🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 383
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Сами им е дал съвет да си пазят имиджа, но то не е лесно толкова време да го играеш. Шериф и Секулички запазиха, те ми изглеждат готини хора и в реалния живот, при тях имаше популизъм, малко засилваха образа, но си им личи, че не са злобари.

Всички казваха как Берке бил много влюбен, а тя си играела с него, защото не искала все целувка. Аз и веднъж не бих, ако не си мием зъбите. Той обаче доста бързо я прежали след две приказки, докато тя искрено се разстрои, че не я подкрепи на играта. За три седмици при тези условия е ясно, че не е любов, но мисля, че ѝ беше хубаво с него и щеше да му даде шанс и в България.

# 901
  • София
Само какъв "разврат на събитията", дами и господа! Всички дружно откачиха.
 Берекетчо достигна непознати нива на глупостта. Как се остави да му промият мозъка, не е истина. Не му била на нивото Биляна, не можела да готви, за 15 дни никакъв напредък. Тц-тц-тц, какъв ужас, как не я е срам?! На 21 години и никаква кариера...
А той самият какъв напредък показа за целия си престой на острова? Защото не виждам да е отлепил от тъпите лозунги, заучените фрази и кисненето във водата. С очите си видяхме, че е не по-малко мързелив от любимата си, но разбира се, никой не вижда гредата в собственото си око.
Големият мъж, който я заряза без никакъв разговор и обяснение, защото не отишла да му каже, че ще ходи на гости на лагер 1.
Изключително грозно поведение от страна на двамата с дружката му Георги! Такова удоволствие ми достави, че Билянка си взе играта. Да си запали свещичка, че се отърва от комплексираното джудже.
Георги пък все повече изглежда като обладан, голяма алчност, голямо чудо! Имам чувството, че и майка си ще продаде за някоя гривна. А можеше да бъде перфектният злодей, ако не бяха алчността, злобата и най-вече шизофренията.
Богът на селските тарикатлъци - как побърза да представи в лагера собствената си изкривена версия на случилото се на играта, да не би Биляна да вземе да им разкаже истината.
Марина и Лора голяма излагация, такива простотии наговориха в този епизод, че направо не знам как не ги беше срам. Радвам се, че Биляна се спаси при Нумеролозите. Те милите така й се зарадваха, че здраво са го закъсали - от пазещи друго племе, се превърнаха в париите на острова, без гривни и чудещи се кой лагер би пазил тях.

Най-големите наглеци и безочливци на епизода - Киро и Алекс.
С какви очи искаш от някого да ти пере гащите? Здрав, прав, трябва да е останал без ръце, че да очаква такова нещо, пък било и от коалиционни партньори. А тъкмо ми беше станало тъжно за него, че от много схеми няма време да обърне внимание на някоя девойка, откакто поредната му любима Рената си тръгна. Отдавна не е ухажвал някоя "щастливка".
Алекс пък най-нахално си изкрънка гривна от Миро, а и абсолютно безсмислено. Нали от следващия път правилата се променят и вече няма да има бедни и богати? Това ли успя да измъдри, лежейки в сандъка цял месец? Много тъпо! Чудя се на Миро защо се е навил да му ходи по акъла.

На Ванката ръката от какво не е ок???
Сигурно от носенето на табелата с името на кемпа до кръга и обратно, защото друго не сме го видели да прави. Joy

# 902
Много интересна стана играта и сега когато започва all in, никакво значение няма да има кой колко гривни е имал до сега, освен ако не е само с една  - тогава ще гърмят бушоните дето само си стоят.

Георги забрави за социалната игра и бързо ще го думнат, но явно ще е след "разкаянието", което един от продуцентите се изтърва да сподели в Надкаст, че злодеят щял да се разкае ама след това бързо изгърмял.

Киро не може да лавира добре иначе щеше да е много ценен в събарянето на Гошо, защото можеше да си изиграе картите доста различно. Дзами усеща нещата от другия край на плажа, без да "вижда" какво става, засега доста добре играе социалната и стратегическата игра. Нищо не казва за коалиция с Гогов, но тези неща сигурно си ги говорят без камерите.

Глория е разчертан двор от ден едно, има там едни лежащи дето си стоят от началото, но се борят уж и те за нещо - но не е ясно за какво. Лесни за манипулиране и сами си създадоха тоя дето ги води за носа от липса на други лидери, защото Шериф и Секулички за съжаление не са вече в играта.

Миро играе доста добре социално, но късно се усети със коалициите и сега лавира за Бистра, но двамата с Мая са умни и ще ги измислят нещата.

Жалко, че Влади и Венци се събраха с Жоро преди да са усетили, че той е паякът дето оплита всички, защото са готини, имат си принципи дето само ако знаеха с кой са се забъркали. Може да се обърнат в някакъв момент срещу Сивия кардинал, защото те двамата са силни и където решат да играят ще е добре за съюзниците им.

Идеалната коалиция за финал би била Дзами, Влади и Бистра, с двете явни патерици Миро и Венци бутайки хлъзгавия Киро и подмолния Георги. Но Георги е много хитър и успя да посее съмнение където не може да дърпа конците директно.

Обаче пак къде остава Гогов в цялата работа, защото той игрите ги печели, мисли по стратегиите, ама нещо тайно си плетат в лагер 1 и подозирам, че ще издържи доста той.

