🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 801
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 405
  • До морето
Да, да...Владо Интернационала щял да показва на Венци, че има храна различна от мусака и кебапчета 🙄

# 406
Островът на 100-те гривни - Eпизод 22 (22.10.2024)

А ТУК може да намерите всички епизоди до сега

# 407
То Ина не взе мнението дори на Нина, дали иска да играе. От там и гениалната схема да е направила, а то не беше така, не може да ми твърди, че жестът е приятелски.  

Нина, не знам от какво имаш нужда, подкрепа ли, внимание ли, друго ли, няма да гадая, за примера да речем имаш нужда от бисквити.
Представи си сега аз как седя с пакетче бисквити, но смятам, че моя бисквита може само да дам на друг човек и съответно, ако аз искам мога само и единствено да получа от друг и казвам обвинително на някой, да го наречем Пешо - "Пешо, защо не ми даде бисквита преди малко?". Пешо гледа, мига, мисли си как аз си имам бисквити, освен това никога не съм му поискала бисквита и никога не му е хрумнало досега, че искам, а освен това на мен ми е трябвала в миналото и вече е късно да ми я даде. Да, аз съм му дала бисквита в подобна ситуация, но дали му е била важна на него, че да запомни не знаем, пък не съм казала - давам ти тази бисквита, за да ми върнеш жеста, а чакам сам да се досети.
Та нещо такова стана.

За първи път вчера си задрасках фаворит за финала, то си личеше че не е ОК от поне 5-6 дена, жалко, жалко. Остават 7 броя от моите.

Омръзна ми да се падат сервитьорски игри на Киро.
И за мен Киро не е сигурна партия, той се опитва да играе с всички и няма да е лоялен към никой освен Киро.

Миро щял да играе за Бистра ... ми хубаво, ще видим докъде се стига с подобна мотивация.

Влади подсказва най-ефективно на пъзели. Рената и сега Венци взеха игра благодарение на него. А Нина наистина имаше шанс, но трябваше да бърза.

Надкаст с Рената, вече е на бтв+ https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … ledna-tochka.html

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:57 от Одри ♡

# 408
Според мен Кир Жоан се е пробвал и при Ина но не сме го видели. Мнооого топла прегръдка преди игрите като Киро се видя на таблото. Тук имаше някаква договорка . Нямам друго логично обяснение.

# 409
Не успях да Ви прочета.
Вече втори епизод ми писна да гледам уговки, съюзи, коалиции. Именно заради това Игри на волята го гледам до момента в който започнат да кроят стратегии и им дърпам шалтера.

Щом започнах да си намирам работа докато гледам предаването не е на добре.

Причуло ли ми се е или Мая подвикваше - Браво Кире!? Тази змия не би пропуснала шанса да покаже индиректно на Нина и не само на нея , а на всички които не харесва отношението им към тях.

Някой да ми обясни нелепите напъни на Миро да бута Бистрето?

И на фона на всичко за поредна вечер гледаме как Венци говори за храна. Толкова ли няма с какво да запълнят ефирното време, не ни показват важни, ключови моменти, но за сметка на това разбрахме вкусовите предпочитания на Венци. А Владимир ми е толкова повърхностен, щял да му покаже какви кулинарни гурмета съществували...Grinning

п.п. Двама души харесвах и двамата вече не част от играта.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 09:23 от Nona M.

# 410
Нина, ако все още четеш, по-малко ме изнервя когато някой наистина си не може, като например Мимо в последната си игра отколкото някой като теб дето на топчетата не си даваше никакъв зор, а вярвам че можеше да си дадеш зор и да ти се получи много по-добре.

# 411
Изборът на Ина беше странен, меко казано. Мислех, че аз съм пропуснала нещо, защото нямах възможност изцяло да се фокусирам върху предаването, но май наистина не се е обосновала защо избира Кирил. А на Кирето с нежелание му признавам, че е труден съперник в игра, колкото и да не го харесвам. Докъдето и да стигне вече в Играта, трябва да е безкрайно благодарен на Джулиана, за шанса, който му даде, спасявайки го.
И докато мъжкари редят схеми, мерят мускули и акъл, Бистра все повече започва да ми изплува и да я харесвам отново. Искам да я видя напред, дано с помощта на Миро успее.
Притеснявам се вече сериозно за Алекс. Съвсем е отслабнал, стои си в клетката... Дано не напусне по медицински причини без да имал изобщо шанс да играе в някаква игра пак.

