Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 124
  • 520
  •   1
Отговори
# 495
Можете да смените доставчика с друг, има такава лесна процедура.
Нали подписваме договор? Сигурно ще има неустойка. Трябва да питам агенцията. Иначе мойте некадърници ги сменям с 300.

# 496
смяна преди началото на курса.
След като го бавят толкова дълго може да ги смени. Има толкова много фирми доставчици.
Кои са твоите - кажи, за да ги избягваме.

# 497
  • столицата
Докато не си подписал договор и не си стартирал курса, може да смениш доставчика.

# 498
Здравейте!
 Желая да запиша курс по немски език за нивата: А1-А2-В1. Колебая се към коя езикова школа да се обърна. Ориентирала съм се към "Фарос", "Бел Едюкейшън", "ЕС България"... Има ли някой, който също има интерес към такъв предстоящ курс?
А към тези ,които вече са преминали обучението си-доволни ли сте от програмата и на кой езиков център се доверихте, съотвено за какъв език?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 499
Здравейте,
Искам да запиша курс по испански или италиански по програмата, но съм много объркана относно доставчиците. Някой да е записвал от тези езици и да е бил доволен? Ако да, с кой доставчик?

# 500
В момента уча немски онлайн към Фарос точно тези нива. Организацията е добра и преподавателката обяснява много ясно. Доволна съм и ги препоръчвам.

# 501
Здравейте, дали скоро сте почнали във Фарос тези нива по английски. Аз получих ваучер за Логос Пазарджик, местна школа, офиса ѝ е доста близо до вкъщи и ще е удобно, обаче нямат информация дали ще почва скоро група.

# 502
Здравейте, дали скоро сте почнали във Фарос тези нива по английски. Аз получих ваучер за Логос Пазарджик, местна школа, офиса ѝ е доста близо до вкъщи и ще е удобно, обаче нямат информация дали ще почва скоро група.
И искам да попитам някой, който се обучавал в учебен център Квалификация, как минава курса по немски?

# 503
Здравейте, аз отдавна си търся курс по немски 2 пъти в седмицата, Бел предложиха, но единия ден беше събота, което не е ок. Вие насочихте ли се към доставчик? Чета добри отзиви за Фарос…. Благодаря! quote author=GearAndGrace link=topic=1701650.msg50510457#msg50510457 date=1764082153]
Здравейте!
 Желая да запиша курс по немски език за нивата: А1-А2-В1. Колебая се към коя езикова школа да се обърна. Ориентирала съм се към "Фарос", "Бел Едюкейшън", "ЕС България"... Има ли някой, който също има интерес към такъв предстоящ курс?
А към тези ,които вече са преминали обучението си-доволни ли сте от програмата и на кой езиков център се доверихте, съотвено за какъв език?
Благодаря предварително! Simple Smile
[/quote]

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 22:54 от dobita

# 504
  • столицата
За Немски начинаещи онлайн препоръчвам Фарос.
Успяват да сформират групи и се провеждат сериозно занятията.
От друг доставчик ми звъняха да ми предлагат да се включа в курс, а аз вече бях приключила моя във Фарос! Това значи, че около година са събирали хора.

# 505
Здравейте,
Аз много исках да посещавам уроци по немски на живо, в Пазарджик се предлага само от Логос. Но не казват, кога може да се сформира група. Някой да знае до кога важи издаден ваучер?

# 506
Здравейте,
Представител съм на Доставчик на обучение Белл едюкейшън ЕООД.
Исках само за споделя информация във връзка с крайните срокове за курсовете, тъй като притежанието на ваучер не гарантира, че ще започнете курс.
Курсовете трябва да приключат до 30.09.2026 най-късно, тоест за да се възползвате от програмата е необходимо да започнете най-късно началото-средата на февруари и курсът да е минимум два пъти седмично по 5 учебни часа. При нас до момента се провеждаха два пъти седмично по 4 учебни часа, но от днес до средата на февруари всички групи, които пускаме ще са по 5 учебни часа на занятие, два пъти в седмицата.

# 507
Може ли подробности за тази крайна дата, моля. Къде го пише?Нали програмата беше до 2027? Защо пишете, че септември 2026 е крайния срок за приключване? Да не би да е крайния срок за започване тогава?

# 508
  • столицата
Програмата е до 2027. Пише го в нея. Месец чак не помня.

# 509
Здравейте,
Някой скоро да си е правил нещо като проучване дали скоро някоя школа ще стартира с група за Английски - ниво а2, б1 и б2?

Също така има ли потребители изкарали тези три нива и да са доволни от избраната школа.

Общи условия

Активация на акаунт