На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Не сме нощували в Люлебургас, но погледнете Силиври, Текирда, Чорлу, Черкезкьой, Сарай. Има голям избор от хотели. Навсякъде сме останали доволни. Държим оценката за чистота да е висока, съобразено с бюджета ни.
Пътищата са им много хубави, не е нужно да ползвате магистрала.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 21:57 от Tony Maria 22

# 196
моля кажете в Одрин работеща събота и неделя аптека
Бяхме преди време и се оказа някакъв техен празник - имаше тук там отворени магазини, но аптека не открихме.
Друг по-бизък град освен Одрин посещавате ли - на не повече от 40 км от него да е. Аз съм много разочарована от посещението си - мръсно и прашно, цените високи, на сметка бяха само предилни и доместос , но според мен, техния досместос е разреден спрамо този, продаван тук. Тава джигер щяхме да ядем в МАрги аутлет, но имаше толкова много деца и беше шумно, че се върнахме в МОЛа но там пък нямаше дроб..

# 197
  • Димитровград
Дежурни аптеки Одрин събота и неделя:
Скрит текст:

# 198
Близо е Бабаески, малък град.
Има голям магазин за мебели Конгур мисля, че се казваше.
За храна и перилни ще си купите спокойно каквото търсите, лекарства също.
Има и малки магазинчета за млечни продукти местно производство, плодове и зеленчуци, варива.
Гладни няма да останете.
И толкова.
Дрехи и обувки в Одрин има много повече.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 21:35 от Tony Maria 22

# 199
  • Варна
А място за нощувка да препоръчате ? Защото  след коментара Ви, реших да проверя  за хотели там и се шокирах от разликата в цената.
В Одрин запазихме 1 нощувка, 2 стаи за 4-ма възрастни за 215 лева. За Люлебургас в Букинг ми го дава 364 лева. За мен не си заслужава толкова  пари за една нощувка да дадем, едва ли ще се задържим в хотела през деня.
[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Видяно в otelz.com
https://www.otelz.com/bg/hotel/senturk-city-hotel/29178?

Şentürk City Hotel
Lüleburgaz Merkez, Lüleburgaz, Kirklareli
[/b]

Цена за 1 нощувка за двама души - 108 лева без закуска, със закуска - 119 лева
и то в Deluxe Oda - Şehir Manzaralı 20m2
климатик Телевизор с плосък екран телевизор Безжичен интернет

Има и други добри предложения на разумни цени, като горното.

# 200
моля кажете в Одрин работеща събота и неделя аптека
Бяхме преди време и се оказа някакъв техен празник - имаше тук там отворени магазини, но аптека не открихме.
Друг по-бизък град освен Одрин посещавате ли - на не повече от 40 км от него да е. Аз съм много разочарована от посещението си - мръсно и прашно, цените високи, на сметка бяха само предилни и доместос , но според мен, техния досместос е разреден спрамо този, продаван тук. Тава джигер щяхме да ядем в МАрги аутлет, но имаше толкова много деца и беше шумно, че се върнахме в МОЛа но там пък нямаше дроб..

Аптеките са държавни и работят с фиксирано работно време.
От понеделник до събота от 8:30 до 18:30.
В неделя е неработен ден.
 Пуснали са ви скрийншот за тази неделя кои ще работят. Обикновено са дежурни по 3 бр аптеки за Одрин и са в различни квартали разположени.

# 201
  • Бургас
Аптеките не са държавни, а спазват регулации. Държавата контролира цените на лекарствата, но не и на добавките. Работното време и редуването на дежурства в събота и неделя е изискване на браншовата камара на фармацевтите.
Отваряли са ми аптека и в неделя при предварителна поръчка, но като цяло гледат да са колегиални помежду си.

# 202
  • Варна
Здравейте, къде в Одрин има магазини за кожени якета?

# 203

Кожени якета има в Деримод в Марги аутлет и на главната улица успоредна на Али паша на самия край на улицата едно малко магазинче от дясната страна. Там има доста избор и правят отстъпка в цената,  в събота от там купих мъжко кожено яке за 150 евро
Някой може ли да изкаже мнение за хотел Парк отел или да ми препоръчате друг на центъра с паркинг и на прилична цена?

# 204
  • Варна

Кожени якета има в Деримод в Марги аутлет и на главната улица успоредна на Али паша на самия край на улицата едно малко магазинче от дясната страна. Там има доста избор и правят отстъпка в цената,  в събота от там купих мъжко кожено яке за 150 евро
Някой може ли да изкаже мнение за хотел Парк отел или да ми препоръчате друг на центъра с паркинг и на прилична цена?
Благодаря! Ще търся дамско яке съчетание от гладка кожа и естествен косъм, дали сте видяли нещо подобно?

# 205
Имаше такива якета с естествен косъм в това магазинче, даже имаше и избор на цвят

# 206
  • София
Много моля за информация как се движи в момента цената на златото 14к?
Спешно ми е ..

# 207
Много моля за информация как се движи в момента цената на златото 14к?
Спешно ми е ..
Около 130лв беше в събота златото по главната улица в Одрин

# 208
Здравейте, някоя има ли вайбър контакт на аптека в Одрин?

# 209
  • Пазарджик
Здравейте, някоя има ли вайбър контакт на аптека в Одрин?

Общи условия

Активация на акаунт