Гурме храните да ги оставят за след излизането, това е ясно, ама Мая не може ли още на Острова да подхвърли на Венци да не си опъва толкова нависоко чорапките? Добро момче е Венци, но сякаш съвсем не играе за себе си.

# 412
Днес се събудих със странна мисъл... Да не би Киро да е победител и Рената да се е залепила за него?

Колкото и да ми се иска Бистра да приключи с част от печалбата, няма да е на финал. Разконцентрира се, сама го каза, докато Киро и Гошето са страшно настървени. Тя дари не ходи да говори с някой да се подкрепят, което за мен е лош знак. Дано не съм права.

И един странен призив, но мили хора, пишете на български (молбата ми е към няколко коментатора тук, за които българският май е трети език) . То бива беден речник, бива, но ако във всяко второ изречение буташ някаква чуждица, може би е време не за "Островът", а за 2-3 книги или по-добре учебник по български.

Бистра тъй като ми е любимка последната седмица е наблюдавам и пак казвам нещо е много замислена тази жена..
А по повод това, че някои тука пишат с много чуждици може би затова не са ги взели на Острова

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 18:39 от Лорд Шаш

# 413
При мен накъсваше предаването, но доколкото разбрах, Ина искаше да има играчи от трите лагера. От втори лагер, мисля че само Кирил и Тренера можеше да избере (за последния не съм сигурна).

Кирил ми е антипатичен, но успя да се върне в играта, след като Джулиана го спаси. Успява да се концентрира и да вземе игрите, в които има балансиране (да, сервитьор е бил, но понякога хора, които очакват, че ще са добри на даден елемент, благодарение на предишен опит било то като спортисти или професия, грешат точно в този момент). Кирил умее да се концентрира и да победи в тези "негови" игри.

# 414
  • София
Рената има клипче в сторито на ОСГ във Фейсбук. Снима се от близо и понеже си е напомпала яко устата, се вижда малко лице и огромни устни като маймунско дупе. Изключително грозно.

# 415
Ина "игра" само на думи за Нина. Имаше явно друга цел, но каква - мистерията е неразгадана за мен. Дано все пак да е имало цел, а не е просто избор ей така, заради разни трепети към някои мъже. Като цяло 24 ч. от предаването отидоха на вятъра, нищо смислено не произлезе от нейния избор. Може би една от най-слабите и безинтересни серии досега.

Аз съм малко изненадана от Миро и неговото предложение да е патерица. Дори и наистина да вярва, че иска да добута Бистра на финал, този довод, лично на мен, ми олеква, и аз не бих го приела за легитимен, ако съм страна в преговорите. Ще видим какво ще излезе. Дзами ми се струва доста хитър, че дори и умен, и неговите ходове са ми най-интересни засега.

Бистра може и да е сред най-силните жени, но нещо не ме кефи и това си е. Не мисля, че е силна социално. И няма да се зарадвам, ако е на финал. Не мисля, че има жена, която да заслужава да е в топ 3.

Добре, че Венци е хубав Grinning Речта му за пожарникарите беше покъртителна...ама не в добрия смисъл на думата. Малко ми е като расъл в саксия...

Надявам се, че ще доживея предаване, в което патриотарството, "мъжката дума", "женската солидарност", "аз съм майка и затова съм специална" и, като цяло, отявления популизъм, да не намери място.

# 416
В момента по БТВ гостуват Ханапин моан диск и противният Гуспа. В “Преди обед”.
Франциска ги интервюира (леко неподготвена).

# 417
Венци вероятно е с поръчение от ръководството:пускаме те за 2 месеца ама  там да НИ презентираш.

# 418
Не мисля, че има жена, която да заслужава да е в топ 3.

Вера и Марина за мен.
И на Бистра ще се зарадвам, но бих предпочела някоя от гореспоменатите.

Скрит текст:
То Диляна в Надкаста направо си издаде, че има жена в топ 3, не го е казала пряко, но каза че е останала доволна от кои са 3мата печеливши.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:07 от Одри ♡

# 419
И аз още не мога да повярвам, че Миро е готов да влезе в ролята на "патерица ", въобще не ми изглежда такъв персонаж. Да го беше казал Венци нямаше да се изненадам. Колкото и да съм богата, да отида на другия край на света при тези условия, и да помагам на някой друг, ме се струва нелепо. И то точно на Бистра, която ми е изключително неприятна и външно и вътрешно.

П.П. И мен ме дразнят чуждиците, някои не ги разбирам, но още по-смешни са ми обръщенията "мами", "майчета". Тук все пак пишат доста мъже.

Общи условия

Активация на акаунт