Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 23 391
  • 521
  •   1
Отговори
# 180
  • столицата
А испански някой започна ли някъде? или италиански?

# 181
Колко големи са групите на Фарос за английски, ако някой е започнал вече.

# 182
  • 🌊
Галимар, Queen_ беше записала италиански, но с доплащане

# 183
Айла, добре, че дообясни с това Възраждане, че мноого ме изненадахте.
И аз стартирах с Фарос. Води ни едно девойче-студентка по немска филология. Доволна съм. В групата повечето са учили НЕ и темпото е добро, което за мен ще е допълнително мотивиращо.
Задължават ли ви да стоите с включени камери?

# 184
  • София
Нас даже ни помолиха да не включваме камери, защото се товари връзката и забива

# 185

Вие сте в Европа, а аз съм във Фарос. Ако някой знае за Фарос със сигурност, моля да каже.

# 186
  • 🌊

Вие сте в Европа, а аз съм във Фарос. Ако някой знае за Фарос със сигурност, моля да каже.
Мога да кажа само с НЕ във Фарос, но камерата е абсолютно пожелателна. Минахме вече няколко седмици и нито веднъж не се е повдигнало като тема.

# 187
Дано и при нас е така, че каквото съм късметлийка...

# 188
Не искам да влизам в конспирации, но прави ли ви впечатление, че няколко имена на школи се дублират - Кабината, Александър, АBC, Белл Едюкейшън, Сдружение *** и т.н. ги има по 2-3 пъти в списъка с малка разлика...
Някаква далавера ли има или какво?!
Или и те ще изпискат, че предишни служители не-знам-си-какво...
Защо ли си мисля, че е поредното източване на еврофондове. Но се чудя държавата, АЗ и БТ как го допускат...

Привет, моля за мнение относно Белл Едюкейшън школа. Много бих искала да запиша курс по Английски нива B2,C1,C2.
Ще съм благодарна на всеки отделил време да ми помогне с препоръки към коя школа да се запиша.

Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 17:02 от Pistachio0

# 189
Здравейте, бих искала да се възползвам от ваучер за обучение (надявам се да не е късно), но се затруднявам при подаването на заявление. Попълвам ниво b2, което би трябвало да означава, че искам да започна от това ниво да се обучавам. След изпращане ми дава грешка "трябва да са посочени три нива на езикови умения". Връщам се и отбелязвам а1,а2,б1 и б2. Това дали означава, че ако ме одобрят ще трява да започна от а1 ниво? Също така ми дава да отбележа, че съм преминала тест, но аз реално не съм. Не знам откъде да го достъпя, за да го премина.
Благодаря ви предварително!

# 190
  • София
За нивата трябва да попълниш и трите, не само началното. В твоят случай В2, С1 и С2. За теста дали си го минала аз си попълних, че съм макар да не бях, но мисля че е вариант да се свържеш с школата, която си избрала и също трябва да посочиш малко по-надолу във формуляра и да попиташ за теста.

# 191
  • 🌊
Да допълня към мнението на Aila. Можеш да се свържеш с избраната школа, да ти пуснат предварително тест за определяне на ниво и да прикачиш резултата като снимка ИЛИ пускаш си някакъв друг тест (примерно онлайн тестовете на Гьоте за ниво), прикачала резултата и след това се свързват с теб от БТ и школата.
Второто е по-рискования вариант, защото ако има разлика ще трябва наново да подаваш заявление за ваучер

# 192
Много благодаря!

Току-що от БТ ми върнаха мейл, че съм одобрена. Свързах се и със школата и попълних тест. Сега чакам от школата да дадат обратна връзка за теста.

Освен заявлението и да чакам отговор за потвърждение от школата, други документи необходими ли са?

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 13:47 от Cheery blossom

# 193
Здравейте, моля за помощ.
Може ли някой да сподели как се анулира ваучер и подаване за нова школа. Много ще съм благодарна Simple Smile

# 194
  • 🌊
Здравейте, моля за помощ.
Може ли някой да сподели как се анулира ваучер и подаване за нова школа. Много ще съм благодарна Simple Smile
Отиваш на същото място https://serviceseprocess.az.government.bg/service/5aedf067-45f5- … 84cc8/description
Попълваш нещата, но на Вид на услугата избираш Издаване на нов ваучер и анулиране на стар ваучер. От там ще ти се появи едно доълнително поле, в което попълваш номера ВКУКР-нещо-си и дата. Останалото е абсолютно същото, само че си избираш новата школа.
След като всичко мине си имаш една долънителна стъпка, където БТ ти пишат за успешното анулиране и след това почва разглеждането на новия.

Общи условия

Активация на акаунт