🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 986
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Нина, здравей, ти си каза и на синхрон същото, все има неразбрали 🌷
Радвам се, че взе играта и че пишеш тук.

Неделчо в един от подкастите добре го каза: Мимо не е заел мястото на някой мотивиран атлет или хипер стратег. Мимо е заел мястото, на друг като Мимо, продукцията е търсила някой подобен. Е НН каза, че бил 1 на 6 милиона Simple Smile, много се радваше, че го е открил.
  Точно така !
  Запомнила съм една подробност от подкаста на НН . Когато събеседвал с Мимо, в началото бил втрещен колко е особен и нестандартен , че в един момент си помислил, че нещо не е наред в главата и има психични проблеми. Мимо като споменал ..."нещо...в съда" , НН се стреснал, че остава и да е съден . Личеше си по думите на НН, колко доволен е останал като е разбрал,че Мимо е бил съдебен заседател и  беше доволен от попадението си.

# 61
Той Мимо си го каза най-добре - че съжалява всички онези, които овъртяни в поредните схеми, стратегии, интриги и караници пропускат важните неща. Не всичко е състезание, не всичко е победа. Човек като печели, не знае какво губи и обратно. Той взе максимума за себе си и взе и най-важната победа - тази над себе си.

# 62
Честно казано Н.Н. доста хайпна Мимо като участник, но монтажно нямаше нищо кой знае какво показано. Имаше изказвания като "най-забавният участник на Острова", "един на не знам си колко милиона" и това съответно е вдигнало очакванията на зрителите. Аз такова нещо лично не видях. За мен ще си остане уиърдото, който стоя в периферията на предаването и не успя да разгърне образа, за който продуцентът толкова много говореше. Бях го казал и преди това - в предаване тип Биг Брадър би му подхождало доста повече, а и ще даде много контент, за разлика от Острова.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:24 от tfn2k

# 63
На Мимо повече би му паснала "Фермата", според мен. 5-те минути, които му отделиха на заминаването му, оставиха впечатление на човек със самоирония, невлизащ в скандали - определено далеч от това, което се търси в "Биг Брадър". Монтажът не даде възможност на зрителите да видим защо е 1:6 млн и кое е толкова специалното на Мимо. На мен ми стана симпатичен на излизане, видя ми се откровен, когато каза, че е взел онова, за което е влязъл.

# 64
На Мимо повече би му паснала "Фермата", според мен. 5-те минути, които му отделиха на заминаването му, оставиха впечатление на човек със самоирония, невлизащ в скандали - определено далеч от това, което се търси в "Биг Брадър". Монтажът не даде възможност на зрителите да видим защо е 1:6 млн и кое е толкова специалното на Мимо.

За Фермата пак се искаше да бачкаш, даже в някои сезони далеч повече от Острова. Баш за Биг Брадър си беше, там се разиграват игри начално ниво, без особен физически труд Grinning . Не е късно де, може да се запише за някой следващ сезон.

И аз да питам нещо Нина, стоплихте ли си отношенията с Мая Smiley И също продукцията давала ли Ви е нещо за ядене, когато гладувахте? Като например в Игри на Волята консерви, когато не са яли няколко дена.

# 65
Благодаря за новата тема Green Heart
Покрай много задачи не мога да смогна да ви изчета, камо ли да се включа.
Логично е да не покажат предни индикации за преместването, защото така изненадата за зрителя в
е по-голяма, макар и по този начин повечето хора да се чудят дали не идва като идея от продукцията.
В интерес на истината, смятам, че с времето е напълно възможно рейтингът леко да спадне спрямо ИВ не заради друго, а защото този формат изисква "гледане с разбиране", а това все повече народ не умее. Хората не харесват неща, които не разбират, не харесват неща, които ги карат да мислят Worried Тъжно, но факт!
Аз лично преминах от игрите към острова от раз, просто е моето и това е. Съпругът ми от хвърлящ едно око чат пат на игрите, сега гледа заедно с мен всеки епизод на острова с интерес и си обсъждаме.

П.П.
Скрит текст:
Може и да греша, но на мен стилистиката на писане и цялостно изразяване на двата Лорда ми е доста еднаква Smile

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 09:47 от Little Miss Ratatouille

# 66
Още от визитката Мимо ми направи впечатление и си го набелязах за наблюдение. После от малкото екранно време, което му беше отредено, изглеждаше като човек, който не знае къде е попаднал, изглеждаше асоциален тип, неприемащ и несъобразяващ се с обществото. При излизането си от играта ми направи добро впечатление, че за себе си е постигнал лична победа. Загадка, обаче, за мен остава с какво толкова е бил забавен за хората край него и ги е впечатлил (онази песен, която рапираше, беше ужасна).
И тук отчитам грешка на продукцията, че ни занимава прекалено много с любовни истории, а не показваха, дори и за малко другите участници (почти едни и същи показваха). Мимо не е заел мястото на някой друг. Той е отговарял на определен, търсен профил и се е вместил в тази рамка.
Нина, разкажи малко повече за Мимо, какво не видяхме от неговия образ?

