🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 361
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 915
Eдно признавам  - Жоро направи седмицата много интересна. Прояви се като страхотен злодей. Точно такъв зладей исках - комплексен, печелещ гривни и...коварен. Мисля че го получих. Жоро е попадение за каста.

Разби опитите на Миро да състави коалиция; настрои всички в лагера срещу Кирил и не му позволи да си играе играта; опита да подхлъзне Киро и да го накара да му даде услуга срещу...нищо; Биляна го разконспирира, но Киро нямаше топки за да излезе смело срещу Жоро; Жоро реши да гони Биляна, настрои целия лагер срещу нея, и успешно "филмира" Берке. Накрая прецака собствения си лагер. Стана доста интересна серия най-вече заради Жоро, това е неговата седмица

Лора непрестанно копае дъното в моите очи с всеки епизод. Но от Марина очаквах повече. Някои хора са я гледали в Максимал, убеждаваха колко е велика...аз откакто я гледам все пада, все я спасяват. И ако случката когато се обединиха срещу нея Рената и Ванеса има оправдание, то предвид че два пъти я спасяват от елеминация очаквах да е много по-смирена. А Берке доказа че не е никакъв мъж. Големият влюбен, на който няколко човека, които ги познава от няколко седмици могат да го настроят срещу гаджето му. И то - да вика срещу нея. Дрис--о, не се гледа че не е никакъв боец, че отпадна пръв! И то защо - да кажеш изневерила му е Биляна (слушахме снощи някакви заявки, че ѝ пази репутацията, сякаш е най-голямата ку-ва). А то! Не му правила мекички и не му готвила, значи била недостойна! Astonished
Биляно, ако ме чуваш - радвай се че се отърва от такъв мъж. В живота ще има и други, но тоя щеше да те загроби.
Не мога да си представя коя жена 4 години е търпяла Берке, тя сигурно е била от някое патриархално семейство, и е била много млада. И семейството са скочили срещу нея. Друго обяснение нямам.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 09:27 от Лорд Сняг

# 916
Биляна рязко ми стана много симпатична след снощния епизод, а досега ми беше просто част от скучна любовна двойка, с която ни досаждат.
Досега сякаш не е имала много синхрони, но снощи ми направи впечатление как умно говори. Заблуждавала съм се за нея, а тя много хубаво момиче излезе.
Георги вместо за избоде очи, изписа вежди в нейния случай. Голяма услуга й направи, че ги раздели с Берке.

Беркето е егати келешчето неприятно. Искал жена да му готви, боже. И зализал един гнусен мустак, бррр.

Марина така и не я харесах, а снощи си и показа, че съм имала основание. Много подлички и мръсни номерца спретнаха двете с Лора, крайно разочароващи женици. Лора така и не излезе от миманса, ама Марина имаше някакви претенции, на какво отгоре, не разбрах. Ни физически, ни социално ми хареса.

Георги все повече заприличва на обладан. Ама съм забелязала, че тези - духовно извисените, с чакри, вибрации, енергии, дзен-мен и т.н. - най-много ги избива на злоба и си показват рогата.
Но как умело манипулира събитията и хората, как лъже и маже, Гогов хубаво каза, че ставал за политик Grinning

# 917
Stella, да това бе най-абсурдното. Да кажеш, че Биляна е изневерила на Берке, че да има някакви претенции. Той говореше как ѝ пази репутацията, все едно хем му е съпруга, хем най-долната ку--ва.

А то - не му правила мекици, и оттук идела цялата работа. Стига бе! Дрис-ьо, не се гледа че където иде пада, че падна пръв, ами вика срещу нея. Пък и се сърди! Берке много ми падна в очите! Ама много!
Впрочем за мен е смешно как бяха голямата любов, голямото нещо, четворката била станала петорка и като трябваше да обсъдят отпадането на Секулички не я повикаха Биляна, поне да каже мнение. Само алфа мъжкарите.

Лагер 2 преди най-много го харесвах, сега рязко ми опротивя

# 918
Пропуснала съм кога Сашо е врънкал Миро за гривна. Сигурно съм била ангажирана да се възмущавам я от Берке, я от Жоре. И к'во, как казвате отиде С. да си иска гривна от М.?

Лагер 2 никога не са ми били интересни - заради четворката, заради любовните линии, заради постоянното им каране за храна и когато нямат, и когато имат...

