре де, как Крамарска ще си ходи, като другата седмица на изометрията са 3 жени и един мъж.( поне на снимката това се вижда)
И аз това се питам вече повече от един месец Joy
Тази снимка я свалих от бексейдж видеото, което е пуснато малко преди началото на сезона (на 1:41):
https://www.facebook.com/watch/?v=509991551507213
И по останалите кадри изглежда да е снимано в епизод от в следващата седмица.
Още не сме разпознали всички хора там, и за мен това е последната останала мистерия от този сезон Joy

# 131
Ами може да са три жени и без Крамарска. Simple Smile
Имаме Анита (в синьо). Втората - Десислава.
Скрит текст:
И въпросът е за третата - Крамарска или Миряна (която явно също се озовава на блатото).:

# 132
Ако Гешев е на елиминация дали Калоян е гласувал с Павел и Микяй. Или Борисенко?  При сините май най се въртяха коалиции.

# 133
Тази третата жена се вижда,че е руса -Крамарска е.Миряна още няма да е дошла при тях.А Димитър къде е по кръстовете не го виждам?Значи днес си отива само Кралев.Крамарска след него.

# 134
Димитър е в края.

Общи условия

Активация на акаунт