🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 857
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Ееее, личи си че е богат не му свършват лайковете и има за всички . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Всъщност, как решихте, че "този" Миро, е "онзи" Миро.

Ако е наистина така, му казвам, че само него харесвам! Heart
По ника.
От снощи се включи този ник, затова мислим, че е той.
А може и да не е, но ще е добре повече участници да се включват в темата и с коментари, не само с лайкове.
Монохондрия изчезна, Нина замлъкна, Мимо отговори с някакво видео /някой гледа ли го, че аз не съм?/....

# 451
Аз съм с 1-2 епизода назад, но разбрах че Шериф е трябвало да напусне. Жалко, беше ми адски симпатичен и си мисля че щеше да покаже още по-добра игра. Малшанс за съжаление, но здравето си е най-важно.

Ако чете, специални благодарности на Outcast, че качва тук епизодите 👍При пропуснат епизод си чакам неговия коментар, за да изтегля и наваксам.😁

# 452
  • Другата България
Категорично моето мнение за Венци си остава същото - “послушен войник“, и в това няма нищо лошо, професията му е такава, заложено му е.  Силна социална игра, но слаба стратегическа такава, ако трябваше сам да решава нещо, или сам да прави коалиция/съюз, той нямаше да знае как. Венци е изпълнител, не е ръководител. Но не може и всички да са ръководители, от толкова “алфи“ накрая ще спечели някоя “бета“. Blush
Що се отнася до физическата подготовка, всички видяхме, че специално в този формат тя няма никакво значение, или поне не основно такова. Венци, а и не само него, си го биха доста по-слаби физически участници.
Той сам си призна /за снощи/, че ако Влади не му беше подсказал за пъзела, вероятно нямаше да спечели. И беше прав. Нина ги водеше и тримата на пъзела, без подсказки.
За мен по-интересен персонаж от Венци е Гогов, по-интересен игрово имам предвид.
И си остава мой фаворит, след Миро.

# 453
Аз имам една критика към Миро - че се издаде пред Дзами как смята да бута Бистра. Не трябваше така да си открива картите. Това трябваше да си остане само за него.

Също смятам, че Кирил е слабо звено за коалиции. Добър на игрите, но иначе - неблагонадежден.

# 454
  • Варна
Венци вероятно е с поръчение от ръководството:пускаме те за 2 месеца ама  там да НИ презентираш.
Точно това си помислих снощи. Joy
Изпратен с мисията да рекламира пожарникарите..

# 455
Сериозно ли си мисли някой, че физическата подготовка в този формат нямала никакво значение Misc Pill?

# 456
  • Враца
Мимо, не съм го гледала, ако е бил толкова интересен, да са го давали много в самото предаване.
А той какво, отиде да си лежи и с Ина и Нина , да си бъбрят глупотевини, напълно отделени от всичко и всички.

Да , има интересен изказ, но очаквах, че ще се впусне в контакти, стратегии, предложения. Така и така не може нищо, поне социално да се предстви, да е обединител, а той - отшелник. И двете му придворни, лежат на пясъка и мрънкат, после тоя им виновен, оня не ги поздравил...
Когато си ощетен в една насока, компенсираш с друга. Това е игра и публиката очаква разнообразни и интересни участници.
Ами, ако всички бяха като тях, ние какво щяхме да гледаме?

# 457
Сериозно ли си мисли някой, че физическата подготовка в този формат нямала никакво значение Misc Pill?
Това дали е необходимо да си физически подготвен, много зависи от играта. Пример е многократно коментираната първа игра снощи, и това, че Венци нямаше никакъв шанс без подсказване. Но има и много игри,  в които е кажи-речи най-важното.

# 458
Киро с тоя луд поглед, как му се довериха... Аз писах че не го виждам като коалиция ама хей на ... Ужас.
Пожарната да вземе да намери още 11 като Венци и едно календар че да спретнат с някое кученце, зайче, магаренце и ето реклама на пожарната.

# 459
  • Другата България
Това дали е необходимо да си физически подготвен, много зависи от играта. Пример е многократно коментираната първа игра снощи, и това, че Венци нямаше никакъв шанс без подсказване. Но има и много игри,  в които е кажи-речи най-важното.
Точно така.
Затова и казах, че физическата подготовка няма основно значение.
Ако искаш да си успешен, трябва да имаш от всичко - физическа подготовка, социална игра, стратегическа мисъл и т.н. И пак ще се върна на Киро - като го гледаш, надали е по-подготвен физически от тренера, да оставим Венци. Да, ама на баланс ги отнесе всички, според мен и от Бистра е по-добър на баланс, пък нека тя е физически подготвена.
Киро обаче го води огромния хъс за победа, което пропуснах да добавя към важните неща, необходими за това един участник да е успешен. Мотивацията.