Браво на Биляна, издържа за да им покаже, че сметките им са криви, дано й помогнат малко в лагер 1 да види нещата по-ясно, но едва ли ще мине много напред. Ако се падне в игра за издръжливост обаче може наистина да обърне играта и тя. Берке - какво да го коментирам, чак ми е жал че така го изпързаляха, ама му се ядосах и аз, предаде жената до себе си за едното нищо.

*Това с гащите на Киро беше отвратително, кой човек не може да пере, децата могат да перат .... и защо му се навиха на акъла не мога да си обясня, много кофти образ си създаде.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 03:07 от LadyPopcorn

# 903
Стига сте виняли единственият (вече) истински духовен човек на Острова.. Знаем, че там времето тече много бързо - до вчера бегъл познат, днес най-голям БРАТ (вече официално изместила думата "енергия" като най-използвана на Острова) , утре партньор в живота. Неслучайно Берекетчето не иска кака Биби, като нищо ще се "взимат" с брата скоро...

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 07:35 от tfn2k

# 904
Аз не можах да гледам края на епизода, обаче от коментарите тук да разбирам ли ме Биляна се е преместила в Лагер 1?
Също още един въпрос, кой отпадна на края и кого спасиха?

# 905
# 906
Аз не можах да гледам края на епизода, обаче от коментарите тук да разбирам ли ме Биляна се е преместила в Лагер 1?
Също още един въпрос, кой отпадна на края и кого спасиха?
Отпадна само Ина, но тя искаше да си ходи.

# 907
Буда към Берке:
-- А ти... един шамар искам да ти гръмна!
Сано:
- Ма гръмни му бе!!!

Та така - някой трябва да му го гръмне да го приземи. Както вече сте писали, той самият се търкаля по цял ден а тръгнал да се жалва че Биляна спяла.

За мое съжаление и Маринка се поизложи.

Миро рулира и се оформя като форумния любимец.

# 908
И на мен ми е интересно коя зодия е Гошо. Скорпион или близнаци с асцендент/луна скорпион.
Неее, моля те 😄
Гошко Лошко не го искам в клуба на скорпионите

Георги е зодия Водолей

# 909
Явно правилата не са all-in през цялото игрално време, съдим за това по трансфера на гривна от Миро към Алекс. Миро от както се махна Йочко искаше да вкара Алекс в игра, но не успя да вземе златната. Нищо лошо не виждам аз.
И по още едно нещо съдя, че не е all-in на всяка игра, Диляна каза за втора фаза, че ще отпадат поне 2ма на игрална седмица - което е 4 дена. Ако нон стоп е all-in ще отпада поне по човек на ден. Айде вече да чуем правилата ...

Влади и Венци явно са се разбрали единият дава гривна на Ванеса, другият на Петя. Популистко или не, поне не си треперят над всяка гривна като някои други.
Венци за милимунда да вземе златната, но не съжалявам, видяхме Жорката да се вихри и беше интересно, нали?
Забелязвате и как Жорката не сложи Алекс и Нина, не знам дали защото Влади ги пази или такава му беше играта. Искаше да сложи Мая, но говори за това изведнъж с Миро (тук пак идея за разговора на Влади ми се привижда, може и да бъркам)  

Марина по някакви причини не харесва Биляна, нали преди 2 седмици молиха Дзами да я маха.
Марина и Лора, ако сте тук, моля кажете защо тъй не долюбвате Биляна на този етап на играта? Изобщо не става ясно.

Много достойно поведение от Биляна.
Беркето съм го отписала отдавна аз, щеше да ме изненада, ако направи нещо ОК. 

Надкаст с Шериф е на БТВ:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … -da-si-hodja.html

# 910
Миро и аз много го харесвам, но се изнненадах, че по молба на Сашко направи тази еквилибристика с гривната.
Преди да я даде си мислех, че е негова инициатива.
Но все пак си ни е любимец.
Дано не се поддаде на дребни манупилациики.
За Берке всичко сте написали.
Много, много дребна душа..
Не искам дори да се хАбя да пиша за него.

# 911
Много ми се ще за втори сезон да има след последния седмичен епизод LIVE коментарно студио.

# 912
Абсурдът на абсурдите ми е този лагерен съд в понеделник. На 20г. като бях ако ме опънат на такъв щеше да последва чутовен скандал с много материал за камерите. Joy
Никой, ама никой няма право да държи такива сметки на друг! Това момиче си има родители, близки, от къде на къде ще коментираш такива неща в ефир с идеята да я изкараш лека Neutral Face

Лора, Марина, Берке доказаха твърдението ми, че дъното си има и мазе, толкова ниско паднаха. Но те са си със зИро капацитет така или иначе. Берке, ходи при майка си, мойто момче, да те обгрижва и да ти намери един уреден брак с друга слугиня Laughing

Не искам повече да хо коментирам този епизод, че беше много грозна извадка на поведението на обществото ни, уви.

Браво, Биляна! Simple Smile

# 913
Така както се радвах на победата на Биляна, не съм се радвала отдавна Simple Smile ДОвечера ще доглеждам, че стигнах само до края на играта.

Няколко неща искам да кажа.
Лора като селската клюкарка, тръгнала да обсъжда Биляна и нейните качества, много елеменратна жена. С право не я харесвах.

Берке, седи и слуша как плюят жената с която е и благодари?! Astonished Това момче все по-малко става и не визирам ръста му.

Жоро е напълно обезумял, вече се вижда и в погледа му. Изтрещя това момче.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 11:07 от Nona M.

# 914
Абсурдно е, но можеха да ни го спестят. Аз лично се чувствам омерзена преди да са го излъчили.

Общи условия

Активация на акаунт