🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 359
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 885
Самозабрави се.
В началото се притеснявал да не е алчен, a днес си прави стратегии за 1 гривна повече. Сякаш със забогатяването тотално изгуби здрав разум и се обсеби от гривните и сумите. Като един Ам Гъл. 🤣

# 886
Определено най-наситените два епизода, откъм стратегия и събития:

Георги играе мега агресивно. Хареса ми как изманипулира Кирил, с което донесе гривни на Венци и разби доверието в другата коалиция. Опита да приложи същия трик, за да си осигури предимство и за Златната гривна. Не се получи, но се оказа и че нямаше нужда и си спечели съвсем сам. Дори съм ок и с това, че искаше да махне Биляна. Аз не вярвам на нещата, че тя му е правила интриги, или нарушавала хармонията на групата. Просто каза на Киро истината, което не е изгодно за Георги и и вдигна мишената, което е правилно за него. Това, което не ми хареса е как го направи. При положение, че всичко е в играта, да кажеш как можеш да разказваш неща за нея, с които да и сринеш репутацията е мега комплексарско и не се връзва с образа на герой и моралист.

Кирил се прави на стратег, но хич не му достига капацитет. Очаквам в някакъв момент да го наиграят и да си замине. За сметка на това, Миро е много класа и ме е яд, че на този етап не иска да е на финал. Много се надявам Бистра да бъде махната от другия алианс, което да го ядоса и да бие, заради нея.

Нина правилно смени лагера. При положение, че тя няма да спечели е по-добре да изкара колкото дни има в играта, в по-приятна компания. Странно беше, как Мая и Бистра, които имаха скандали с нея и се държаха супер зле, искаха тя да иде при нови хора, които я приемат готино и с отворени ръце и да им шпионира. Много нагъл ход и ако бях на нейно място, щях да ги издам пред кемп 1 и окончателно да им приключа играта.

Стигам и до събитията в лагер 2, преди, по време и след играта за елиминация. Аз разбирам, ако Берке е разбрал, че Биляна не е за него. Разбирам и Георги, които иска да я маха, по ясни за него мотиви. Това, което ме възмути като зрител и като мъж, беше как се случи цялото нещо. Говореха си зад гърба и и направо си я сготвиха да си ходи. Освен това, Берке дори нямаше топките да и каже, че ако не спечели играта, тя си заминава. След това всички деряха гърло за Марина, с ясната цел да я разкарат. И след всичко това, да имат наглостта да изкарат нея виновната, лошата и предателката, защото ходила до кемп 1, без стратегическа цел и казала на Кирил какво Георги говори, е тежко лицемерие. Респект за нея, че спаси Ванеса и директно тръгна към Нумеролозите. Аз бих постъпил по същия начин и много се надявам тази сапунка да няма нов епизод, както показваше трейлъра.

Ще завърша с поредно сипване на безумните правила на този формат. Не е сериозно в един ден да могат да отпаднат от 0-3 играчи и да не е ясно колко ще са. Още по-несериозно е как само за днес, можеше да се прехвърлят само по една гривна. Ако Ина не си беше тръгнала сама, целия ден щеше да е безсмислен. Играта за прословутата и неносеща нищо, освен храна, Златна гривна, изборът на Георги и трошенето на момичетата и "топ играча" Берке. Да не говорим как тея гривни ги подмятат като едното нищо. Даваш я на един, той трансферира на друг, абе изобщо пълен хаос и цирк. Отделно от 10-тина отпаднали, май само Яна не се е отказала, или напуснала по медицински причини, което показва какъв каст са си избрали.

# 887
Допускам, че Биляна е притичала до лагер 1 и е питала дали ще я приемат, но това в никакъв случай не омаловажава жеста, който Нумеролозите направиха. Сигурно ще ни покажат в понеделник.

# 888
Не можах да разбера нещо

Дали европейската бронзова медалистка по художествена гимнастика, Биляна, с девете гривни на ръката  не е на нивото на домакинята Лора, която е с една гривна?

Или домакинята Лора, с едната си гривна, която на 26 години не е постигнала нищо  в живота не е на нивото на европейската бронзова медалистка Биляна (21)? която  - само  между другото  - има девет гривни Stuck Out Tongue Winking Eye
----
Не можах да се сдържа.

