🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 973
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Много се радвам на участниците от предаването.
Добре сте дошли 😉

Имам въпрос към вас тримата. Какво ви е мнението за Бистра, ама реалното?
Благодаря за темата, Дяволче.

# 76
  • София
Добре дошъл, Мимо, кефите ме всички престрашили се:) Слушам Надкаста с Мимо - много рядко се срещат толкова самоиронични, интелигентни, лишени от агресия, поза и претенция, позитивно настроени към всички хора, евала. Не ни е обиден Мимо, даже ни е фен:) Кандидатствал е за Биг Брадър, каза в надкаста, но не са го взели и като гледа сега какво се случва вътре е потресен и доволен, че не е там.

# 77

И аз да питам нещо Нина, стоплихте ли си отношенията с Мая Smiley И също продукцията давала ли Ви е нещо за ядене, когато гладувахте? Като например в Игри на Волята консерви, когато не са яли няколко дена.
Мизерията и гладът бяха абсолютно реални! Много искам да се знае Simple Smile повечето дни сме яли по едно малко парченце пърленка и няколко резенчета луканка... аз не го усещах мнооого зле, защото имам повече плънка Simple Smile
А за отношенията ни с Мая, не мога да кажа сега, гледайте и ще разберете. Това, което знам със сигурност е, че зрелите хора се разбират с разговор и дискусия и намират път, когато имат желание. Дали сме толкова интелигентни, ще се види Simple Smile

# 78
Тъкмо днес видях Мимо в съда (ако не съм се припознала) и реших да вляза в темата, че отдавна не съм и виждам, че той се е включил в нея. Joy

# 79
  • софия
Първо, добре сте ни дошли, участници! Драго ми е да ви "видя".
 Който има желание, нека изгледа Надкаста с Мимо, така ще си отговори на въпросите с какво е заслужил уважението и предизвикал светлинката в очите на хората на острова.
 Оправда очакванията ми отвсякъде.
 П. П. И ще разбере най-голямата тайна в риалитито. Мистерията на тоалетната чиния.😀

# 80
  • Другата България
Скрит текст:

И аз да питам нещо Нина, стоплихте ли си отношенията с Мая Smiley И също продукцията давала ли Ви е нещо за ядене, когато гладувахте? Като например в Игри на Волята консерви, когато не са яли няколко дена.
Мизерията и гладът бяха абсолютно реални! Много искам да се знае Simple Smile повечето дни сме яли по едно малко парченце пърленка и няколко резенчета луканка... аз не го усещах мнооого зле, защото имам повече плънка Simple Smile
А за отношенията ни с Мая, не мога да кажа сега, гледайте и ще разберете.
Това, което знам със сигурност е, че зрелите хора се разбират с разговор и дискусия и намират път, когато имат желание. Дали сме толкова интелигентни, ще се види Simple Smile
Аз си мисля, че те разбрах, опитвам се да чета между редовете и разбирам, че не може да се споделя всичко, или поне това, което предстои. Въпреки, че не съм ти от най-големите фенове, в предаването имам предвид, ти благодаря за това, че отговаряш на всички въпроси и не показваш отношение към потребителите на форума, което е доста трудно предвид, че /почти/ всеки от вас е понесъл и ще понася дози хейт от наша страна.
Ще се повторя сигурно, но си спомням участието на другата Нина, от МШ и ХК, в темите тук имам предвид, майкоооооооу, тя ни попиля! Или поне се опита. Персонално отговаряше на всеки, дръзнал да има негативно мнение за нея, обиждаше арогантно, накрая мисля сама се отказа, или я баннаха....забравила съм.

Към Мимо - Гарсия, когото се радвам да видя тук.
Мен ме мъчи един въпрос, и държа на отговор. Йочко ми беше слабост, защо толкова не го искахте във вашия лагер? С какво Миро ви хареса повече?

# 81
Мимо е много словоохотлив, направо нямаше нужда от участието на водещите в подкаста. Симпатичен ми е. Хич не обичам израза, че някой е "истински", но това беше първата ми мисъл за него, докато гледах.

# 82
Да, много плавно говори Мимо до степен и водещите да го изслушват и да не смеят да го прекъсват. Обаче, дълги са ми надкастите, едва до половината стигнах и може би утре ще гледам останалото.

Добре дошли на Мимо и Нина! Надявам се пазите още свежи и топли спомени от Острова и с тях по-леко ще преглътнете негативните мнения за вас.

