🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 820
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 525
Хаха как се надлъгват Киро и Гошо.

# 526
Досега съм гледал двама пожарникали – Пламен от ИВ 1,  и Венци от О100Г.
И двамата са симпятги, раздават се на макс, но ги няма много в мисленето.
Жоро хем иска да му дават другите предимство, хем не е съгласен да връща услугата. Пита какво щяло да стане ако той иска да махне Дзами, а Кирил не позволява. Ами  днес не беше ли обратното? Кирил искаше да направи един избор, а ти го направи вместо него.
Най-смешното е Жоро да говори за морал. Точно той няма грам морал.

# 527
Айде Кире.  Дано си вземе тая игра поне

# 528
  • Другата България
Ех, тоя Мироо бе, железен е, жесток Simple Smile От тяхната коалиция съм аз Simple Smile
Много се радвам, че толкова бързо се усети за Киро, аз очаквах да задълбаят повече в отношенията си, да се попрецакА повече /за съжаление/, и едва тогава да му светне.
Но браво, бързо се получиха нещата.
Да, и аз съм от тяхната коалиция, но искам да видя там и Верчето, а и Гогов.
Той за момента е някакъв свободен електрон.

# 529
Ама той Киро не се е опитал да прецака Миро и Бистра. Нито пък играе с Георги. Просто последният използва властта си в лагера да му се наложи при избора на играчи.
В този смисъл, Миро се пообърка, че Кирил ги е предал. А той не е.

Надявам се Петя да победи във втората игра, макар че ми е съмнително. Ако загуби, може и утре с някои от лагер 1 да са на елиминации задружно...

# 530
Киро беше обещал на Миро да го пусне. Както и да не пуска Бистра. В такъв смисъл ги прецака отне им на практика 2 гривни - една от Бистра и една като не даде възможност на Миро. Видя се колко държи на мъжката си дума.
Киро направи голяма глупост - послуша Жоро, не получи нищо, а разруши съюза си с Дзами и Киро.

# 531
Радвам се, че Вера излезе на сцената. Бях права в предположенията си, че има потенциал в нея.

Хем ме беше яд на Венци, хем ми стана жал за него. Мнооого добродушен, наивен.
Гогов и на мен ще ми стане любимец. И на него не му харесва как говорят младите. 😃 Интересно чувство за хумор има.

Миро си остава моят най-голям фаворит. Радвам се, че играе с Бистра, която продължавам да харесвам.

# 532
Бря, много коалициЙ, много нещо. Поизпуснах им статиите Smile

# 533
Офффф Бистра се върна обратно назад в класацията за симпатии 😆
Защо?
Не ми харесва това, че очаква някой да ѝ отстъпи играта. Разбирам логиката ѝ, но начинът, по който едва ли не го изисква ме дразни.
Хубаво е, че после спомена все пак, че вероятно и тя би постъпила по същия начин.
Допълвам, че така малко повърхностно и неясно стои сякаш. Идеята ми е, че тя досега не знае какво е отборна игра, храна си кри, коалицията ѝ е само с Мая, даже Миро ѝ отиде на крака да ѝ предлага и обяснява някакви неща. Винаги е гледала конкретно тя (и Мая) да е ок и съответно за мен няма право да изисква от някой друг да ѝ отпуска игра. Изобщо проблемът не е в това, че няма да са двама претенденти на гривната, а това, че тя няма да е.
Иначе има обективна логика в това Венци да беше пуснал, да.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 21:53 от Pipylotta

# 534
Досега съм гледал двама пожарникали – Пламен от ИВ 1,  и Венци от О100Г.
И двамата са симпятги, раздават се на макс, но ги няма много в мисленето.
Жоро хем иска да му дават другите предимство, хем не е съгласен да връща услугата. Пита какво щяло да стане ако той иска да махне Дзами, а Кирил не позволява. Ами  днес не беше ли обратното? Кирил искаше да направи един избор, а ти го направи вместо него.
Най-смешното е Жоро да говори за морал. Точно той няма грам морал.
Морунов?

# 535
Абе не знам, ама Мътна вече не ни я дават толкова, а Бистра бързо бързо я остави

# 536
Колкото и да ме е яд на Кирил, че победи... той не ги е предал... Нито пък ги е прецакал умишлено. Понякога е по-добре да се отстъпи, за да не се набиваш на очи. Лошото е, че Георги, бидейки виден манипулатор и разпознавайки своите действия и в другите, веднага го усети и разбра, че са в някаква схема с Миро.

Киро беше обещал на Миро да го пусне. Както и да не пуска Бистра. В такъв смисъл ги прецака отне им на практика 2 гривни - една от Бистра и една като не даде възможност на Миро. Видя се колко държи на мъжката си дума.
Киро направи голяма глупост - послуша Жоро, не получи нищо, а разруши съюза си с Дзами и Киро.

# 537
Човекът който говореше за отбор -Жоро - се нацупи че няма да стане на неговото.
А най-голямата смехориия е Жоро да говори че парите не са важното. Защо тогава не се откаже от играта?

Geri2000, няма умишлено - неумишлено. Ако ще правиш коалиция спазваш уговорките. Ама разкирили те...пак ги спазваш. Иначе не държиш на коалицията. А за това че го разкриха най-голяма вина носи самия Кирил.

# 538
Кирето верно няма никой на горния етаж.
Георги ми е неприятен типаж, но реално той и Влади за момента играят най-печелившо.

# 539
За кого говори Георги, че може да го разбие? За Биляна ли? Като написах Биляна се присетих за Берке. Къде изчезна ?

Общи условия

Активация на акаунт