# 919
Неделчо, Туджаров, ако ме чувате – Жоро ви е голямо попадение. Браво! Прояви се като голям злодей, направи седмицата супер интересна. А това което измислихте  -да може да си дадеш само едната гривна – доказва че слушате зрителите. Евала, това бе много умна идея. Повлия на възможността Биляна да спаси Ванеса. И определно спомогна за извайването на положителен образ на Биляна.

Човекът с духовните енергии и якия морал влезе в ролята на инквизитор.

П.С. След серията с водната битка ви бях отписал, ама тази седмица рязко ми се издигнахте в очите (отново)

# 920
Много як епизод. 40-годишен мъж съм, но плаках като дете на тези драми...

Жоро е направо обезумял от играта, много ме кефи - трябва да има и такива образи , не може всички да са добрички, смирени, приятелски настроени. Нали и това предаване е игра, като игра - трябва да има хора, които играят за победата, иначе ще е ебаси скуката.

Това дето го беше измислил да дава от спасителните гривни на Ина, пък тя да му я върне и той да се сдобие с една гривна повече, беше уникално, не знам дали има друг от целия каст, дето би се сетил на такава врътка.

Все още има твърде много "излишни" играчи за играта, като Иван, дето още не е ясно защо са там.

А нещо друго ме гложди - каква точно е Бистра, че цели двама играчи (Миро и Мая) вече да заявяват, че тяхната цел в играта е да помогнат на Бистра да стигне финал?

# 921
Добре, аз не мога да спра да се чудя, как две идеи подхвърлени от продукцията намериха толкова благодатна почва тук.
Айде там - иди, дойди - участниците не са видели всичко което сме видели ние.

Че Влади е злодей защото:

А) Е отишъл в бедния лагер с някаква дълбоко подла идея, зарязал е добрите хорица, семейството... едни самотни гарджета които чакат бащицата да ги нахрани (там дето и те имаха храна и той) а нагло и цинично отишъл да гладува при гладните??????
Б) Понеже каза две думи на Венци и го нави и понеже Венци по принцип не мисли много, а изглежда добър човек (дотук са фактите, следват внушенията) значи той задължително ще го използва и ще го изплюе?????

# 922
А това което измислихте  -да може да си дадеш само едната гривна – доказва че слушате зрителите. Евала, това бе много умна идея.

Лорде, ние зрителите нямаме нищо общо с това.

# 923
Наистина Иван- Глорията да не е в будна кома? Че той бие по точки- Нина, Ина и Мимо взети заедно Grinning
Сянката на кемп Глория, изглежда веселяк, ама ...

# 924
Гледам вече седем седмици. Но снощи за първи път гледах със стаен дъх. Толкова напрегнат бях. Като почна изпитанието за елиминация истински бях на нокти дали ще бие Биляна. Браво на продукцията, за якия епизод! Дотолкова бях отблъснат как всички скочиха  в лагера скочиха на Биляна!

А Ванеса - която дори не я забелязвах - печели моите симпатии. Да вика за човек от другия отбор!

РАнгелова няколко пъти се коментираше във форума, а снащи за пореден път стана ясно, че продукцията го чете. Мисля че пуснах, как в Надкаста  с Рената, Туджаров коментира че е чел Дяволо. Също и Неделчо го коментира.

# 925
Сони, аз също не възприемам Влади за злодей. Не разбирам защо му се приписват кофти качества, аз пък имам хубави впечатления за него и ми е един от фаворитите.

Лорде, те хубаво четат, ама това, което гледаме, отдавна е заснето, монтирано и обработено.

# 926
Лорде, предаването е на запис. Снимките приключиха около 10 август... Няма общо с писанията във форума.

Освен това Туджаров и Неделчо още от началото на Надкаст преди години си казаха, че четат БГ мама.

# 927
Абсурдно е, но можеха да ни го спестят. Аз лично се чувствам омерзена преди да са го излъчили.
Аз също! Не мога да повярвам, че въобще ще го излъчат, но нали сеир трябва да има, да забавляват простите хора, които само това чакат. 😡

# 928
Как така предаването е на запис...?! Предният сезон си беше на живо.

# 929
Пропуснал съм факта, че е на запис. А чак "преди години" не са казвали че гледат бг-мамма, защото предаването е от тази година.

Е чай ся!  То не е само това предаване. И двамата са от ИВ, а Славчо преди това и от Сървайвър.
Едно на ръка шоутата които те гледат, а аз не.

Общи условия

Активация на акаунт