На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 48

• 77 300
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте ! С мъжа ми ни се иска да отидем в Одрин , като идеята на това отиване е да напазарим, за по евтини уж неща за дома( като таблетки за миялна, прахове , веро и тн)и най важното лекарства. Въпроса ми е по евтини ли са все още лекарствата там, отколкото са тук? Заслужава ли си да се ходи до одрин на шопинг или не толкова вече.. също така синият пазар съществува ли още и ако да кои дни работи?

# 586
  • у нас
Щипалката, дали ще ви е изгоден пазарът няма как да се отговори, всичко е относително. Лекарствата са по-евтини. Може да си провериш цената в търсачката за лекарства в първия пост. Той ще ти даде и отговор на другите въпроси. Синият пазар съществува. Подробности в първи пост.

# 587
  • на Мелмак
Благодаря за аптеките Hug
Ние за това отидохме. Лекарствата все още са по-евтини там, взимаме и такива, които у нас ги няма. За другите неща, отваряте брошура и гледате. Simple Smile

# 588
Благодаря ви мили момичета! Някой да ме ориентира дали има турски течен панадол или нурофен за дете (5 години) ?

# 589
dolven, parol нурофен и панадол за деца

# 590
  • Пловдив
Привет, група! Одавна не съм ходила в Едирнето, но сме се наканили заради едни лекарства...Гледам брошурата на Мигрос, но сега има две цени...коя да гледам? Може би едната е с Мъникарт... Моля, който е ходил наскоро да ме светне Blush

# 591
Благодаря ви мили момичета! Някой да ме ориентира дали има турски течен панадол или нурофен за дете (5 години) ?
Калпол ползваме ние.

# 592
  • Димитровград
Това ползваме с ибупрофен за внуците.
https://www.ilacabak.com/pedifen-100-mg-100-ml-surup-703

Привет, група! Одавна не съм ходила в Едирнето, но сме се наканили заради едни лекарства...Гледам брошурата на Мигрос, но сега има две цени...коя да гледам? Може би едната е с Мъникарт... Моля, който е ходил наскоро да ме светне Blush
Аз в брошурата виждам само една цена, но и тя е карта. На сайта по-ниската цена е с мъникарт.
https://www.migros.com.tr/familia-plus-natural-tuvalet-kagidi-32li-p-1d92d0f

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:07 от papaone

# 593
  • burgas
По-ниската цена е с карта.Ако нямате ,кажете на касата - ще ви дадат.Ние така направихме.

# 594
  • Пловдив
Дали поизкараха летните дрехи вече?

# 595
Някой ходил скоро в Одрин, би ли споделил дали турският аналог на Детралекс - Дафлон, се е появил отново по аптеките. Знам че предлагат аналози на Дафлон, но не са изодни, цената им е като тука.

# 596
Здравейте! Дали някой знае до кога продължават почивните им дни за Байрам-а?

# 597
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате препарат за почистване на баня (за влага), от който сте доволни?

# 598
  • here and now
Здравейте! Дали някой знае до кога продължават почивните им дни за Байрам-а?
На работа са вече.

# 599
  • Пловдив
Здравейте! Това от първия пост в темата, как да го разбирам:

Че не можем да се настаним в хотел само с лична карта, а изискват и паспорт или...?

Общи условия

Активация на акаунт