Едит - надкаст с Рената

Туджаров -   вие взехте доколкото си спомням 40 килограма.  Половината от тях.  Аз да попитам – първия (Глория) те си събират 100 процента от това което са събрали? Понеже Дяволо е разбрал, че те взимат всичко останало.
Нед (с усмивка) - Дяволо има да гледа 16 риалитита. Простено му е.
https://www.youtube.com/watch?v=EulyEOoefQ4  - вижте 49,10 - минута

Хора, ставаме популярни и от продукцията ни четат

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 00:38 от Лорд Сняг

# 889
На някой направи ли му впечатление след като Биляна победи и се върнаха в лагера, как Георги най-нагло започна да настройва другите срещу Биляна без дори тя самата да се е оплакала? Той започна да ги "предупреждава" как тя сега ще извърти нещата така, че сякаш те не са я подкрепяли на играта, а са подкрепяли само Берке и Марина. Нагъл, манипулативен и злобен, че и лъже на всичкото отгоре. И за него личното отмъщение е морална постъпка.
Много се надявам големият астролог да се гледа отстрани и да си даде сметка, че изобщо не е изчистил нито едно от ниските проявления на собствения си знак Скорпион - манипулативен, злобен, контролиращ, отмъстителен параноик. Нищо против Скорпитата, дори и аз самата съм представител на тази зодия. И аз така се държах, когато бях на 15, а наш Георги на 34, че и го играе духовен гуру.
В следващия епизод, така като гледам, Георги ще разкрие уж кирливите ризи на Бибка, че най-вероятно е спала с Киро преди предаването (нали си имаха заигравка) , което дори не знам по какъв начин засяга лагера или сегашните ѝ отношения с Берке. Много грозно да го изтипосат това в ефир. Ако толкова искаше да предпази приятеля си Берке, да му го е съобщил 100 пъти вече. И сам пред себе си не признава, че го прави от злоба и отмъщение. Претендиращ, че е супер осъзнат, а изобщо не е наясно със собствените си емоции и подбуди зад действията си. Ох много се ядосах и трябваше да си го излея.
Браво на Бибка за това как достойно прие предателството. Лора и Марина няма смисъл да ги коментирам, пълна излагация. Берке е още малък и незрял и много се влияе.

# 890
  • България
Георги осигури на Биляна точният момент да излезе на хоризонта. Биляна се доказа на играта, издържа на зверско мъчение, на което си представям са тормозели християните. Има ли шанс участник да си увреди крак и ходило от това изпитание? Това ми е досега най-гнусната битка.

Евала на Ванеса, че подкрепяше Биляна. Ванеса звучеше много по-добронамерено и нахъсващо от Мефистофел.

Общо взето от много стратегии лагер 2 останаха без 9 гривни. След последната церемония са +8 гривни от Биляна, +2 от Ванеса, + 1 от Петя и няма да се учудя да са с повече гривни от лагер 2. Пак се върнаха в играта.

Берке сте го обсъдили много добре. На мен ми идеше да го замервам с пуканки от вкъщи. Ако гледа сега как е бил изманупулиран 100 процента съжалява, че е изпуснал Биляна. По-красива и готина мадама няма да му върже.

Така и не разбрах защо Биляна беше осъдена, че крои интриги. Гошо приписва на останалите това, което самият той прави. И е истина, че иска да настрои лагера срещу Киро. На Биляна не й трябват такива сълагерници.

И на мен ми е интересно коя зодия е Гошо. Скорпион или близнаци с асцендент/луна скорпион.

# 891
Аз не виждам проблем пълнолетни хора да спят заедно, не знам какъв му е проблема на Жоро. Може да подозира, че Киро се е дърпал...и е бил принуден... Аз друга морална причина да го изсипеш това пред всички не виждам.
Биляна си спечели честно играта, този сега ще си изяде черния дроб да злобее.

Киро, с уговорката че това не се е случило против волята му, ей тук има полезен ход, ама да видим дали ще се усети.

