Спойлери от реалити предавания - тема 20

• 182 499
  • 974
  •   1
Отговори
# 705
То сега стана по-интересно. Мери и да напише истински спойлер, дианчето ще се съмнява дали е верен или подвеждащ 😁

# 706
  • Stockholm
Не съм си и мислела, че днес ще излъчат кого е избрала Десислава Joy Дианче, Никита, търпение до понеделник:joy:

mery_poppins1, ще умра от смях. Администраторът Никита е не по-малко нагъл от Дианчето. Ама пак разбрали недоразбрали- писали.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 21:25 от silsto

# 707
Определено няма да е скоро отпадането на Берке, тайно за което таях надежда.😔
Бях попаднала преди седмици на една снимка , ама чак сега обърнах внимание колко гривни е окичил.😔

Нищо чудно той да е и спойлера на Н.Н. за човека спечелил 39 гривни.

# 708
Joy, направо ме застреля с тази снимка, май Берекета ще е с  големия удар и фешън стратегията.
Лично ще потърся Иван да му държа сметка дето го спаси.

# 709
И сега с тези тримата на тази снимка си представете, че това са тримата финалисти.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Въпреки че по - скоро, е битка Жоро, Берке и Тренера , Беркето Печели другите са аут.

# 710
Децата по-рано дойдоха на Острова, не преди финала. Нали цяло лято ги следях. 😊

# 711
Децата по-рано дойдоха на Острова, не преди финала. Нали цяло лято ги следях. 😊
А то тези деца на кого са ?😁
И много се радвам, че не е преди финал, ама с толкова гривни доста билетчета за игри (по Шерифчето) ще има. Не знам кога е финала, ама и снимката в самолета с голямата брада и олющеният нос, а сега и тази...и направо ми призля. Стискам палци и той като Кирето до полуфинал само да откара.🤞
И сега с тези тримата на тази снимка си представете, че това са тримата финалисти.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Въпреки че по - скоро, е битка Жоро, Берке и Тренера , Беркето Печели другите са аут.
Е то за такава битка не трябва ли пак правила да сменят ? Засега за да играе за тотален шампионски залог битката е само срещу един.
Аз по- скоро се замислих да не би Берекета пак да се връща при Глорията ? Определено интересно се очертава, ако е така.

# 712
  • Другата България
Бях попаднала преди седмици на една снимка , ама чак сега обърнах внимание колко гривни е окичил.😔

Това не трябваше да го виждам.
Отщя ми се да гледам.

# 713
Joy, ще те разочаровам... 😒
Все ми се струваше, че по-рано бяха сторитата от лодката и от брега с децата, но...
Момчето е син на Диляна, а момичето на нейна приятелка. Сетих се, че имаше и статия по въпроса. Потърсих я:

Датата на статията е 7.08.
А какво имаме на 9.08.:

# 714

Що ми трябваше да влизам в тази тема да Ви насочвам вниманието към Беркето.
Просто исках да спомена, че Вера ще е доста напред .

Сега ме е яд, че видях тази снимка на Беркето

# 715
Писах и в основната тема, че видях стори в Инстаграм на една група за Телевизионни сериали и риалитита и там пишеше за финал на "Игри на волята" на 13.12, 20 ч. Досега каквото и да са написали, винаги е било точно.

Може ли, да ми кажете името на тази група?

# 716
Мерси Билянче.
Ясно е вече на къде отиват нещата. Сега вече започнах и да се чудя дали тройката в средата на груповата снимка не е и точно на тримата финалиста.🙄 Поне успокоение ще ми е ,че Венци е между тях.

# 717
Мерси Билянче.
Ясно е вече на къде отиват нещата. Сега вече започнах и да се чудя дали тройката в средата на груповата снимка не е и точно на тримата финалиста.🙄 Поне успокоение ще ми е ,че Венци е между тях.

Ми... Според мен не.
Всички да дебели. Тоест снимката е точно преди да заминат

# 718
Мислех, че съм "отследвала" всички островитяни, ама явно не съм. Те в Максимал Адвенчър ли са сега? Това някакво намигване ли е?

# 719
  • софия
Такава любов на първа снимка между Жорко и Бистра ме съмнява. Всички са се прегърнали, като стари другари. Тази снимка е след приключението.

Общи условия

Активация на акаунт