Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 20 936
  • 500
  •   1
Отговори
# 15
Да, казаха ми - 3 пъти по 3 часа, понеделник, сряда и петък от 18.30 ч. И горните неща, които написах.
Но аз им отказах. Ориентирах се към други.

# 16
  • София-Младост
Правилно ли смятам за Кабината.
3 пъти по 3 часа седмично, едно ниво се минава за 2 месеца и половина.

Мисля да започна Януари месец с ниво A2 - мога ли да отложа подписването на договора или трябва сега?
Ще можете, бяха казали, че всеки месец ще имат стартиращи дати.
Аз все още няма договор от тях. Колежката получи вече.

# 17
Да, казаха ми - 3 пъти по 3 часа, понеделник, сряда и петък от 18.30 ч. И горните неща, които написах.
Но аз им отказах. Ориентирах се към други.
Аз питах за събота и неделя ,в анкетата го отбелязах,а днес по телефона жена която каза ,че и 1-ви ден на работа ми каза ами май и събота и неделя сутрин,а в анкетата бяха отбелязали следобед.Да се чуди човек,иначе вика разписвай,разписва и айде ,да ама аз ще плащам неустойките нали.

# 18
  • София
Здравейте! Някой да е заявил курс по немски за ниво Б1 или нагоре? Към коя школа сте се ориентирали в София? Предварително благодаря!

# 19
  • столицата
И аз вече се прехвърлих от Кабината към Фарос. Немски от А1. Сега чакам да се събере група. Вероятно от края на ноември ще стартират вечер пон и сряда или вт-четвъртък, което ме устройва.
Промяната на ваучера ми отне 3-4 дни.
Кабината май вече са  регистрирали сериозен отлив и пратили анкета с нова възможност два пъти седмично вечер, но  трябва да платиш гаранционен депозит от 450лв.

# 20
  • 🌊
От днес и аз съм одобрена за А1 към Фарос, звънях им за повече информация, но не ми вдигнаха.
Иначе и при мен стана за няколко дни (анулиране + подаване наново понеже бях объркала един от номерата на ваучерите). Чебурашкин още седи на разглеждане.

# 21
Това е в новата анкета на Кабината.

# 22
Айде и аз смених Кабината с Фарос, от А1 съм, стискам палци скоро да съберем група.

Кабината, като не могат да удовлетворят нуждите на клиентите, защо въобще работят по програмата?

# 23
Здравейте! Някой да е заявил курс по немски за ниво Б1 или нагоре? Към коя школа сте се ориентирали в София? Предварително благодаря!
Аз съм заявила от В1 немски към Фарос, но засега не са се свързали с мен нито един път. Аз им звънях и два пъти ми обещаха, че ще получа мейл и нищо.

# 24
  • София
Аз съм немски от А2 към Фарос отскоро, но и с мен никой не се е свързал.
Може ли да ми кажете на кой телефон звъните и успявате да се свържете с тях?

# 25
Аз преди 2 седмици подадох заявка за анулиране на ваучера и издаване на нов за Фарос. Казаха, че ще има група някъде ноември, декември, което ми се стори като предположение на жената на телефона, ама кво да правя, те поне отговарят на телефонни обаждания, за разлика от Хармонията. 🤣 Сега чакам новия ваучер, кога и най-вече дали ще го одобрят, никой не знае....

# 26
Някой някъде беше пуснал един техен мобилен. И на мен така ми казаха, че към ноември - чакат да се съберат групите и ще;ли да пуснат анкети кой кога иска и може да присъства в часовете. Доста любезни бяха.
И аз чакам одобрение за тях. Пуснах анулиране на стария.
Надеждата ми в във Фарос. Други подходящи алтернативи не виждам.

Преди да пусна за преиздаване, на 4-ти ден успях да се свържа с Александър. Толкова шикалкавене и т.н., не бях чувала от школа досега. Нищо конкретно не казаха. Все едно да стрелям напосоки, пък каквото стане. Щели уж да местят школата, пък не знаели графици, абе доста празни приказки ми изприказва и нищо съществено.

# 27
  • 🌊
Прясна информация от мен за Фарос, немски - А1. Първо жената беше изключително мила, беше откровена занещата, за които няма информация, което оценявам, защото не можеш да знаеш всичко.
Процедурата е, че сега БТ ще ги уведомят колко одобрени души има и от там ще почнат да сформират групите. След това ще изпратят информационен имейл със заявлението, за да може да прегледаме нещата и ако решим да потвърдим.
Тук важното нещо е, че питах дали ще има анкета за това на кой кога му е удобно, но се оказа, че дните понеделник-сряда/вторник-четвъртък се съгласуват най-вече с преподавателите. От тук се повдигна темата за отсъствията (примерно както аз имам преглед, който е записан за 3 месеца напред) и разрешените отсъствия са 20% от курса или 15 часа за целия курс.
За учебниците - EXAKT für dich, но не беше сигурна дали ще е учебник+учебна тетрадка. Потвърди, че покриват всичко, учебниците се изпращат ден-два преди началото на нивото. Самия Екзакт е отбелязан до B1.1, но ме увери, че ще минем всичко от B1. В немската тема имаше потребителка, която започна с тях, ще пиша за повече информация.

# 28
  • София-Младост
Тези анкети от Кабинета на имейл ли ги получавате?

# 29
Здравейте, аз ходя на английски в Пловдив. За отсъствията ни казаха, че можело 15 пъти, а не часа. Което ми се стори доста, като се има предвид, че едно ходене го водят 4 часа.

Общи условия

Активация на акаунт