На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 78 485
  • 744
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Виждали ли сте ревютата в гугле мапс на този мебелен магазим? Има някои фрапиращо лоши ревюта. Най-вероятно магазина продава стоки пт различни производители и качеството е различно. Все пак е риск.
Не, не съм чела ревюта, между впрочем няма нещо, за което да няма както положителни така и отрицателни ревюта. Даже не съм ходила в този магазин, макар че вчера минах край града. Просто съм го запомнила от отзивите на доволни хора по групите.  Хората са различни. Но сте прав, че да дадеш парите в аванс, после да чакаш с месеци предполагам пристигането на поръчката, и после като ти го донесат - ако недай боже нещо не е в ред - познай дали имаш право на връщане и какви ядове и разправии те чакат. Даже може и въобще да не ти го донесат - и това съм чела.

# 121
  • Бургас
Аз съм ходила. Избор има. Нищо не ми хареса с изключение на тапицираните спални.
А яденето на мазни дюнери с айрян върху гарнитурите от цели семейства доволни клиенти ми дойде в повече. Разбирам, че турците черпят обяд, като направиш поръчка, ама да се опнеш с булята и челядта върху мебели за продажба, които същевременно ги оглеждат други клиенти в момента...
Фактът че плащаш, чакаш и се молиш да дойде това, което си поръчал, при това здраво, не е за пренебрегване.
В България има прекрасни мебели с гаранция, която иди я търси от Конгур Мобилия. По-добре да дам 1000 лв. отгоре и да съм спокойна, отколкото да си съсипя здравето и евтиното пак да ми излезе скъпо.

# 122
  • У ДОМА
Здравейте, сгурно е писано, но не успях да намеря. Имаме да обзавеждаме къща и ни трябват мебели за спални и тинейджърски стаи, както и подови настилки! Къде, в кой град можем да намерим най много магазини, споделете опит!? Благодаря предварително!
https://www.facebook.com/groups/651836786709067

# 123
Някой може ли да каже в съботите как е положението по границата (Капитан Андреево) - чака ли се много, бързо ли се минава?

# 124
Всяка събота е различно.
Зависи колко фирми имат екскурзии.
Когато се натрупат много автобуси, част от гишетата за коли стават и за автобуси.
Колите се нареждат зад тях.

# 125
Някой може ли да каже в съботите как е положението по границата (Капитан Андреево) - чака ли се много, бързо ли се минава?
Преди 2 седмици минавах, но отидохме в петък. В 11 часа минахме за 10 минути. На връщане в събота, към 15 часа - почти 3 часа. При предишни посещения, в събота, рано сутринта, около 7 часа съм минавала за 30 мин.

# 126
  • Варна
Миналата събота на Малко Търново чакахме от 10 до 14 часа да влезем и от 20 до 22 часа да излезем от Турция. Работиха всички гишета, не се бавиха с проверките, но имаше мноооооггггооооо коли.
Даже щях да питам ако се ходи само на пазар, как е най-добре да се пътува?

# 127
Някой купувал ли е дамаска от Одрин?

# 128
Здравейте,моля за информация  билковите  добавки тип  Нурс в аптеките ли се продават  или някъде другаде? И къде ако не в аптеките  може да се открият?

# 129
Gadoha  не знам какви точно са този вид добавки. Има едни магазинчета, където продават различни масла, смески като конфитюри, някакви билкови екстракти и твърдят, че помагат за различни болежки, за мъжка сила и подобни. Приличат на бахарика магазинчетата. Обаче не се сещам да съм виждала такива в Одрин. Има в Истанбул в квартал Левент.

# 130
Да  точно като конфитюри са . Благодаря  значи в Одрин няма.

# 131
Има ги навсякъде в Одрин.
Купувала съм от закрития пазар на джамията Селимие, от борсата също.
В аптеката в мол Ераста също съм виждала Нурс.

Последно съм купувала това от закрития пазар

# 132
Много ви благодаря!

# 133
В Одрин не съм търсила, затова нямам идея дали и къде ги има.

# 134
  • Бургас
Даже щях да питам ако се ходи само на пазар, как е най-добре да се пътува?
За Малко Търново специално - от ноември до края на април, рано сутрин в понеделник, вторник. Да си на границата около 7 и да се върнеш в 17-18.
И на 1 януари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт