И също продукцията давала ли Ви е нещо за ядене, когато гладувахте? Като например в Игри на Волята консерви, когато не са яли няколко дена.
повечето дни сме яли по едно малко парченце пърленка и няколко резенчета луканка... аз не го усещах мнооого зле, защото имам повече плънка 
И също продукцията давала ли Ви е нещо за ядене, когато гладувахте? Като например в Игри на Волята консерви, когато не са яли няколко дена.
повечето дни сме яли по едно малко парченце пърленка и няколко резенчета луканка... аз не го усещах мнооого зле, защото имам повече плънка 

- ако искаш да пребориш конкуренцията, наблегни на каста. Ама тази конкуренция, гореописаната, нека има мир и любов, но да няма САМО мир и любов. Защото зрителят бързо се отегчава, губи интерес, и щрака с дистанционното там, където има кого да псува.

Толкова словоохотлив беше, че не ми останаха никакви въпроси. Хубаво е че пишат участници и че има добър тон. Препоръчани теми