Хайде на театър - 13

• 46 003
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моля предложете комедийни постановки които сте харесали. Четох доста по темите , но искам и индивидуално да задам въпрос
Хареса ми
Горката Франция
Стъпка по стъпка
Игра за двама
Исках да гледам Светци и Перверзници,  но няма билети до края на годината
Благодаря

# 151
  • София
Реално между 20ти и 22ри. Затова се спрях само на два варианта. Няма много опции

Майстора и Маргарита в Младежкия е прекрасна пиеса, според мен много се доближава до духа на книгата, съвпада с вашите дати.

Имам някакъв спомен, че за Коварство и любов някой беше написал неласкав отзив, без обаче да споменава самата пиеса, обсъждахме тук...може би Силвия Недкова от сайта Площад Славейков, но може и да бъркам.

# 152
  • София
На нас с мъжа ми "Светици и перверзници" не ни хареса чак толкова. Примерно "Аз досадникът" ни беше по-забавна.

# 153
Народът на Вазов го гледахме вече. Много ни хареса на младите. Иначе щях за него да взема. Благодаря на всички за препоръките!
В крайна сметка взех 5 билета за Коледния концерт на Музикалния театър. Ходили сме и преди и семейството това предпочете.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 08:49 от EdelV

# 154
  • София
Последните комедии, които съм гледала и са ми харесали са:
1. "Съблечи се за вечеря" в Младежкия.
2. "Това не го казвай" - Артвент
3. "Оскар" в Сатиричния.

# 155
  • София
Снощи "Ало, ало" в театър Възраждане. Много смях в цялата зала. Постановката е ненатоварваща, не е от тези, които дават поле за размисъл, но за разпускане и отмора е топ.
Бях с двама подрастващи, искрено се забавляваха. Има няколко пиперливи момента, но са премерено поднесени и не са се чувствали неудобно децата.

# 156
  • София
Здравейте!
Повече чета, отколкото пиша в темите, но пък откривам и се възползвам от ценна информация и мнения.

Не намерих обаче много коментари за мюзикъла Йоан - синът на гърма, който втори сезон ще се играе на сцената на Люмиер (НДК). Всъщност, миналата година спектакълът беше съживен отново десет години след първата му поява на сцената на театър София.
Продукцията е мащабна, с около 40 човека на сцената, музика на живо и удивителна хореография.
По-нагоре някой беше питал за свеж хумор, без цинизми - има го.
Актьорският състав е разнообразен - и като възраст (11-71 г.), и като излъчване.
Та, с две думи, препоръчвам!
За ноември датите са 5 и 6. Следват представления на 7, 8 и 9 декември.

# 157
  • София
Гледах предпремиерно  "Чумата" в Сатиричния.  Много забавна постановка, хареса ми.

# 158
Моля предложете комедийни постановки които сте харесали. Четох доста по темите , но искам и индивидуално да задам въпрос

На мен много ми хареса Квартет за двама в театър Възраждане и Ви го препоръчвам.

# 159
Гледах предпремиерно  "Чумата" в Сатиричния.  Много забавна постановка, хареса ми.

Как успяхте? Нямаше обявена предпремиерна дата... Или сме пропуснали? Харесваме много Петър Калчев и Георги Спасов! И Боил Банов също!

# 160
  • София
Колежка ни беше уредила билети чрез познат.

# 161
Колежка ни беше уредила билети чрез познат.

Ок, благодаря. Ще търсим следващи дати.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 13:11 от PoshSpice

# 162
  • София
Очевидно на премиерата на Оръжията и човекът на 7 ноември ще трябва да отидем с каски…
https://trud.bg/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 163
  • софия
Очевидно на премиерата на Оръжията и човекът на 7 ноември ще трябва да отидем с каски…
https://trud.bg/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/
Хора, преживяващи от дребни руzки стотинки, сър.

# 164
  • София
Аз съм в събота. 🙈

Общи условия

Активация на акаунт