Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 34 884
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Оставям това тук:

Това е една стая...кой ги наема тези неща на такива цени?!

# 61
Изглежда на две стаи. Ей ся се обаждам да вдигна наема на Чаталджа, че явно съм се прецакала с тоя нисък наем.

# 62
  • Варна
Оставям това тук:

Не забравяй, че МУ Варна е в района и има много чуждестранни студенти и не само.

# 63
Оставям това тук:
Скрит текст:
лукс ?!? Satisfied
Ако се наема на такива цени с такъв лукс - вече обмислям да се метна целогодишно на вилата  да дам моя - поне 1800 лв.

# 64
И лукс да е. Това е една стая, повече от един човек не може да живее комфортно.
А за такива пари все пак очакваш условия....

# 65
  • Варна
Това даже не са истински снимки, а визуализации, правени на програма. Може да е измислена обява.

# 66
Пълно е вече с имоти на вторични пазар с над 3000 ерво на кв. в Варна, за жалост повечето имоти дори не стават за гледане на кокошки, да видим къде ще му излезе края на това Grinning

# 67
  • Варна
Най-вероятно някъде където никой не се сеща. Даже мога да се обзаложа, че ще има събитие и посока, която нито някой е предвидил, нито някой е очаквал. 

# 68
Някой с мнение за Металекс Тауър? Пуснати са в продажба, отново. Вече на 18 етажа вместо 20.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:29 от Stamatko

# 69
Най-вероятно някъде където никой не се сеща. Даже мога да се обзаложа, че ще има събитие и посока, която нито някой е предвидил, нито някой е очаквал. 
Как никой не знае посоката? Винаги и само нагоре цените. След година две, всички имоти ще са около милион, както е тръгнало с този темп. Ставаме милионери в имоти. Лошото- няма да има кой да ги купува и ще остане само бартера като обменна алтернатива.

# 70
  • при Arctic Monkeys
Олеле, дългосрочни прогнози за след 10, 20 години. Доста народ не можа да прогнозира  за 3 години напред, какво остава за 20. Всички грачеха преди ковид и по време, че цените се сриват с 50-70 процента. И каква стана тя? Киро брейка, професор Краси Петров, знайни незнайни корифеи и накрая, някои ще си останат квартиранти за винаги.

# 71
Пенко, те раждат хората бе. Отдавна малцинството не е малцинство. 😂 Аз украинците не вярвам да работят в България или да правят бизнес. Понеже се вълнуваш от раждания, да ти кажа, когато аз раждах в Майчин дом, ги водеха украинките за ръчичка, до аптеката да им превеждат да си купят лекарства,че и калцуните на краката им слагаха... Макар, че и аз раждах платено, не получих такова обслужване 😂😂 Детските, за който ги взима са 50лв. Смешна работа. От мен толкоз за раждането в България.

# 72
Някои с сигурност няма да са доволни, само дето не се знае, тия дето купуват при тия цени или тия дето не са купили при тия цени,  времето е при пред нас и ще видим на къде ще задуха вятъра Wink

НО за мен тия цени в момента не са високи а направо безумно високи, но това се отнася за мен и на когото цените му са ОК да купува Wink

# 73
И какво сега? Няма да раждаме, но цените ще се вдигат. Украинците щели да си ходят. Положението май е Група спекуланти си менкат имоти и се надлъгват.

# 74
И какво сега? Няма да раждаме, но цените ще се вдигат. Украинците щели да си ходят. Положението май е Група спекуланти си менкат имоти и се надлъгват.
Тоест като не раждаме цената на хляба ще падне до 30 ст? Искате заплатите да се индексират спрямо инфлацията, но имотите ако може да са по два за левче.

Общи условия

Активация на акаунт