Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 275
  • 521
  •   1
Отговори
# 195
Училища Европа - ЕСЕТ ли са?

# 196
  • София
да, ако става дума за онлайн обучение.

# 197
  • София
Имате ли ваканция? 😃

# 198
  • 🌊
Имате ли ваканция? 😃
От вчера ни върнаха😂 Почивки само на празниците

# 199
  • София
Ние сме чак на шести Simple Smile
Не съм почвала домашното, а последният урок го пропуснах заради коледно парти.

# 200
Домашните проверяват ли ви ги, или ви дават отговорите да си ги проверите сами?
Само на езика ли се говори?

# 201
Ние сме чак на шести Simple Smile
Не съм почвала домашното, а последният урок го пропуснах заради коледно парти.
Ти кое ниво и кой език беше?

# 202
  • 🌊
Домашните проверяват ли ви ги, или ви дават отговорите да си ги проверите сами?
Само на езика ли се говори?
Поне при нас винаги първо колективно се проверяват домашните и след това се продължава с урока.
Понеже сме на А1 е смес между немски и български, като преподавателката се опитва да използва повечко немски

# 203
  • София
И ние сме на шести.
Домашните ги проверяват, всмисъл един след друг ни изпитват на въпросите, които са ни били да домашно😊

# 204
  • София
А2 немски съм и мисля сме при една и съща учителка с Чебурашка, но различни нива към Фарос.
Опитва се да говори предимно на немски учителката, но има и доста на български според мен.
Домашното се проверява заедно, често обаче част от хората за съжаление не успяват да го напишат преди това, покрай работа и семейни ангажименти, което забавя нещата по проверката.

# 205
Здравейте, имам подадено заявеление за смяна на школата. Как ще ме изестят, когато стане и колко време горе-долу отнема процедурата.

# 206
здравейте,
в момента исках да попълня данни за ваучер, английски,
къде проверявате на какво ниво сте, за да отбележите, и имате ли актуален имейл адрес на Фарос?
и във формата Сигма-Фарос ли трябва да се напише?

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 11:23 от Smile_to_live

# 207
  • София
Аз просто попълних на кое ниво смятам, но за немски към Фарос. По-късно след като за друго се чух с тях ми пратиха тест, ако искам да го попълня и да им го пратя, но така и не стигнах до там.
Ако не е много високо нивото, най-вероятно просто ще те запишат в него. Може да им звъннеш и да попиташ как да процедираш, макар че така ще забавиш подаването на заявление.

# 208
Може нивото да се провери с онлайн тест за ниво, например Кеймбридж имат такива на страницата си.

# 209
  • В кошера...
Здравейте, искам да избера къде да запиша английски дистанционно. Спрях се на Европа или Фарос, но ако някой вече е започнал, ще ми кажете ли какъв е графикът и продължителността на часовете?
Първо трябва да попълня Заявлението за предоставяне на ваучер за обучение и след одобрение да се свържа с доставчик?

Общи условия

Активация на акаунт