🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 719
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Не съм обърнал внимание:
СИГУРНО ли е, че Ина може да си даде гривната обратно на Гошо Хубавеца; не трябва ли на друг от участниците?

А Гошо направо след острова, да ходи в Съюза за стопанска инициатива - меринджей да стане там.

# 781
Ако Билянка беше избрала Киро, сега в какви съюзи щеше да е ехе 😀
Щяха да се чудят самците коя Пагане да спазарят по-напред Бистра ли Биляна ли 😀

# 782
Само да напомня, че Биляна Писова е европейска бронзова медалистка. Дано всички успеят да изградят такава кариера на 21.

# 783
Киро се закани че ще им реже главите и го направи . Като изтропа Биляна на Гошо.

# 784

Още съм на темата с Биляна, но и разгледах профила и явно е решела да се завърне към гимнастиката.

# 785
Георги има един особено налудничав, мазохистичен поглед и докато ръкомаха с тия ръце като вентилатор се втренчва сякаш иска да изпие мозъка на опонента със сламка или пък да му "внуши" някоя от своите мисли.
Като играч, като стратег, може да е добър, но като човек ми е доста токсичен

# 786
Само да напомня, че Биляна Писова е европейска бронзова медалистка. Дано всички успеят да изградят такава кариера на 21.
В художествената гимнастика даже европейски шампион да си не се смята за кой знае какво.

# 787
Стратегията на Билянката по дефолт е успешна в повечето от такива формати.
Тук не нацели правилния играч.
Много трагичен Берекет.

Мда трябваше за Жорката да се лепне,хем можеше да му намести чакрите,хем печелившата страна ,че туй Берке хич го няма ни в игри,ни в стратегии,нито в мисленето

# 788
  • София
В художествената гимнастика даже европейски шампион да си не се смята за кой знае какво.

Глупости

# 789

Глупости
Да,да.

# 790
Биляна заложи на куц кон, иначе стратегията си е успешна.
Не знам защо не заложи на спортната си такава както Бистра, а реши да минава между капките с риск да я нарочат , че е слаба като играч.

# 791
Умрях от кеф!

# 792
Георги кво я прегръща. Бе я бягай

# 793
  • София
Би-(то) от БиБе(тата) добре му го на_ука на Гошо Хубавеца. Че и бая гривни спастри.

# 794
Ега ти кефа!

Общи условия

Активация на акаунт