# 83
  • Другата България
Добре дошъл, Мимо, кефите ме всички престрашили се:) Слушам Надкаста с Мимо - много рядко се срещат толкова самоиронични, интелигентни, лишени от агресия, поза и претенция, позитивно настроени към всички хора, евала. Не ни е обиден Мимо, даже ни е фен:) Кандидатствал е за Биг Брадър, каза в надкаста, но не са го взели и като гледа сега какво се случва вътре е потресен и доволен, че не е там.
Тъй, тъй. Само че ССБЗ /средностатистическия БГ зрител/ не харесва такива типажи.
Търсят се скандални хора, които дават заявка на кастингите /а и после вътре го доказват/ за скандали, интриги, обиди, арогантно поведение.....тип Кралев /скандалния участник в ИВ през този сезон/, чието участие прави формат гледаем.
И друг път сме го коментирали.
Масово хората, които гледат подобни формати, са наистина средностатистически хора, ходят на работа на заплата, вечер се прибират, правят салатата, сипват ракията, и сядат пред ТВ. Кой ще предпочете пред скандалите и интригите това да смята кой колко гривни има, кой с кого се съюзил, защо, как ще е по-добре за него - в коя коалиция да влезе, какво да направи....няма начин това да се случи. Народът си иска хляб и зрелища, и това не го казвам с ирония и подигравка - напротив, това е реалността, и ММ гледа ИВ, така и не успях да го убедя да гледа с мен.
По нашите ширини трудно пробиват формати като този и като “Сървайвър“, и тук ще се съглася със съфорумеЦа, който е ходил на кастинги и сега “обективно анализира“ Blush - ако искаш да пребориш конкуренцията, наблегни на каста. Ама тази конкуренция, гореописаната, нека има мир и любов, но да няма САМО мир и любов. Защото зрителят бързо се отегчава, губи интерес, и щрака с дистанционното там, където има кого да псува.
Затова и Мимо нямаше как да се впише ....според мен в нито един формат, той може да е странен, особен, но е интелигентен и най-вече - в него няма агресия, няма поза, има много самоирония и откровеност.

# 84
  • София
Много точно казано, Merry, фактите са си факти. Той Мимо затова си каза, че явно е подвел продуцентите, защото е странен по своему, но не е произвел съдържанието, което може би се е очаквало, точно защото нито е конфликтен, нито комплексиран, че да се доказва.

# 85
Добре дошли Нина, Мимо, много ми харесва, че се включвате 😊

# 86
Скрит текст:

А за отношенията ни с Мая, не мога да кажа сега, гледайте и ще разберете.
Това, което знам със сигурност е, че зрелите хора се разбират с разговор и дискусия и намират път, когато имат желание. Дали сме толкова интелигентни, ще се види Simple Smile
Аз си мисля, че те разбрах, опитвам се да чета между редовете и разбирам, че не може да се споделя
Споко, изобщо не се обиждам, давам си сметка, че не е възможно всички да ме харесват (въпреки, че няма да е зле 😁), а също така и че нямате представа какъв човек съм всъщност, през какво съм минавала в живота, какъв е светогледът ми и т.н. Имаше по-рано коментар, че там е тегаво първоначално, спичаш се, особено като виждаш предварителните познанства... почваш да плетеш плетеници в собствената си глава. А и напомням, някои неща са едни, но ние ги интерпретираме по друг начин, за справка - аз лично не си вдигнах ръката за Йочко, защото се знаеше (от другите вдигнати ръце), че идва в нашия лагер, не защото не съм го искала или съм била против... просто в случая не сметнах за нужно

# 87
  • Другата България
Аз затова попитах Мимо, защото той беше явно против.

Да, това с предварителните познанства го дъвчем тук от самото начало.

# 88
Добре дошли на Мимо и Нина!  Голяма рядкост е някой да пише с доброволно разкрита самоличност, смелост е и заслужава адмирации!
Призовавам да не ги засипваме с въпроси, а да ги оставим да се включват както намерят за добре. Поне аз на тяхно място щях да искам така. 

# 89
Изгледах подкаста с Мимо, затвърди ми добрите впечатления и дори ги надмина. Абсолютно разбирам защо са го избрали и е хубаво да видим и хора като него! Интересни неща разказа, изобщо не усетих кога мина времето Simple Smile Толкова словоохотлив беше, че не ми останаха никакви въпроси. Хубаво е че пишат участници и че има добър тон.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 19:42 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт