🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 42 690
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 855
Марина ми е рядко неприятен човек.
Не дава добър пример на децата си, с които непрекъснато парадира (с тези тениски), все едно е единствената майка на света.

# 856
Много ще е готино, ако на някакъв етап от играта, Биляна елиминира Гошо.
Ако изобщо има такъв регламент, не знам как ще се махат от тук нататък. Но ще е голям кеф ако стане.
Абсурд,  немой тъй! Кой ще се пули и крещи, кой ще медитира и ще се кръсти едновременно,  ще върти лудия си поглед на всички страни, ще гали егото си с люти закани...да изброявам ли още?

# 857
  • Другата България
Колко противен Алекс...та той е изнудил Миро да му даде едната си гривна!
На каква база, на какво основание? Та Миро на палмата, под която се беше излегнала Мая да я беше закачил тая гривна, повече ще е по заслуги.
Явно не всичко виждаме и чуваме, някакви отношения си остават непоказани на зрителите и това определено пречи.

Мдааа, много предвидимо беше и за Венци и Петя. Blush

# 858
Ооо, не... Стига бе, и тука ли като в едно паралелно предаване, ще се обясняват кой с кого е спал... не мога просто 🤮

П.п Напук на останалото, Петя и Венци вече ще започна да ги шипвам и аз 😊

# 859
Два часа епизод и накрая само Ина да отпадне. Скука

# 860
Великите алфа мъже... Георги и Берке абсолютни ред пилъри!
Пазели репутация ?!?! С кого си била легнала?!??!
Пред теб седи 21 годишно момиче и ти, защото ти се нарани великото мъжко его започваш да я унижаваш и да я разпитваш пред камерите  и хората от лагера?! В смисъл другарски съд ли правим?!?!
И ако е спала с Киро какво?! Да не го е накарала насила или той не е участвал?¿°¿°
Направо съм потресена, Георги от началото ми беше толкова противен. Ясно виждам това, което Секулички каза, че се притеснявал да не излезе алчен и затова не отишъл на първата игра за златната гривна. Дано за него говореше НН, че нямам търпение да се сгромоляса.

# 861
с оглед предварителните нагласи, които имах към нея още ПРЕДИ старта му. Но, Максимал няма нищо общо с това, което виждам сега от нея. Първо - физически е тотал щета, нищо общо с онова представяне. Ок, да речем, това не е най-важното, писала съм го.

МериАн, аз пък не съм гледала нищо, нищо преди Островът. Харесах Марина, на епизод 0, ей така защото малкото и дете плачеше на вратата, а пък аз съм майка с малко дете.
После гледах визитката и пак я харесах. И се чувствам се като теб днес.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:52 от Одри ♡

# 862
Типично мъжка черта, като не могат да вземат надмощие над една жена, започват да я обиждат и да и' търсят сметка с кой и кога си е лягала.

# 863
  • София
Някакси не мога да не отбележа, че на момичетата от лагер едно никой от техния лагер не даде гривна. Само така, като щрих ги давам Wink
Иначе наистина адска наглост от Александър, защо взе на човека гривната, като в сандъка е все тая с колко гривни лежи. Еййй, много исках да го харесам това момче, баща му ми беше първата звездна тийн тръпка, ама не става и не става бе!

