На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 490
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Памперси съм пазарила от големите магазини от промоции един пампер идваше по около 0.15 -0.19лв

# 571
  • Пловдив
Здравейте, моля да ми препоръчате склад в Лозенград, от който мога да купя изгодно памперси и бебешки препарати. Приемам препоръки и за бебешки магазини.
ПП в един турски магазин в България купих един пакет памперси Sleepy за 20лв., като бройката излизаше около 0,24лв. Ако и в Турция ще е на същата ценя, няма смисъл да се разкарваме.

Ето в Мигрос :
https://www.migros.com.tr/sleepy-b-1438

# 572
Благодаря ви 😊🍀🌷

# 573
Здравейте. Да попитам може ли да ми дадете координати на аптека в Одрин на която да пиша по whatsapp или viber да поръчам лекарства и да отида само да си ги взема до там, така като ги няма в постоянна наличност?  🙂

# 574
Здравейте!
А за белези от акне кой турски препарат ще препоръчате?

# 575
Здравейте. От много време не съм писала, макар че в средата на февруари направихме един бърз леден пазар в Одрин Simple Smile Скоро ми препоръчаха едни пакетчета чай матча от там за детокс и изгаряне на мазнини. Дамата беше много доволна от тях, но аз тъкмо бях ходила, и скоро нямам път, за да купя и пробвам. Гледам обаче, че ги продават по сайтовете. Та, някой пил ли е, доволен ли е, моля да каже?

# 576
  • Димитровград
Курса на лирата от вчера:

# 577
  • ...живея на последния етаж...
А ето и курсът на БНБ от днес, за тези, които ще плащат с карта утре:

# 578
Здравейте,  искам да си поръчам лекарства от Турция. Има ли аптека която доставя до България или трябва да се свържа с някои който извършва такива услуги. Бях чела за аптека поръчваш е сайта и доставят, но не знам дали още има такава възможност и кой е сайта.

# 579
Здравейте къде в Лозенград мога да си купя ядки знам ,че има един магазин в центъра но не мога да намеря ,къде се намира ,а също и баклава също къде да купя.Благодаря предварително .

# 580
  • на Мелмак
Явно имам късмет. В Лозенград сме за лекарства и.... Търсим работещи аптеки Simple Smile
Празник ли е?

# 581
Да. Рамазан байрам  е 31 март -1 април включително.

# 582
  • Стара Загора
Явно имам късмет. В Лозенград сме за лекарства и.... Търсим работещи аптеки Simple Smile
Празник ли е?

Голям празник!

# 583
  • на Мелмак
Благодаря ви!
Ще търсим в Одрин дежурна.

# 584
  • Димитровград
За Одрин.

Общи условия

Активация на акаунт