Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 19

• 35 465
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Там в карето на Възраждане 1 не бих купила. Не коментирам цената.
Просто инфраструктурата е натоварена, няма свободно паркиране. Ясли и градини са лукс.
Как да няма детска градини като аз знам пое две. Кое е натоварено като Анна Феликсова е широко като булевард. И къде точно не е натоварено сигурно в Долна Малина. Какво паркиране искаш като е затворен комплекс и човека ти продава гараж. Вътре компоти ли ще слагаш в гаража? Има си Кауфланд, Лидл, басейн, парк, наблизо има училища, явно не познавате изобщо квартала.
Познавам квартала много добре.
В детската градина се влиза адски трудно, ако нямаш уседналост забрави. Най близката ясла е в Младост, и там приема е труден.
Възраждане 1 е презастроено. Като ти дойдат гости къде ще паркират?
Кауфланд и Лидъл вече има навсякъде.

# 256
Там в карето на Възраждане 1 не бих купила. Не коментирам цената.
Просто инфраструктурата е натоварена, няма свободно паркиране. Ясли и градини са лукс.
Как да няма детска градини като аз знам пое две. Кое е натоварено като Анна Феликсова е широко като булевард. И къде точно не е натоварено сигурно в Долна Малина. Какво паркиране искаш като е затворен комплекс и човека ти продава гараж. Вътре компоти ли ще слагаш в гаража? Има си Кауфланд, Лидл, басейн, парк, наблизо има училища, явно не познавате изобщо квартала.
Познавам квартала много добре.
В детската градина се влиза адски трудно, ако нямаш уседналост забрави. Най близката ясла е в Младост, и там приема е труден.
Възраждане 1 е презастроено. Като ти дойдат гости къде ще паркират?
Кауфланд и Лидъл вече има навсякъде.
Явно не го познаваш защото в Делфинче има яслена група. И къде това е райско място във Варна където имаш колкото си искаш места за паркиране след 18 часа и също можеш да записваш детето си в градина без да се притесняваш?

# 257
  • Варна
Само това остана… да си избираме домовете според нуждите на гостите. Тогава значи и още една спалня допълнително, за да има къде да спят скъпоценните гости…

# 258
И в Делфинче и в Лястовичка има яслена група, но питайте новодимците в квартала дали са им класирани децата. Две групи по 22 бройки за цялото Възраждане, 1, 2, 3 и 4.

Относно паркирането, ако се примириш да живееш в кварталите, поне да има къде да паркира човек свободно. В Младост има все още места.
Конкретно този Ренесанс аз не бих избрала, но всеки си има мнение.

# 259
И в Делфинче и в Лястовичка има яслена група, но питайте новодимците в квартала дали са им класирани децата. Две групи по 22 бройки за цялото Възраждане, 1, 2, 3 и 4.

Относно паркирането, ако се примириш да живееш в кварталите, поне да има къде да паркира човек свободно. В Младост има все още места.
Конкретно този Ренесанс аз не бих избрала, но всеки си има мнение.
Добре де дай да го видим това място дето си паркираш на воля и има десетки свободни места за градина. Дай да видим ти къде  си купила за да се изпълнят условията ти. Говори конкретно.

# 260
  • Варна
Точно по кварталите, включително Младост, няма пукнато място за паркиране вечер. С часове съм обикаляла да паркирам и ща, не ща, накрая газя в тревни площи или запушвам някого и си оставям номера. Вече избягвам да ходя натам в късните часове с колата.
В центъра е обратно - късно вечер се намират места, а откакто има зона, и през деня е възможно.

# 261
Точно по кварталите, включително Младост, няма пукнато място за паркиране вечер. С часове съм обикаляла да паркирам и ща, не ща, накрая газя в тревни площи или запушвам някого и си оставям номера. Вече избягвам да ходя натам в късните часове с колата.
В центъра е обратно - късно вечер се намират места, а откакто има зона, и през деня е възможно.
Абсолютно! В по крайните квартали живеят много повече хора, отколкото в център/широк център и “Виповете” на север. Вместо да строят сгради без предвидени достатъчно места за паркинг, да вземе някой да се сети да построи такъв. В дългосрочен план ще е много по печеливш бизнес, от еднократни продажби.

