🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 797
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 420

Гурме храните да ги оставят за след излизането, това е ясно, ама Мая не може ли още на Острова да подхвърли на Венци да не си опъва толкова нависоко чорапките? Добро момче е Венци, но сякаш съвсем не играе за себе си.
Венци беше казал, че като излезе ще яде мусаката на майчето, но имаше предвид майка си. Другите го изтълкуваха като Майче-то и вече се е превърнало в сюжет за сценаристите.

# 421
Решението на Миро не ме изненадва ни най-малко. Парите не са му фактор в случая, той си носи спомена от Сървайвър и това, е което иска да изживее. Иска да изкара до края, но за него края не е победата. А и ако стигне до топ 4 и накрая вземе той решението кой да е четвъртия, това си е доста power move,  което вярвам той иска. При него е много въпрос на собствено его и себеоценка и предпочита да е фактор, а не победител.

Ина вчера си го каза, когато Мая я захапа, че не се съветва - "И ние не бяхме съгласни, когато бяхме четирима от нашия лагер". Целият й ход си беше реваншизъм и да е контра на Бистра и Миро, но не смееше да се опълчи на Влади. Само че за сметка на Нина.

# 422
Гурме храните да ги оставят за след излизането, това е ясно, ама Мая не може ли още на Острова да подхвърли на Венци да не си опъва толкова нависоко чорапките? Добро момче е Венци, но сякаш съвсем не играе за себе си.
Венци беше казал, че като излезе ще яде мусаката на майчето, но имаше предвид майка си. Другите го изтълкуваха като Майче-то и вече се е превърнало в сюжет за сценаристите.
Не знам какво имаш предвид ти, но знам аз какво имах предвид, а именно - кадрите със сутрешното разтягане (не смея да кажа стречинг) на Мая и Венци, когато тя го съветваше да забрави толумбички, скалички, скари и да пробва по-фЕнси (по Мая) ястия. За мусаката разговора съм го пропуснала.

Решението на Миро не ме изненадва ни най-малко. Парите не са му фактор в случая, той си носи спомена от Сървайвър и това, е което иска да изживее. Иска да изкара до края, но за него края не е победата. А и ако стигне до топ 4 и накрая вземе той решението кой да е четвъртия, това си е доста power move,  което вярвам той иска. При него е много въпрос на собствено его и себеоценка и предпочита да е фактор, а не победител.
Вероятно Миро вярва, че така, леко като страничен наблюдател, ще се потопи и изживее по-пълноценно приключението за себе си, отколкото ако гони някакви несигурни пари. Разбирам го и приемам избора му да играе по този начин.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:40 от Блу

# 423
Нина, Ина даде ли някакво обяснение защо те прати в игра? Имам предвид различно от „тя е много силна и ще ги бие“?

# 424
Ами като не му трябват парите, да ги дари за благотворителност или да ги раздели между симпатичните му играчи ...Не мога да приема играч за силен, ако целта му не е да спечели състезанието. Не вярвам в това. А ако наистина е вярно - защо е там?

# 425
Ако е било целта Нина да спечели още гривни, просто трябваше Ина да я пита, кои съперници иска да са срещу нея, а не тя да ѝ ги слага 🤷.

Така или иначе Нина щеше да е първата избрана да играе на следващото завъртане на диска, та поне сега можеше да си избере противници, но женското приятелство цена няма 😅.

# 426
Шериф гостува на Туджаров в "Преди обед", след малко ще качат и видеото.  След напускането си: 10 дни в болница в Нага (през което време е преживял и земетресение, докато е бил с температура и халюцинации), след връщане в София още 7 дни в болница.

Повече в Надкаст по-късно днес.

# 427
Радвам се поне, че мистерията с бълхата приключи. И наистина съчувствам и на Шериф, на Грозденка и на Еляса. И тримата имаха ужасен малшанс да получат редки и животозастрашаващи усложнения.

# 428
Шериф е бил със стрептококова инфекция на крака. Инфектирала му се е рана, която е получил в една от игрите и на която първоначално не е обърнал внимание.
Кой е ухапания от бълха все още не е ясно за зрителите.