# 864
Ъпдейт на анализа на вечерта!

Жоро е играчът на седмицата. Първо би в играта и стана най-богат. След това –  успя да влезе в главата на Берке и го настрои срещу Биляна.  Имаше подкрепа от Лора и Марина, но това не променя фактите Берке  се оказа голям глупак. въобще не разговоря с Биляна, не ѝ даде шанс да се обясни. За сметка на това каза, че  ще приеме отпадането ѝ защото приятелството е по-важно. И дори това не бе най-лошото - на играта викаше за всички други само не и за Биляна. Трябваше специално да се налага да го подсещат от лагер 3, че Биляна се нуждае от подкрепа С нереално високо самочувствие, отпадна пръв.
 Биляна на практика сама си нарисува мишена на гърба с опита вчера да дискредитира Жоро. Никой не я караше да го прави. Но пък така маските паднаха, Жоро настрои всички  в лагер 2 срещу нея че си позволила да занесе два банана на лагер 1, без да иска специално разрешение. (това бе повода. Истинската причина бе, че тя се осмели да се изправи срещу него и да покаже, че той интригантства.) При това тя се събуди първа, другите спяха. За сметка на това Жоро ходи да заговорничи с този и онзи.  Жоро се изкара интригант, стратег и мега злодей и раздвижи предаването, но в случая прецака лагера. И ако на него не му пука, защото пак е с много гривни, то това което направиха Лора, Марина и Берке беше безумие. Играта стана много интересна - Жоро искаше да отстрани Биляна, а я вкара в петицата на най-богатите и я превърна във враг на лагера.
Биляна се прояви и като човек - получи подкрепа от Ванеса, докато собственият ѝ лагер бяха срещу нея и върна жеста, като я спаси. На практика Лагер 2 сами я бутнаха  в ръцете на Лагер 1. Куриоза е, че я бутнаха  в ръцете им именно защото я обвиниха в предателство и оттам дойде всичко.
     Лора  и преди не я харесвах, но след тази вечер ми стана мегапротивна. опитва да раздава правосъдие и да се бърка в човешки отношения.  Че и определи умственото ниво на Биляна. (както се вижда то е достатъчно добро – Биляна има доста сериозна сума на ръката си; остана да играе и във втора част. Значи определено ѝ се получава играта.) Не се гледа себе си – досега не се е доказала като боец.  Лора  нито има медали, нито нищо. Но това че е домакиня я прави нещо повече от Биляна. Уау!.
       Кирил е див балканец, най-нахално поиска две жени, като никоя от тях не му е ни съпруга, ни любовица да му перат гащите, пред цяла България. Момичета с куп медали! Определено внася колорит. Те пък му се вързаха, и то без да поискат нищо в замяна.Joy
    Ина направи интересен ход, отиде си с достойнство. В началото направи едни уговорки с Жоро, но той не я спаси и тя не се почувства задължена да спазва своята част. даде гривна получена от Миро на Сашо. Чудесен ход на Миро, готина постъпка. Готина постъпка и на Ина, а най-вече на Биляна. След тази вечер ревизирам - поне донякъде - мнението си за Ина. В положителна насока. Жалко че тя късно се усети, при нея Мимо изигра тъп момент да я бутне по нанадолнището срещу Мая и Бистра.

Жоро
и Миро определено са попадения - единия като "зъл" персонаж, другия като "добър

След тази вечер Биляна има бъдеще в гимнастиката  (ако пожелае да се върне)- показа тяло, показа баланс, показа човещина.

П.С. Според мен двама души се сътезават за прозвището "наивник на седмицата" - Венци и Берке. Влади влезе в главата на първия, Жоро влезе в главата на втория. Венци поне има победите си като оправдание.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 22:56 от Лорд Сняг

# 865
  • Другата България
Много ми хареса Билянка.

Интересно, че Дзами не вдигна ръка за Ванеса, доколкото видях...
Дзами не е фен нито на Ванеса, нито на Петя /Верчето да каже дали съм права/.
Още от самото начало по линията мъже - жени, и оня скандал с обидите на Дзами към Петя, още от тогава между тях има привидно примирие, но Дзами си гони интереса и в нито един момент не би се погрижил за която и да е от тях двете. Дори ще отида по-далеч - ако наистина се стигне до коалицията с Миро, Бистра и Мая /че още нещо я мътят/, то Дзами би пожертвал и Петя, и Ванеса заради тях двете.
Сигурна бях, че Дзами няма да даде нищо за нито едната от двете.
Така, както бях сигурна, че Венци ще даде за Петя, и Биба за Ванеса.

# 866
Георги и Берке , които не са си близки и са се виждали просто , но пък вече са сърдечни приятели така се настървили срещу момичето. Единият пяна му излиза  колко имал да каже , другият репутация и достойнство й пази все едно е събирала по пет лева от всеки мъж на острова. Ужасни.
Какъв опит от Биляна да дискредитира Жоро  -отива и казва , не е излъгала , не е изопачавала . Опит да играе игра.
Дискредитиране е да унижаваш и правиш внушения , или дори истини  за поведението на  момичето Биляна., а не играча.

# 867
А па Алекс защо му беше тази гривна при условие, влизат във втори етап на играта?
Аз поне разбрах, че там броя на гривните няма значение за това дали ще играеш или не.

# 868
Добре, само аз ли не разбирам абсурдния трансфер на гривна при Сашето? Доводът беше "Да влезнел обратно в клуба на богатите и да играе". Ами Миро, брат, то от утре няма клуб на богатите и всеки може да предизвика всеки, всичко наред ли е? Това си беше подарък на гривна без никакъв ефект върху играта, освен да се покаже колко са адаптивни играчите и как умеят да огъват  правилата. Нищо, че е от пусто в празно тая маневра.

П.П. Иначе Дзами 100% щеше да спаси и двете от Лагер 1, иначе щяха да го разпънат на кръст зрителите и останалите от лагера, а човекът си е доста голям популист. Просто Биляна и Венци нямаха търпение да си вдигнат ръцете, а той е изчакал да види, дали някой друг няма да им даде първо, че е близко до най-богатия на острова и ще олекне с 2 гривни още от върха му.

# 869
Моля оценете епизод  24    четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

Общи условия

Активация на акаунт