# 262
  • Варна
Не, че искам да ви се меся, ама преди малко бях на футбол. На паркинга точно под училище Гео Милев имаше поне 6-7 свободни места. На паркинга до ледената пързалка бяха над 20...

А иначе как ме е яд, че преди 5 години някой не ми каза - ипотекирай къде какво имаш, тегли кредити и купувай 4-5 апартамента...еххх, ама минало свършено...

# 263
Ами ето, казвам ти го сега. Ипотекирай и купувай. След 5г ще ми благодариш Simple Smile

# 264
Момента за ипотекирай и купувай ънгро беше преди 4г. Сега е късно за китка.

На въпроса къде купих съм отговаряла преди години в темите. Точно в Ренесанс бих купила преди старта му, и сега да продам тройно, ама не би...

# 265
То пост фактум е много лесно да се прогнозира. Мен един приятел като ми обяснява за биткойн беше на 2$. Можех и 10к да купя ама не съм.
Имоти, злато, акции, крипто за последните години всичко е нагоре. След 10 години кое и как ще бъде, кой знае?
Марто ако преди 5 години беше купил много неща щеше да си по 10. От имоти щеше да си по 2.
Свободно паркиране май никъде няма вече. Детски градини има със свободни места на много места.

# 266
Момента за ипотекирай и купувай ънгро беше преди 4г. Сега е късно за китка.

На въпроса къде купих съм отговаряла преди години в темите. Точно в Ренесанс бих купила преди старта му, и сега да продам тройно, ама не би...
В ренесанс купих преди финала и продадох х2. Апартаментите маломерни, но пък гаража 7.5 на 3.5. За компотите на безнадежден има място, за гуми, за колички, за колелета, за мотор и за много други неща. Безнадежден, знам, че имаш апартамент в сграда 3,но май в час пик не си минавал по ул. "Анна Феликсова". Горе на светофара огромна опашка, на долния също. Когато преминеш двата светофара, пак влизаш в задръстване. Въпреки многото направени общински паркоместа по улицата, вечер пак обикаляш половин час, все едно си на червения докато паркираш.
А ти с това конкретното къде, къде и как ставаш банален. Казах ти, търси и ще намериш, мързела е хубаво нещо, но когато искаш,  не става наготово .
В евксиноград са ми идвали по спомен 7-8 коли на гости и всичките паркираха безпроблемно. С две думи, движението в района бих казал, че е доста скучно.

# 267
Колко върви сега един гараж там в Ренесанс.

# 268
Лъки аз добре знам, че си купила апартамент в мастодонта Фемили гардън в Победа затова останах същисан от аргументите ти. Там няма нито градина нито ясла, няма едно повтарям няма дори едно обществено място за паркиране и дори няма магазин ти ми говориш за Ренесанса. Личният пример е много важен.
И като говорим за личен пример НИКИ да аз имам апартамент, гараж и паркомясто в Ренесанс,  които давам под наем та дали не знам какъв е трафика там, като по време на ремонта съм бил почти всеки ден там. Обаче ти само преди няколко поста казваше колко ГЛУПАВИ биле хората да затворят 100000-200000 в апартамент  ето че и ти си го направил същото в Ренесанс??? Кой да ти вярва изобщо на думите? Аз дали съм мързел незнам като аз съм купил не един апартамент, не е лошо обаче ти да прочетеш какво е затворен комплекс и защо имаш нужда от гараж там. Анна Феликсова била задръстена а до Евксиновград няма задръстване??..? Вие сериозно ли давате такъв пример? И колко детски градини има там и училища? Нищо против Евксиновград супер място, но примерите ви са отчайващи.

# 269
Веднага се обосновавм, фемили гардън ми е второ жилище, и утре да реша мога да продам със огромна печалба.
Там таргета И в наемите е друг.

В Ренесанс ще купят или наемат млади хора, за които ясла, градина, училище, инфраструктура ще са водещи.

За протокола, не живея във Варна към днешна дата.

Общи условия

Активация на акаунт