🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 887
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 195
Hа Рената й махнаха мустака най-накрая и тя  взе, че си тръгна. Решението да даде гривните на Дзами беше тъпо, трябваше да ги даде на някоя жена, за да има жена шанс за финал.

# 196
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На Рената не й дреме дали ще има жена на финал.Защо пък това да я вълнува?!

Даде си гривните на силен играч с потенциал да вземе накакви пари на финал,част от които да даде на нея.Той и Дзами си го каза в прав текст на синхрона.Имат си уговорка двамата и е в правилата.
Същото очаквам да се случи с Кирил и как й беше името,танцьорката,която му отстъпи гривната.

Въобще не ме интересува кой чете и пише от участниците.Единствено Владимир би събудил у мен емоция.
Харесвам го като играч - адаптивен,прави планове като мисли 4 хода напред,опитва да си плете кошницата за етап 2(вместо да лежи на плажа по цял ден и да брои листата на палмите,нали Мимо?) силен в игрите, атрактивен според моите критерии за хубав мъж.

На финал искам Влади и Миро. За третия човек нямам никакви претенции и вълнения.

# 197
Аз донякъде съжалявам, че Рената си тръгна. Интересен образ с вибрациите и поведението си е. Сега женската част много постна.
Според мен се усети, че заора дъното с поведението си и може би това натежа. От стойка, поведение и всички муцуни и гримаси държи изключително много на това как хората ще я видят.
Аз си викам за Миро и Бистра на финал.
Миро е класа - умен, възпитан, адаптивен, без излишно перчене какъв мъж бил.
Бистра - тя също ми е слабост, змей с две три седем глави, егоистка била не знам каква си - момичето играе играта, влиза в битка , печели -губи не се отказва, не мрънка.
При нея аз виждам и двоен стандарт - жените завиждат и злобеят срещу нея, а мъжете искат да я елиминират, защото им разваля алфа зен-а .
Стискам палци и двамата да са на финал, всички гривни са си ги извоювали, нищо не е дошло наготово. Гладуваха и пак успяваха да печелят, за което само адмирации.

# 198
Гледах анонса и съм почти сигурна, че тренера си заминава довечера.
Но явно тепърва предстои голямото окапване по здравословни причини, щом Диляна е казала, че отпадат 8-9 играча .

# 199
Адски ме дразнят тия сълзи и сополи за деца, родители и рожденни дни. Като тръгвали ни мислили ама като стана тегаво се присетили.

# 200
Hа Рената й махнаха мустака най-накрая и тя  взе, че си тръгна. Решението да даде гривните на Дзами беше тъпо, трябваше да ги даде на някоя жена, за да има жена шанс за финал.
Много си духовита знаеш ли? И не не съм Рената!
Как пък не Ви омръзна да повтаряте едни и същи измислици.

# 201
Адски ме дразнят тия сълзи и сополи за деца, родители и рожденни дни. Като тръгвали ни мислили ама като стана тегаво се присетили.

И аз не мога да ги търпя. Само ревът колко им липсват децата, едвам издържат, колко са страдали и дечицата като са заминали. Еми защо ги изоставяте и бягате към Филипините? И накрая мама казва - "Няма да се предавам , Ще се боря докрай!" . Еми мама ако толко страдаше да си беше тръгнала и тя, не да ми реве, да ми съсипва епизодите с фълшив драматизъм ...

# 202
  • София
И аз не мога да ги търпя. Само ревът колко им липсват децата, едвам издържат, колко са страдали и дечицата като са заминали. Еми защо ги изоставяте и бягате към Филипините? И накрая мама казва - "Няма да се предавам , Ще се боря докрай!" . Еми мама ако толко страдаше да си беше тръгнала и тя, не да ми реве, да ми съсипва епизодите с фълшив драматизъм ...
На всички трябва да ни е ясно, че всичко това се подклажда от редакторите. На синхроните като ги питат постоянно "липсват ли ти семейството, децата", "какво искаш да им кажеш сега" и това по 10 пъти на ден, всеки нормален родител би се разчувствал.

# 203
  • Буркина Фасо
аз направо бих им развалил желанието за питане ако имаше подобни въпроси към мен. Smiley

# 204
  • София
аз направо бих им развалил желанието за питане ако имаше подобни въпроси към мен. Smiley
Като те изпънат четири часа на най-големия пек да даваш синхрони, и ти повтарят едни и същи въпроси отново и отново (защото редактор(к)ите бърза работа нямат и са много по-търпеливи от всеки участник), не само ще им отговаряш каквото и както поискат, ами и на челна стойка ще заставаш Joy

# 205
  • София
Личен извод от епизода.

Харесвам... "Бета" мъжкарите - Венци, Миро, Тренера. ❤️

Алфите да си мъжкарстват и "да се доказват", да се бият в гърдите, да стратегстват, да държат високопарни речи с гръмки заявки, щом това ги кара да се чувстват алфа.

Макар че, колко пък да си алфа, като същността на алфа е най-силният и лидерът. А тук, най-силните са трима, а лидерите пет. 😃

# 206
И за лека нощ от мен, кемпОВЕ 1 и 3, без алфите си.

Явно са успели да се щракнат за спомен, докато алфите Владо и Дзами съзаклятничат в джунглата.

# 207
Разговорът приличаше на обучение по български език за първи клас.

Урок номер 1 - учене на лични местоимения: "Брат, ако аз съм алфа и ти си алфа, то тогава ние сме алфи?!", "Харабия, брат! Евала ти правя! Ама и Жорката, и той е алфа, Кирцата и той, демек те също са алфи?!". "Брат, ти си абсолютен гений! Ама Венци пък и той е алфа, а от жените Бистра, нали? Тя също е алфа, демек вие всичките сте алфи и няма кво да стане!"

