🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 677
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 840
Тая Марина за кой път я спасяват, че има сили да джафка?!?! Мега силна била....🤣🤣🤣🤣🤣

Браво Бибо, добре им сипа на тия.

# 841
Ах, че ме изнервиха ама. НашиО сутринта говори с Жорката и му вика, че е ОК Билянчето да си ходи, ‘щото такава била играта, а сега се изкарва жертва. Всичките ходят напред-назад, момичето занесе два банана и веднага я спрегнаха за най-големият стратег, а тука се чудят ЩО аджаба се чувствала така, не било вярно. Много се надявах именно тя да вземе гривните, за да им обърка плановете за нея.
Все по-неприятен започва да ми става този Георги.
Иначе всичките ни лук яли, ни лук мирисали.

# 842
  • София
Не мога да схвана нищо вече. Всичкият хейт към Биляна е заради едно ходене при лагер 1 без да докладва и да иска нотариално заверено разрешение от своя лагер ли???
Малеееей , малей!!! Стратегиите на Гошко и празната глава на Берке какви ги надробиха. Майката на нацията и тя какво скочи като ощипана.

# 843
трябва да отчетем жеста на Влади към Ванеса, нали?

# 844
  • Другата България
Това вече беше много популистки ход на Влади.
Но нищо, има - дава.

Тъй, аз, понеже както вече казах когато съм сгрешила, винаги си признавам, та сега да си кажа, че явно сгреших за Марина. Тя е участникът, който е най-голямото ми разочарование в този формат, с оглед предварителните нагласи, които имах към нея още ПРЕДИ старта му. Но, Максимал няма нищо общо с това, което виждам сега от нея. Първо - физически е тотал щета, нищо общо с онова представяне. Ок, да речем, това не е най-важното, писала съм го.
Но социално /стратегически просто няма да я коментирам - зиро стратегия/ поведението и е тотален булшит. Капсулирала се е в лагера ведно с Лора, която също се оказа голямо разочарование, поведение на типична лелка, която прекарва времето си на пейката пред входа и сочи с пръст укорително преминаващите, чието поведение не разбира. Докато смята себе си за перфектната жена, домакиня, майка, съпруга и т.н.
Абсолютно ми е все едно кога ще си тръгне, всъщност - вече трябваше да си е у дома.

# 845
Чакай, сега е на заден план докато злобеем 😂

# 846
Много ще е готино, ако на някакъв етап от играта, Биляна елиминира Гошо.
Ако изобщо има такъв регламент, не знам как ще се махат от тук нататък. Но ще е голям кеф ако стане.

# 847
Значи то Кирил, Георги и  Шериф що разходки направиха до лагер 1 и лагер 3.... но Биляна трябва да иска нотариално разрешение.  Не знам дали така се отнесоха с нея, щото е жена, или защото е с една гривна. Ако бе с 9 гривни, преди да иде на ръце щяха да я носят.  А специално Кирил пръв щеше да се хвърли да я защитава.

При това се е събудила първа и просто се е поразходила на сто метра, да поздрави няколко човека. Ей, то верно да си жена/гадже на мюсюлманин е нещо ужасно. Тотален контрол.

# 848
  • София
Марина и Берке е по-добре да замълчат, защото колкото повече говорят, толкова повече копаят дъното.
Жорко да спре да ръкомаха и назидава, защото не е великият диригент за който се мисли.

# 849
И аз съм изумена от глупостите, които изприказваха Лора и Марина.

Много приятно ме изненада Биляна тази вечер!

# 850
Тренерът ми се видя с доста контузен крак, с нещо черно беше превързан/омотан

# 851
и се започна един алъш-вериш ... Joy

# 852
Тук съм чела,че Марина има много фенове и много шансове и дадох да я захаресвам и все така неприятна  е в моите очи,днес вече ми е твърдо на дъното.

# 853
Оо и следващия път ще е съдби на кръстопът

# 854
Венци харесва Петя, която е лесбийка.
Това идва ясно да покаже - иска ли те мъж нищо не може да го спре 😂 както и че ако не те иска също нищо няма да го довлече, даже не се покашля за Инчето.

Общи условия

Активация на акаунт