Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 399
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Когато търсиш отрицателното и проблема около себе си е нормално и само това да виждаш...... Макар да съм съгласна до известна степен с Пенко, това вторачване в другите, кой, как, какво и кога е/не е направил,ми е доста в повече. Има и хубави и красиви неща около нас, стига да имаме очи, за да ги видим. Човек, който по цял ден търси кусури около себе си и всичко го дразни и не му харесва, никъде няма да намери своето място. Навсякъде има по нещо.....

# 421
  • Варна
Изобщо не се вторачвам, тука грешиш, наясно съм до какво води дребнавото отношение и колко пагубно е то. Аз говоря за неща, които ме засягат мен физически - съня ми, здравето ми, губят ми времето, причиняват стрес и.т.н. то ако беше само до гледки и да цъкам с език щеше да е чудно, ама не е....

https://address.bg/varna-vzrazhdane-2-dvustaen-apartament-offer623817

Това някой да знае коя сграда е и дали е добра оферта?

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 13:53 от Penkoman

# 422
Кое да и е добре на офертата - дневна 16 кв.м.. Спалнята ми е почти толкова и не я намирам за голяма. Нищо не можеш нормално да сложиш в тази дневна. Всичко е компромиси с този апартамент.

# 423
  • Варна
За под наем където настройката на хората е, че ще са само временно там става. На цената на едностаен, вземаш двустаен със съответното преимущество.

# 424
Ами пак си е за един човек, за двама ми е малко, но леглото е отделено.

# 425
Моят оптимален апартамент за 4 човека е : всекидневна 25 м2, спалня 15 м2, две детски по 12 м2, баня 4 м2 плюс отделна тоалетна. Задължително коридор, не харесвам от вратата за всекидневната, да не е сутерен или над кота курниз, без скосове(ако има малки ще ги преживея), стаите да са несплеснат правоъгълник, южно изложение ще е опция и да не е на първа линия на някой шумен булевард.

# 426
Моят оптимален апартамент за 4 човека е : всекидневна 25 м2, спалня 15 м2, две детски по 12 м2, баня 4 м2 плюс отделна тоалетна. Задължително коридор, не харесвам от вратата за всекидневната, да не е сутерен или над кота курниз, без скосове(ако има малки ще ги преживея), стаите да са несплеснат правоъгълник, южно изложение ще е опция и да не е на първа линия на някой шумен булевард.
Забрави гараж и маза.

# 427
Забрави гараж и маза.
Може и бункер да има, но в случая говоря за апартамент.

# 428
  • Варна
Става и за двама, няма проблем и повече хора живеят нагъчкани, е на Хонг Конг

# 429
Всичките тези обяви за наеми... Според мен няма да им се намерят квартиранти. Интересно защо изведнъж гръмнаха така. Всеки бърза прави ремонти да дава под наем. Или явно вече нощувките нямат толкова файда.

# 430
Здравейте , имате ли информация кой ще строй над Лидал Възраждане 2 под комплекса на транстрой, в разговор разбрах че е купен терена и ще бъдат две сгради

# 431
  • Варна
Оня ден слушах интервю на човек който се занимава с купуване, ремонт и препродаване, доста адекватен и грамотен и доста опит. Той каза, че всички апартаменти, които статистически са "тъмни прозорци" са отдадени под наем, но просто недекларирани, съответно за статистиката са празни. Отбеляза, че наистина има хора, които затварят пари и след това заключват апартамента и не го отдават, но са единици. Въпреки, това аз продължавам да съм на мнение, че раждаемостта ще ни удари в един момент. Без хора нищо не става.

И нещо за градска среда. Вчера на едно кръстовище бях потресен, колата пред мен се изнесе в ляво и си паркира по-средата на кръстовището, след което от нея спокойно излезе дама на средна възраст и си продължи пътя, аз такъв циркаджийски номер не бях виждал. Сега очаквам, някой да ме нарочи, че обиждам шофьорите.

# 432
То няма държава, ти правила за движение искаш да има. Сега някой ще се появи да каже "много си черноглед, какво като за 8ми път не можем да формираме парламент". Нашата държава е пълна пародия. Навсякъде където се обърна корупция, безхаберие и на никой не му дреме. Всеки ми казва "какво толкова".

# 433
  • Варна
Недей, недей, ей сега някой ще излезе и ще каже, че обиждаш българския народ. Нищо, че явно щом си губиш времето да критикуваш значи, ти пука все пак и нищо, че това което казваш е самата истина

# 434
  • Варна
Оня ден слушах интервю на човек който се занимава с купуване, ремонт и препродаване, доста адекватен и грамотен и доста опит. Той каза, че всички апартаменти, които статистически са "тъмни прозорци" са отдадени под наем, но просто недекларирани, съответно за статистиката са празни….

Е, аз и без да се занимавам с това и без да имам професионален опит, го повтарям това от както пиша във форума. Не е много трудно да се сетиш, че е така.

Относно раждаемостта - мисля че последните години се наблюдава обрат в тенденцията. Може и да бъркам, но съм на работа и нямам време да се ровя в нси. Провери ти ако можеш.

Общи условия

Активация на акаунт