🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 6 (20.10 - 27.10)

• 43 347
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 930
Как така предаването е на запис...?! Предният сезон си беше на живо.

Предният сезон - на кое ? Този тип предавания винаги са на запис, единствено последният сезон на Сървайвър направиха опит предаванията да се излъчват с минимално забавяне след като са се случили нещата, 2-3 дни, ако не се лъжа.

Но тук коментираме Островът на 100-те гривни. Преден сезон в БГ ефира не е имало, продуцентския екип е съвсем различен от този, който прави последния Сървайвър.

# 931
Най-интересното в образа на Георги е, че всички ние го виждаме от позицията на голямата картина като кукловод и злодей, но на самия остров на всички най-голямото им притеснение на този етап изглежда е Влади, а за Георги само Биляна малко от малко се усети и то не напълно.

Исках да отбележа и нещо, което на фона на масовия срив на психическа устойчивост на този плаж мисля изпуснахме. Изключително много ми хареса мисленето на Мая, Миро и Бистра заедно и поотделно за отношението им към Влади и Венци и как трябва да се държат. Вместо да се отдадат на първосигналната си реакция и да играят открито срещу него или дори да се отдръпнат, те ясно казаха, че ще го държат още по-близо и няма да променят поведението си на фона на новите разкрития. Дори Мая си призна, че умишлено е толкова блага и мила, макар явно (според мен) още да даи злобичка към Влади. Харесва ми да има израстване.

# 932
Как така предаването е на запис...?! Предният сезон си беше на живо.

Предният сезон - на кое ? Този тип предавания винаги са на запис, единствено последният сезон на Сървайвър направиха опит предаванията да се излъчват с минимално забавяне след като са се случили нещата, 2-3 дни, ако не се лъжа.

Но тук коментираме Островът на 100-те гривни. Преден сезон в БГ ефира не е имало, продуцентския екип е съвсем различен от този, който прави последния Сървайвър.
В грешка си нещо, предният сезон си беше на живо и си го даваха всеки ден по БТВ.

# 933
  • София
Пропуснала съм кога Сашо е врънкал Миро за гривна. Сигурно съм била ангажирана да се възмущавам я от Берке, я от Жоре. И к'во, как казвате отиде С. да си иска гривна от М.?

Лагер 2 никога не са ми били интересни - заради четворката, заради любовните линии, заради постоянното им каране за храна и когато нямат, и когато имат...
Не е имало такива кадри. Докато Алекс я взимаше гривната, имаше май синхрон, че той си я е поискал и планът му е проработил.

# 934
Нищо не е било на живо никога.
О на 100-те гривни сега му е първи сезон.

# 935
Абсурдно е, но можеха да ни го спестят. Аз лично се чувствам омерзена преди да са го излъчили.
Аз също! Не мога да повярвам, че въобще ще го излъчат, но нали сеир трябва да има, да забавляват простите хора, които само това чакат. 😡
Да, има го това. Но от друга страна, така Биляна ще излезе още по-чиста, ще спечели повече симпатии, а жалките карикатури на мъж ще паднат още по-ниско. Освен това, така ще имаме предварително нейния отговор на всякакви спекулации какво е правила.

Не ме изненадва изобщо желанието на Мая да подкрепя Бистра. Писах май вече, че намирам думите ѝ за искрени. Двете са минали през една и съща сурова школа, това ги прави много близки и си знаят психическите възможности. Бистра има харизма, има умения, хъс за игра, влиза без страх в битки и това я прави сериозен претендент за финал. Мая се усеща, че тя самата няма никакъв шанс, защо да не помага на Бистра? Мая пък е по-умела в схемите. Миро влиза с намеренията да не играе за себе си, а за някой, когото хареса. Е, харесва Бистра като една от първите, които му подават ръка. После вижда в нея това, заради което Мая подкрепя Бистра. Имате ли други предложения на кого трябвало да помага Миро?

# 936
Като стана въпрос за Майчето Grinning, забравих да коментирам "прегръдката на Юда", визирам прегръдката и с Нина, когато я изпращаха към кемп Нумеролози. Аз лично нещо не вярвам в уж добрите чуства м/у тях. Не мисля, че Мая е от хората, които биха си променили негативното мнение за някой. И за мен нейните доброжелателни сценки са си жив цирк Grinning

# 937
След снощния епизод съм сигурен в едно нещо - втори сезон трябва да има!

# 938
Нищо не е било на живо никога.
О на 100-те гривни сега му е първи сезон.
Това идва като огромен шок за някои хора 😂

# 939
След снощния епизод съм сигурен в едно нещо - втори сезон трябва да има!

Ще има разбира се, дори и най- нескопосаните реалитита имат поне по два сезона Grinning
В ума ми изникнаха "Фермер търси жена" и Милионер търси жена" Joy

# 940
Самата идея, че трябва да се помага на някого, ми се струва не съвсем адекватна за подобен тип предаване. Не сме в Корпуса на мира. Иначе и на мен Миро ми е сред любимците, но тази негова "жертвоготовност" никак не ми е по вкуса. В крайна сметка, Бистра може и сама да стигне до финала, дори и без Мая (даже ще е още по-добре).

# 941
tfn2k
за кого е шок тази новина

# 942
Защо да няма помагане между играчите? След като формата залага много на социалния аспект и създаването на приятелства и съюзи между играчите, помагането е съвсем нормално следствие от това и съответно елемент от играта.

Пак за Мая се сетих нещо. Мая е била част от ансамбъла. Може да има силно аз, но тя е и отборен играч, така че пак нищо странно в желанието ѝ да помага на Бистра.

# 943
Пропуснал съм факта, че е на запис. А чак "преди години" не са казвали че гледат бг-мамма, защото предаването е от тази година.

Е чай ся!  То не е само това предаване. И двамата са от ИВ, а Славчо преди това и от Сървайвър.
Едно на ръка шоутата които те гледат, а аз не.
Сървайвър не съм го гледал. Или може би само епизод - два първия сезон, не ме впечатли.
От ИВ съм гледал отделни сезони. Неделчо участва в сезон 3, но чак пък такива коментари от него не съм засичал. А сезона с Туджаров не съм го гледал.

# 944
Защо да няма помагане между играчите? След като формата залага много на социалния аспект и създаването на приятелства и съюзи между играчите, помагането е съвсем нормално следствие от това и съответно елемент от играта.
Защото тук не става дума за помагане, а за влизане с мисълта играч да не стигне умишлено до финала, в полза на друг. Ми не разбирам подобна мотивация. Освен ако не е популизъм, но Миро не изглежда такъв човек. Много ме обърква това в образа му, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт