Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №2

• 33 417
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това кафене са го напълнили със знаещи хора да помагат на отборите, че иначе ще си отвисят с дни. Толкова крещящо незнаещи са, че направо е комично, другия вариант е трагедия. Майката и тя нищо незнае, язък и за образованието в онзи строй.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:00 от Jess!

# 76
Може изобщо да не четеш книги, но поне в училище нали се учат някои от тези заглавия? Все нещо си чул. Направо не мога да повярвам.

# 77
Митът за интелигентния колега е разбит. Дано утре най-сетне им видим гърба

# 78
Фармацевтите търсят Бърдаров. Те, горките, защо тичат чак до фонтаните да питат? Още малко до следващата задача ще стигнат, търсейки авторите.

# 79
  • Другата България
А, ето го моя въпрос.
За “Аз още броя дните“. И никой не знае.

Майката пък търси Шон Дойл

# 80
Очаквах повече от ванката , мислех че ще ги знае.

Майката е най-наглата на света. Вика по улиците и се сърди,че хорста не й помагат на тъпата тиква. И в библиотеката дудне.

Може всички да са тъпи, но поне трябва да имаш очи да бъдеш скромен и да наведеш глава.
Майката и близначките са нагли, тъпи и не знам дали се виждат какви са.

# 81
Прави ми впечатление, че никак не  са равностойни листите със заглавия. Някои са много известни и само от обща култура може да знаеш автора, дори без да си чел книгата, други не са.

# 82
Аз още броя книгите е положението. Някои двойки сигурно ще спят в библиотеката.
Нито класики знаят, нито съвременни. Бърдаров, Русков, Господинов, Алек Попов. Кошмар.
Музикантите директно отпрашиха и те по грешния път.

# 83
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На бас, че майка и щерка досега в библиотека не са влизали, тези и близначките са като слонове в стъкларски магазин.

# 84
Фармацевтите били 2 часа в библиотеката за 5 заглавия!  Представям си другите...

# 85
Агата Кристи ... сигурно е англичанка, защото майка ми я е чела 😂😂😂
Тоя ли беше доцент някакъв?!

# 86
Така прочетох и аз.

Барманките много хитри. Браво, в играта е така.

# 87
  • Другата България
“Баташкото....таквоз...на Шипка боя“......моля, спасете ни от майката и дъщерята!

# 88
За първи път да стискам палци на близначките.

Значи спойлера е бил правилен, което е пропуск на телевизията.

Еее защо не си тръгват

# 89
Ехааа, ще спят на палатки. Завидях им благородно.
Че и вечер с китари, само огън не видях ...

Общи условия

Активация на акаунт