Хайде на театър - 13

• 46 028
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хм, сега установих, че и моят пост за свободни билети за Без кръв в Пловдив, и този преди моят за свободни билети за балет са изтрити, неясно защо.

Към модераторите - в тази тема пишем основно хора, които се интересуваме от театър, ходим на такъв, понякога поради различни причини не можем да ползваме билетите си и ги предлагаме на други хора в темата.
И друг път е имало постове за свободни билети в темата и някои от потребителите тук са се възползвали.

Не става много ясно защо са изтрити тези два поста - може ли да поясните?

# 181
Вчера гледах "Фицрой" в МГТ.

Прекрасно представление! Много ми хареса! Актрисите бяха страхотни, много добре си бяха влезли в образите. Изобщо Явор Гърдев няма слабо представление. Историята се развива по време на изкачването на Фицрой на група от четири жени-алпинистки. Темите в спектакъла не са за алпинизма, а са общочовешки, познати на почти всеки от нас, но представени в една изострена и екстремна ситуация, поставяща на изпитание всяка от героините и нейния характер. Имаше и лек хумур (съвсем на място), имаше и разчувстващи моменти, добър баланс. Препоръчвам я! Blush

П.С А в публиката беше и невероятната Елена Телбис! Hug

# 182
  • София
Без да претендирам да съм права, мисля, че продажбата във форума е забранена, май само ако се подаряват билети няма проблем. Може да питаш и в темата - Въпроси към администратори и модератори.

# 183
Някой гледал ли е "Виновният" в НТ? Моля за мнение.☺️

# 184
  • софия

Безроднички, готови ли сте с каските за днес? Сутринта взех моята в торбичка Била.

Доп. За да не стават недоразумения, снимката е генерирана с AI.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 16:00 от zvаnchе

# 185
  • София
Ох…! Joy Готова съм!

Под пост на НТ във ФБ:
“На голямата Сцена, Еничари Мръсни! На годишнината от Победата при Сливница! Боже, Пази България!”

Да, най-вече от неграмотни и полуграмотни. Cry

# 186
  • софия
Всички коментари против са такива. Всички до един.

# 187
  • София
Някаква конспирация очевидно се вкарва - в една статия е посочено, че всички дати на спектакъла са важни дати за България - битки и др. Не знам дали някой си дава сметка, че която и дата да вземем, все нещо ще се е случило тогава.

# 188
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Далеч съм от мисълта да критикувам пиеса, която не съм гледала.
Но някак не си представям на деня на Франция в Париж да се играе пиеса на Вазов, за нимфоманка на име Жана д'Арк.
Както и в който и да е ден от календара.

# 189
  • софия
Днес денят на България ли е?

# 190
Днес денят на България ли е?

Не знам защо не се вижда редакцията.

"Както и в който и да е друг ден от календара"

# 191
  • софия
Добри, и с допълнението, и без него, правиш точно това, което пишеш, че си далеч от мисълта...

# 192
Ха-ха. Сериозно?
Не критикувам пиесата, а доколко е уместно да се поставя в България, на годишнина от събитията, които са залегнали в нея.
И които са скъпи за нас.
Да, звучи като цензура.

# 193
  • софия
Как знаеш каква е пиесата без да си я гледала, за да коментираш уместността да не бъде поставяна (НЕ само) на годишнина на събития?
"на деня на Франция в Париж да се играе пиеса на Вазов, за нимфоманка на име Жана д'Арк.
Нали това беше твоята поправка?
"Както и в който и да е друг ден от календара"

Това е моят последен пост по темата. Просто отбелязах противоречието.

# 194
  • София
Никак не ми се искаше да поствам такива източници, но само да покажа какво имах предвид - сериозно ли някой смята, че НТ поставя нарочно тази пиеса (която никой не е гледал, аз ще го направя тази вечер и после ще дам отзиви) на дати, на които са се случили тези събития за България?
Ако е така, аз спирам със спора, защото сме на двете крайности по въпроса с теориите за конспирацията  Simple Smile
https://balkanec.bg/gavra-s-istoriyata-ili-izkustvo-protest-sres … d-shou-65642.html

Общи условия

Активация на акаунт