# 460
Миро, би ли споделил кои гадинки там ви хапеха най-много и в чисто битов план какво ти липсваше най-много на острова от външния свят?

# 461
Grinning Grinning

Според мен тя искаше две неща. Да натрие носа на Бистра/Мая + Влади (от когото явно се е разочаровала, защото усеща, че няма да изпълни обещаното от Кънчо да я пази)
От Кънчо беше за Алекс и Нина само.
Ина си е свободен електрон Simple Smile

Много се дразня на себе си, когато позволя на някой участник в риалити да ми влезе под кожата. Нямам трезва мисъл,ставам субективна. Не мога да оценя играта на останалите, особено ако е в ощърб на въпросния играч.
Ей такъв сега е случеят ми с Миро !
Аз съм така с Влади в момента, затова не смея много да пиша за него, че не се имам за обективна. Умирам си от яд, че не играят заедно с Миро. Ма то не е късно де, тези съюзи преди втора фаза са крехкинки.

Та мерси и на Дяволо, че писа за Влади и Венци, горе долу и аз така ги виждам.

п.п.
Монохондрия си е тук, просто засега не пише

п.п.2
Изслушах надкаста с Рената с половин ухо. Не са двойка с Киро.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:10 от Одри ♡

# 462
Много съжалявам за Шериф, беше ми интересен участник и, честно казано, очаквах много да се развихри във втората част на играта, защото се справяше физически, социално стоеше доста добре  сред хората и исках да го видя повече като стратег какъв е. Искрено се надявам да е оздравял без някакви последици.

Миро е всеобщ любимец, мой също. Simple Smile Представям си, че мотивацията му да влезе в Островът е да види дали "още го може", както се беше изразил Йочколовски за своите си предизвикателства. Аз лично, като зрител от дивана, не бих вярвала нито на Дзами, нито на Кирил. Ако ще играя за някой друг, на този човек би следвало да му се доверя, но не знам дали реципорочното е вярно - т.е. дали Бистра се доверява на Миро реално. Честно казано, предвиждам някакъв разрив тук, считам че Миро е искрен в думите си за помощта към Бистра, но не знаем какво мисли Мая по въпроса. И дали всъщност целите на Мая самата тя да вземе пари(те) няма да се сблъскат с целите на Миро някъде по пътя към финала?

И да, голямо удоволствие щеше да е в коалиция да са Влади + Венци + Бистра + Миро заедно. Така и така са си в един "кемп" (бррр).

Нина.. не малко критики отнесе за този последен епизод, ще си спестя и моите. Предполагам, че си загубила почва под краката си с отпадането на Мимо, но.. не е готино така.

Гогов, този тежък случай на мрънкало, започва силно да ме забавлява. Този човек е по-голямо мрънкало и от мен! Joy Посърнал е, че е с малко гривни, но ако успеят да го "активират", рЕзко ще се поизпъчи пак.

А Петя наистина ли смята, че в Лагер 1 всички са подкрепени и сплотени и каквото-още-каза-там?

# 463
  • София
Гогов много ме кефи, наистина е голямо мрънкало, забавлява ме.

Мая явно скоро ще си ходи, щом Миро не я включи в коалицията, а и двамата се съгласиха, че тя няма да издържи още дълго, по-добре за нея също, няма шанс да спечели, а само хейт ще събира, защото не иска да играе, сърди се като я избират, ама го играе голяма работа и критикува всички наред.
Бистра, Гогов големия, Венци, Влади, Дзами, Киро, Жоро и Миро правят играта.
Лагер Глория могат направо да си ходят всичките без Киро и Жоро, егати туристите. То и в Нумеролозите са ми интересни само Дзами и Гогов. Като изключим гимнастичките, доста слаб женски каст.
Дано се поразмърдат малко във втора фаза, не ми се гледат песни, залези с прегръдки и любовни лигавщини, дайте малко хъс и стратегии.

# 464
Във фейсбук Шериф потвърждава, че той е човека с източената гной от крака. Случаят е приключен, нека не дебнем повече.

Общи условия

Активация на акаунт