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 11:31 от tfn2k

# 208
  • Варна

П.П. Някой да ми разясни на Венци желанието за "сирене на микровълнова" да ядял, като се прибере, каквото и да е това....
Звучи ми като някакво ергенско "ястие"..  Joy

# 209
Скрит текст:
Серията не ми беше много интересна, та няма нужда от ревю, но за сметка на това гостуването на Мимо в Надкаст беше интересно, но наобратно за мен. Първо искам да се извиня на хората, които повтаряха, че е лийч, плазмодий, мързел и от нищо не се интересува, както и че е взел мястото на някой друг ( като под друг аз визирам само юзлеси за неговия профил, а не играчи) - вие бяхте прави за всичко, докато аз бях резервиран и му давах бенефит ъф даут, че може би не е. Очевидно съм бил в грешка.

Така, нека започна с кратко резюме на нещата, които не можах да повярвам, че чух.

1. В подкаста се говореше около 10% за самото риалити като игра и 90% за всичко преди, и след него, което беше болезнено безинтересно за мен. Аз, като Недялко, на няколко пъти също заспивах на стола, докато слушах един ужасно егоцентричен и самовлюбен (по неясни за мен причини) човек, който отчаяно има нужда от внимание, както и обожава да слуша звука на собствения си глас. Бях решил да броя, колко пъти в подкаста каза "аз", но на 593 366-тия се отказах. Това беше около 8мата минута някъде.

2. Човекът съвсем спокойно си каза, че грам не са му били интересни игрите, както за игра, така и за гледане, даже му доскучавало често на арената, докато гледа.

Дотук добре - не е физически подготвен, разбираемо. Само че след това каза, че и грам не го вълнува стратегическата игра, също както социалната, а искал "ДА ИЗЖИВЕЕ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО". Е, кое е това приключение? Не е игри, не е стратегии, не е социализация с нови хора, не е оцеляване? Ако беше си буукнал почивка на Филипините с група български туристи за къмпинг, щеше да "изживее приключението" без да дава празни надежди на продуцентите за потенциален контент, както и да взима мястото на някое друго уиърдо, което поне е можело да направи дори минимален опит да играе стратегически или да има бегъл интерес към самата концепция.

3. Опита се да прокара някаква смешна концепция, че видиш ли, нямало жена на финал в ИВ (имало е 2 пъти нали) и това "не трябвало" да е така, като споменава и колко било засилено насилието над жените в днешно време?!?! Ни в клин, ни в ръкав подмятания, както и нула логическа свързаност в така или иначе грешната му фактология.

4. Без да се усети се издаде, че и в истинския живот е същата пиявица, каквото е бил и на Острова. Обясняваше, че когато му направели добро и му давали милостиня всичките пъти в предаването, той щял ДА ГО ЗАПОМНИ с добро тоя човек, видиш ли. Дори не му минава през главата да каже, че някога ще му го върне това добро, че на него може да разчита занапред, не, щял да го запомни и това е. Това са думи на човек, който цял живот са го дундуркали и е получавал неща без да имат хората никакви очаквания към него, и той го е приел като негов стандарт. Толкова отегчени не съм ги виждал двамата водещи никога, докато като типичните дървени философи, той им обясняваше някои от любимите си теми, които несъмнено е дъвкал хиляди пъти, защото си личеше, че е обмислил последователността на разказването им, което става с мнооого повтаряне.

5. Опита се да си изтрие ръцете и да изиграе картата на онеправдания, че не бил той причината за отцеплението на тяхната тройка, ами "то така станало, когато харесваш някой". Човекът тоооолкова иска да бъде запомнен, че чак се изумих. Може би, ако беше положил поне минимално усилие да направи нещо в играта, щеше да се получи.

П.П. Искрени съболезнования и адмирации същевременно към Нина и Ина, че са успели да го слушат това близо месец по цял ден и са се въздържали да не го удавят в океана, преди той да ги умори от скука. Ако има Нобелова награда за търпение, те двете я заслужават със сигурност. Те едва ли ще си го признаят някога, но са си отдъхнали най-накрая, като е отпаднал, защото им се дава шанс да поиграят малко вече, а не да са му бавачки и принудителни слушателки на глупостите. Рядко си развалям позитивното мнение за някой  когато излезе от риалити и се яви в подкаст, но тук няма как - Мимо и Рени от ИВ6 направо ми обърнаха мнението на 180 (не 360 Дзами 😉) градуса за себе си в негативен план.

Поредното потвърждение колко сме различни хората... Simple Smile
Да "изживееш приключението" е да отидеш в сурови условия на остров, с непознати хора и при неясни правила. Това поне би трябвало да е очеизвадно. Удобно е пропуснато колко му е струвал физически целият този "туризъм", а и виждаме че и на други не им понася добре.

Много грозни внушения - че не бил благодарен, че бил пиявица, дундуркан цял живот Imp Изобщо давате ли си сметка как звучите и на база какво са тези ви велики заключения? Мимо дори не отиде да се моли за храна, а в реалния живот се труди и прави толкова много неща... Филмът, който е направил за болните от Алцхаймер е оставен за свободно гледане в Ютуб. Изобщо не знам защо се занимавам с такива ниски топки. Спирам.

Не ми беше особено интересен вчерашния епизод. Договорки между "алфите"..., хората от втори лагер до един ми стават все по-антипатични... поне в игрите участваше Миро, но се надявах да има нещо логическо, където да ги отвее съвсем. Вече за не знам кой път на Киро му се пада нещо с баланс... късмет.
Учуди ме Рената, но не мога да споря с интуицията й Simple Smile Да си даде гривните на Дзами беше продиктувано единствено от реваншизъм, но пък той така или иначе бе един от сериозните претенденти.

Общи условия

Активация на акаунт