Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 382
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Оферта за баня на нов апартамент от днес, Варна

4кв баня- (общо 20кв работа) - хидроизолация + фаянс + сифони и т.н., всичко без санитария

2,000лв за 10 дена

100лв на кв.м.

Как ви се струва?

# 406
Здравейте! Има ли някой повече информация за новия комплекс Сити парк юг +, живущи в старите сгради ако могат да споделят каква е цената им подръжка и дали се е сменила във времето, противно на договореното за фиксирана такса.

# 407

4кв баня- (общо 20кв работа) - хидроизолация + фаянс + сифони и т.н., всичко без санитария

2,000лв за 10 дена

100лв на кв.м.

Как ви се струва?
Офертата е добра стига и да е качествено.

# 408
Взимай без да се замисляш и пусни снимки след 10 дни.

# 409
2,000лв за 10 дена
100лв на кв.м.  Как ви се струва?
Ако е добър майстора вземай го.

Преди 2 год. ; същата квадратура за труд ( разбиване на стара баня, хидроизолация, изграждане на преградна стена, нужните материалите от майстора , монтиране батерии, ВиК ) 4000 лв.
един месец
От нас - санитарията, плочките, смесителите, душ кабината
Общо 12000 лв.

# 410

2,000лв за 10 дена

100лв на кв.м.

Как ви се струва?

За мен е нереално ниска оферта. Ако можеш, проучи добре майстора. Успех

# 411
За 3 дни ги издават баните ново строителство около 1500лв лепене на плочки.

# 412
То не е само лепене на плочки. Има сифони, монтаж да санитария мивки/ огледала, бойлери, смесители, осветление...

2000лв ми се вижда ниска цена за цяла баня от до. Майстора препоръчан ли е?

# 413
То не е само лепене на плочки. Има сифони, монтаж да санитария мивки/ огледала, бойлери, смесители, осветление...

2000лв ми се вижда ниска цена за цяла баня от до. Майстора препоръчан ли е?

Цената е без санитарията

# 414
Penko като си го решил погледни Испания. На мен лично повече ми харесва от Франция. Последната кашендарна година 2 пъти бях на Канарските острови. Направи си една почивка и огледай, ако искаш. Естествено не се набивай в Лас Палмас при тълпите туристи. И на Гран Канариа има хубави места, но акцентирай на Тенерифе и другите по-малки. И в континентална Испания има хубави места. Има значение и какви езици говориш, предполагам.

# 415
  • Варна
Не знам, Испания май е прекалено топло. Романски езици не знам, само англосаксонски, славянски и малко екзотики. Но, при мен причината за Франция е друга, имам ходене от време на време там и има кой да ми подаде ръка на местна почва. Мисля по някакъв начин да обвържа бизнес проект с Франция...., че и по-рано от предвиденото да взема да прекарвам време там. Тука оправия не виждам как може да има. За да има оправия трябва някакъв по-изчанчен политически режим тип диктатура, ама мен това пък не ми се нрави. Просто българина в последните 30 години никой не се е грижил нито за морала му, нито за възпитанието му, нито за ценностите му. Ми те младежите не знаят и не се чували, че първо трябва да изчакат някой да излезе от асансьора, че после да се нацеждат вътре, а не да се втурват и да запецнат с човека на средата. Оня ден пък една дърта кукундела си пуснала кучето да бяга на дълга каишка, щеше да ме събори това малко кученце, тя ми се хили и вика: Ми да побяга го пуснах....после ми говорете да не се впрягам. Хората тука не се съобразяват един с друг, просто не са научени.

Що се отнася до имотите, единствено виждам смисъл от земеделски такива - защото продукцията можеш да я движиш, стига да има кой да работи. А имотите под наем като няма кой да живее в тях или пък да ги купи какво ще ги правиш, гъби ли ще отглеждаш там? Защото тая дълбока демографска криза ще се усети ама яко в един момент, ще ни удари като парен чук.

# 416
И аз съм на мнение, че българина масово не се съобразява с хората около него. Добре че сме само 6.4 милиона и пак си пречим. Не мога да си представя ако бяхме 20-30-60 милиона какво щеше да е. Оплитането с чужди кучешки каишки ми е почти ежедневие и дори не го забелязвам. За мен най-фрапиращото е паркирането по тротоари и паркирането като за трима. На запад паркират доста ефективно, докато наш Ганьо некадърен шофьор паркира както може и като му направиш забележка се зъби или казва "аз съм за малко"

# 417
  • Варна
В случая дори не беше оплитане, кучето беше превъзбудено и направо се блъсна в краката ми и щеше да ме събори. Бабата не беше съобразила, че на тротоар с широчина метър и преминаващи хора и напаркирали коли, както и излизащи такива от магазините не е много добра идея да отпуска 5 метра каишка на превъзбудено животно. Не за пръв път ми се случва да се налага да пера и гладя току що изпрани и гладени панталони по тази причина...

А, що се отнася до паркирането ти му свириш, че паркирал на пътя, то вдига рамена и се звери. Същото се отнася и за пешеходци нарушители.

# 418
В случая дори не беше оплитане, кучето беше превъзбудено и направо се блъсна в краката ми и щеше да ме събори. Бабата не беше съобразила, че на тротоар с широчина метър и преминаващи хора и напаркирали коли, както и излизащи такива от магазините не е много добра идея да отпуска 5 метра каишка на превъзбудено животно. Не за пръв път ми се случва да се налага да пера и гладя току що изпрани и гладени панталони по тази причина...

А, що се отнася до паркирането ти му свириш, че паркирал на пътя, то вдига рамена и се звери. Същото се отнася и за пешеходци нарушители.
Тука се превърна като искренно и лично. Един вид много ми е тежък живота, българина ми е виновен. Испанският и френският селянин е джентълмен и в хармония със себе си.

# 419
Пенко не искам да те разочаровам, но и запада е пълен с невъзпитани хора.
Виж на самотен остров ако пробваш, може и да няма тълпи и неправилно паркирали коли.

Общи условия

Активация на акаунт