Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 286
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Другата България
Много ме радва Радо /женените/.
Дава отпор.
Гаджетата май са станали още по-флегматични, отколкото бяха преди.

# 556
Без големи изненади днес. Както очаквахме за завръщане се борят сгодените, женените и големите фаворити - братята Flushed. Просто разликата в нивото на двойките е много голяма. Любо и Памела бяха перфектни и не дадоха шанс на никой да ги доближи, с което определено са фаворит. Отделно, ако бият 7 други двойки, няма да е незаслужено че се връщат, още повече че не пропускат етап. Моите хора женените, имаха лоши първи две пътувания и накрая за малко да са втори. Много добре си подредиха задачите при прабългарите и с пъзела. Те са другата двойка, която заслужава много да се върне, защото са класа, а и защото продукцията има вина че отпаднаха.

В другия спектър има поне няколко тандема, които просто са ужасни. Хубаво да има сеир, ама малко в повече идва да не знаят елементарни неща. Близначките извадиха уникален късмет гаджетата някак да объркат пътя и да помислят, че последната им задача ще е в другия край на страната. Ако нещо скандално не се случи, не виждам как последните 3-4 двойки могат да наваксат, защото трябва повече от един екип да се провали безобразно, което е малко вероятно.

Давам шансовете за утре така: Сгодените 60%, женените 35% и на другите двойки 5% общо Laughing

# 557
добра 'гъзна' камера дадоха на една от блондинките, браво. още малко и ще надминат игрите

# 558
  • Другата България
Правилно ли чух, че едното барби пита: “Има ли град Добрич?“

# 559
  • София
Интересен, динамичен епизод.
Бях забравил какви карикатури са барбитата и гаджетата. 😂🤣
Едните питат дали има такъв град, другите директно отпрашват натам, мани мани.
Ама какво ще правят библиотеките и читалищата сега без гаджетата? Ще фалират! 😁

Сгодените като най-прясно отпаднала двойка някак си по инерция финишираха първи с разлика. Виждате какво нещо е опита. НО, мисля си, че днес Женените ще мачкат. Не виждам какво може да ги спре. На 90% си мисля, че Женените ще унищожат конкуренцията! Айде Радо и Илиана, мачкайте! 😈
Оставям 10% шанс за Сгодените да спечелят. Останалите двойки са с нулев шанс.

# 560
Очаквах повече от този епизод и въпреки че писах , че искам Илиана да се върне, май ще си взема думите назад 🤣

Едно не мога да и отрека , много хитро се справи с реденето.
Радо нещо са му объркали рецептата за успокоителните, че нещо отпор даваше. Май не му се живее ...🤣

Това което направиха братята донякъде напомня първият сезон и двамата военни. След като изкачиха скалата на Проходна мисля беше, попаднаха на логото на предаването и искаха да тръгват към Варна, защото стрелката е ориентирана на изток, а тя задачата ... в жабката. Scream Дежавю Joy

Иначе нямам фаворит,  може би една идея ще стискам палци на Любчето и Пам  и разбира се Радо и Илиана. Мисля че , ако някой заслужава са тези двете двойки.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:26 от count_horror4e

# 561
Бяха ми интересни братята, но те още в първите 5 минути така се изложиха. Не случайно са отпаднали първи. Стискам палци за Илиана. Хъсът и за победа е ненадминат. Любопитно ми е колко време е минало от тяхното отпадане до тази игра. Наистина Радо се държи доста различно. Айде, бебе

# 562
Изобщо не очаквах братята да финишират втори и въобще да дръпнат толкова напред. Учудена съм, че задминаха дори Илиана и Радо.

# 563
Стискам палци на сгодените и по особено непопулярно мнение-на близначките. Знам, че са глупави, че са шумни, че се обиждат твърде много, но има нещо в тях, което ми допада. Някак са ми добрички, и не мисля, че в обидите една към друга влагат истинска злоба. Простовати са, но са и млади, не се взимат насериозно. Не че имам големи надежди за тях. Цялата им игра беше предпоследно място на косъм и се съмнявам утре изведнъж да задобреят. Надявам се да не спечелят женените, колкото и да са добри, пренавитата Илияна ми идва в повече. Зад нейните изказвания усещам истинска негативна емоция.
Сгодените са с добри шансове, не са изгубили тренинг и добавеният бонус от това, че няма да са изпуснали етап, ако те се върнат. Братята не ми допадат.

# 564
  • София
Очаквах повече от този епизод и въпреки че писах , че искам Илиана да се върне, май ще си взема думите назад 🤣

Едно не мога да и отрека , много хитро се справи с реденето.

Е тя изобщо не игра по правилата.По условие трябваше да помни,другият да реди.
А тя изобщо не си направи труда да помни,подреждаше му директно редовете на купчинки.
Ивет,защо не им направи забележка,хъм?
Като цяло при тях има едно претупване при изпълнение на задачите.От там дърпат винаги на другите.
Само на онзи пъзел,когато не можеха да хакват,се препънаха и това им костваше участието.

# 565
Стискам палци на всички, без Братята, Брат и сестра и най-вече Женените. Братята са ми просто анти, твърде кухи, но не забавно кухи. Брата(от брата и сестрата) има нещо лудо в погледа и след отношението към бабите със задачата с килимите, имам чувството, че може да превърти и да стане агресивен. Най-много съм за Сгодените, защото отпаднаха последни и щом са се задържали толкова дълго, заслужават да останат още.
Превъртах моментите с изблиците на Илияна, защото психически не издържах. Натоварва ме и като зрител няма как да си причиня това. Не ми липсваше, напрежението, което внася дори без да говори, всички чупки, стойки и физиономии не са моята “чаша чай”. Дори Барбитата и Близначките са ми някак симпатични, защото се опитват да задействат някоя друга заспала дълбоко мозъчна клетка. Видях близначките в Пловдив, стояха на съседна маса в Капана и си бяха толкова шумни, облечени по сходен начин, но бяха си взели 2-3 книги, които бяха фентъзи и дискутираха разпалено сюжетите. Интересни са.
Нямам търпение за тази вечер и дано късметът е със Сгодените✨

# 566
  • Другата България
Май повечето сме за сгодените.
Заслужават си да се върнат.

# 567
Наистина малко не беше честно да се нареждат плочките. И женените, и певците започнаха така. Трябваше да се каже "обяснявате само с думи и давате плочките ненаредени". Ама щом не е казано, не е забранено явно.

Стискам палци на сгодените и близначките дори. Само и само горгоната да не се върне. Просто е отврат.

Гаджетата са симпатични, но тази флегматичност просто ме убива. Момичето е застинало с една физиономия, живец трябва.

Братята са ми симпатични, но много скучни и говорят без емоция. Русите са зле, ама поне изглеждат забавни и безобидни.

# 568
Сгодените заслужават да се върнат. Някак много се откроиха в този епизод сред плявата.
За гаджетата: имам чувството, че при тях времето тече по различен начин. 😄(Когато моят син се бави в обличането си за детската градина, му казвам отстрани: "Пъргаво, пъргаво!", за да се задейства. Та се замислих как гаджетата няма как да бъдат пъргави. Приличат на ленивците по дърветата.

# 569
Ако беше забранено предполагам щяха да им направят забележка, явно само две двойки се сетиха.

Общи условия

Активация на акаунт