# 429
Шериф е бил със стрептококова инфекция на крака. Инфектирала му се е рана, която е получил в една от игрите и на която първоначално не е обърнал внимание.
Ами ще е някой от следващите. Диляна нали каза в Надкаст, че 7 души общо са напуснали играта по здравословни причини.

А Гуспата имаше 5 минути участие в "Преди обед", като 4.30 мин. от тях изхаби да ни говори за зъбите си и какъв стоматологичен проблем е имал, как най-близката клиника била на 7 часа път от острова, как му потрошили грешен зъб и т.н.   Пак се оплака, че няма условия там и ако имаш здравословен проблем, наистина си го закъсал. Да, но ти много добре знаеш, къде отиваш, бе Гуспе. Ама... за хилядарките го правиш. Така че.. всеки си прави сметката. Аз не бих отишъл, щом има такива рискове, не искам и парите. Като си поблазнен от възнаграждението, поемаш си и риска.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:25 от Не се сърди, човече

# 430
  • София
@diziler - Ами ще е някой от следващите. Диляна нали каза в Надкаст, че 7 души общо са напуснали играта по здравословни причини.
Затова - някъде вече назад - попитах на шега, знаем ли наистина кога свършва шоуто и дали няма да влизат резерви.

Изгледах видеото на Мимо в Тубата. Да, реално е отворен и искрен човек. Но не бе за играта. Няма как да ми е и в обкръжението (това си е личен избор). Но също няма гаранция - понеже е отговорност и избор на продукцията - дали друг подобен "типаж" би ни бил по-интересен. Радвам се (когато) и благодаря на "репортерите" в темата, които ни преразказват какво дават онлайн "медиаторите".
Разбрах за мотивацията на Миро - благодаря на отговорилите ми (и не само на мен) и приемам размислите ви. (Впрочем, моля - не е заяждане (и отделям време да чета и назад), когато имаме спекулация по интересуваща ни питанка, нека не се пита едно и също до безкрай.) Но не ми е ОК позицията на Миро, симпатичен ми е и в една игра трябва да се играе за победа. Алтруизмът в подобни формати е любопитен и рядък (респект към такива участници), ала някак не ме вълнува зрителски, а и поражда съмнения. Вс. това - при поглед от дивана, не на място.

Към продукцията (още мъничко дуднене, понеже и други тук са на такова мнение): Всеобщото подсказване при игрите може да е забавно и печелившо за играчите, но някак идва пресилено и никак не е феърплей. Ако трябва да има компромис с "правилата без правила" - хубаво, без паравани на терен за "преписване", но и без глъчката на публиката в полза на тоя/оня. Който може - нека гледа, краде и преписва, без обаче колективно изкарване на игрите!

# 431
Здравейте, хора !
Пиша за първи път по темата за тази игра.
Аз съм впечатлен истински от всичко... кадрите са убийствено красиви, самата игра, играчите... от цялото това нещо се е получило една амалгама от истинско великолепие ! Единствено Сървайвър БГ в началните сезони и американските версии със скрити идоли(тотеми) ми харесват толкова ! И да не забравяме, че тепърва навлиза играта в решителен и още по-интересен етап ! Единствено се надявам парите да не ги вземе Киро(който е имал такава зависимост от хазарт, трудно се откъсва и парите ще отидат пак там) ! Дзами също не ме кефи много. Стискам палци за Венци понеже си му личи, че е добра душа !
Надявам се да има обрати и лично аз харесвам много Марина и ако трябва да посоча жена, която да е в тройката - посочвам нея, Бистра е ясно, че е най-силна, ама този неин егоизъм е просто прекален !
Нека си пожелаем да става все по - интересно и да има готин завършек, както и втори сезон ! Аз лично бих се записал с кеф за "Островът на 100-те гривни" !

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:21 от lachezar888

# 432
Съсипа ми деня.

# 433
Получих 1 like свише:

И Миро е тук Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
На мен си ми фаворит ей, сега патерица, после надявам се победител Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 434
Е, и аз получих същия лайк свише. И други участници четат тук, без да са регистрирани.

В анкетата за най-комплексни участници за момента Топ 3 е:

1.Миро - 90 гласа
2.Влади - 83 гласа
3.Георги - 61 гласа

Общи условия

Активация на акаунт