# 892
  • София
Много неприятно чувство ми остави и на мен това, което се показа по тв. Лора и Марина ме изненадаха с това поведение, Беркето толкова си може. Дребен не само на ръст. Браво на Биляна! В началото имах друго усещане към нея. Като фалшива преструвка ми беше тяхната "любов". Сега, като заговори повече, видях че е по-скоро свито момиченце и може дори камерите да са я претеснявали да се отпусне. Дано не гледаме грозни неща и в понеделник, но май така се очертава.
Георги с лакомията си ще се задави накрая. Счу ли ми се нещо от рода накрая, че не можел да си представя Биляна да се разхожда пред него с 27К. Всичко му е хилядарки явно...

# 893

Гошо приписва на останалите това, което самият той прави. И е истина, че иска да настрои лагера срещу Киро. На Биляна не й трябват такива сълагерници.

А сам Гошо поучаваше хората, как ако се дразниш на дадена черта у друг човек, то значи сам я притежаваш. Ирония!

# 894
За днешния епизод се сещам за една дума и весело предаване в миналото "ШАШ" .. . А то така ми е и името 🤣
Не можех да се сдържа. ☺️
Миро е синоним на алтруист! За пореден път казва, че иска да има жена на финал. И най- достойна за него е Бистра. Подари си едната гривна на Алекс.
Затвърждава ми се мнението за Беркето, че е най- заблудения на острова.
Направо бях сигурен за решението на Биляна след края на играта. Заложих една бира. Е не я загубих😉 Тя го потвърди на вечерта
Тренера забелязахте ли, че целия му крак е превързан с някакъв чувал, а и другия с лепенки.
Гогов седеше като видял извънземни вечерта.
Влади за секунда ме изненада. Пак популизъм.
Всяка вечер на колелото Венци излиза под ръка с двете гимнастички. Изглежда свръх щастлив.
Секунда не му достигна за златната гривна.
Кирето...да се смея ли да плача ли с тези гащи... Гимнастическите да му ги перат?
Продукцията пак не ни показа някаква предистория.
Сега отива да чета. Имам 13 страници да наваксвам тук🤔

# 895
  • България

Гошо приписва на останалите това, което самият той прави. И е истина, че иска да настрои лагера срещу Киро. На Биляна не й трябват такива сълагерници.

А сам Гошо поучаваше хората, как ако се дразниш на дадена черта у друг човек, то значи сам я притежаваш. Ирония!

Тази трезва мисъл беше когато го подкрепяха Шериф и Секулички. След тяхното напускане се превърна в турбо злодей.

На Берке сега ще му е гадно как е повярвал на думите на човек, който преди 1 епизод го нарече "познат, а не приятел".

# 896
Някой се чудеше дали Миро може да е човекът с 1 гривна във финалната седмица - може, ако някой с 1 гривна го е спасил.

Виж за този вариант не се бях сетил, че е възможен.  Не знам и правилата.
Няма смисъл да гледам надпоткаст ( и без това одеве погледнах и издържах 4 минути позата на Неделчо)
 Миро е човека!

# 897
И на мен ми е интересно коя зодия е Гошо. Скорпион или близнаци с асцендент/луна скорпион.
Неее, моля те 😄
Гошко Лошко не го искам в клуба на скорпионите

# 898
Много интересен епизод, страхотен микс между стратегии и социална игра. Също така изглежда има достатъчно оператори, камери, синхрони, надали Георги, Берке, Марина, Лора ще може да оправдаят ужасното си поведение днес с монтаж.

Георги е много токсичен - като партньор, като приятел, дори да ти е в обкръжението. За мен е много странно как почти никой не го е усетил все още - нито Миро, нито Влади, нито Дзами. Май Гогов само, но той много добре разчита хората. Кирил усети, че го манипулира за златната гривна, но не усети, че настройва хората срещу него.

Радвам се за Биляна и ми е много мъчно как ще я разпнат на моралния съд в понеделник. Показаното от Георги в промото е повече от недопустимо.

# 899
Злобен, алчен, мръсно играещ мъж - адски качества на класически подляр - това е духовно извисения Георги. Толкова противен образ в нито едно риалити от тези, които аз съм гледала, не е имало. Всеки е малко или много човек, показва и слабост понякога, и чисто човешки качества. Това чудо е...  predator!
А това с Биляна в понеделник е направо... Алената буква! Векове са минали и нищо не се е променило!

Общи условия

Активация на акаунт