Гледах визитката на Еляса,с  големи заявки влезе във формата, жалко, че не успя да ги покаже. Може би си избра грешен лагер.

# 67
........
А нa мен ми е интересно Алекс въобще каза ли ви, че се е самопредложил на Лагер 1?
Да, да, и това също.
Нямам спомен да е казал "сега отивам да се предложа", но не е и крил нагласата си. По това време изглеждаше, че няма стабилни позиции никъде и търси своето място в играта. Дали е така, той ще си каже по някое време, като излезе Simple Smile

# 68
Здравейте,
Мимо Гарсия, участник във формата, който обсъждате, е тук.

За да няма съмнения за регистриране на някой друг, представящ се за мен, ще изясня, че имейлът ми, използван за вход, е към моя си домейн/хостинг, така че съм аз.

Искам да уточня, че да, бил съм мързелив, но такъв съм си и в реалността. Също съм и скучен, макар на прима виста да оставям впечатление, че съм по-интересен/нестандартен.
Затова и за мен, без да целя това, подведох екипа да ме изберат и не дадох нищо на предаването.

Поздрави на всички коментиращи!

П.П.: Ако имате въпроси, с радост ще отговоря на тях.

# 69
# 70
  • София
Привет,Мимо!
Сега като гледаш играта по тв-то,има ли нещо или някой,за който са ти се променили представите?
Кой е твоят фаворит и защо?

# 71
Мимо, ти сега се разсърди, че за някои от нас си ни бил излишен в предаването. Това лъха от коментара ти.

# 72
Здравейте,
Мимо Гарсия, участник във формата, който обсъждате, е тук.

За да няма съмнения за регистриране на някой друг, представящ се за мен, ще изясня, че имейлът ми, използван за вход, е към моя си домейн/хостинг, така че съм аз.

Искам да уточня, че да, бил съм мързелив, но такъв съм си и в реалността. Също съм и скучен, макар на прима виста да оставям впечатление, че съм по-интересен/нестандартен.
Затова и за мен, без да целя това, подведох екипа да ме изберат и не дадох нищо на предаването.

Поздрави на всички коментиращи!

П.П.: Ако имате въпроси, с радост ще отговоря на тях.
Мимогарсиястояновгруев, защо не изчака още малко, докато се появят изцяло менталните или поне минимално физическите игри, където ще имаш по-висок шанс за победа и може би да навлезеш повече в играта? Също така обмислял ли си участие във формат като Биг Брадър, където би имал повече поле за изява?

# 73
  • София
Ха, Мимо, тъкмо те гледам в Надкаста, аз съм от тези, които те харесват и не мислят, че не си бил на място Simple Smile

# 74
Става все по- интересно тук!
Здравейте Мимо и Нина!
Точно влизах да кажа, че Мимо явно е най-естественият участник на Острова. Продукцията търси определените образи и са решили, че той отговаря на определен модел. Спомнете си от игри на волята Мани ли как се казваше оная шматка. Дето на всичкото отгоре се държеше и много нагло. В първия Биг Брадър онова сбърканото същество Пеньо. 🤣 И в други формати е имало по някой такъв. Аз просто рядко след Сървайвър гледам такива реалити формати. Острова на стоте гривни е първият който следя с интерес. Това какво е показал на острова Мимо ние не може да знаем защото виждаме гледната точка на режисьора и оператора,  също както във филм. На тях може би им е било интересно...
Интересното е, че на мене ми хареса начина по който излезе с достойнство в точния момент.
А по принцип хора като него не харесвам и те самите ме избягват предвид вида ми 🤣.
На формата му липсва това което му липсва на българското кино въобще, озвучаване и монтаж.
Озвучаването горе-долу го докараха като се има предвид, че са на остров с микрофончета на врата.
Но монтажа много куца! Няколко пъти ги хващам и да бъркат последователността на събитията как да ни ги представят. Освен ако не е нарочно един вид да ни пускат подсказки, което за мен е безсмислено. Но пък ние губим от това.

П.П.
Скрит текст:
Може и да греша, но на мен стилистиката на писане и цялостно изразяване на двата Лорда ми е доста еднаква Smile

🤣🤣🤣 Искрено ме разсмя, благодаря ти!
Не го познавам другия Лорд. Просто реших да не влизам със стрескащия си ник от мото форума тук,  пък и да остана инкогнито малко. Все пак половината мото свят ме познава.
Вероятно сме близки като възраст с Лорд Сняг.

Общи условия

Активация на акаунт