Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 20 815
  • 498
  •   1
Отговори
# 465
Аз се записах за гръцки в Александър, обадиха ми се че най-после се сформира група. Ако има желаещи да се включат. Два пъти седмично, имат няколко опции, аз избрах четвъртък вечер и събота сутрин.

# 466
  • столицата
Фри, в Александър нещо доплаща ли се?

# 467
Още не знам, ще пиша тук като ми пратят всички документи и информация.

# 468
Дали има желаещи за нидерландски език? Не откривам да го има и като опция.

# 469
Здравейте.
Има ли някой информация за  eLingo?

# 470

Не сме плащали нищо.
Получих учебник и учебна тетрадка в пдф по имейл. За хартиено копие - който желае - доплаща.
Много ми харесва, преподавателката е много добра, справя се отлично, търпелива и любезна.
Някои хора имат проблеми с ползването на Тиймс, би трябвало да се поупражняват с програмата, да разцъкат опциите, не е трудно. Просто трябва да се разгледа внимателно как се работи.

# 471
Здравейте. Желая да запиша курс по испански по Програмите за кариерно развитие. Не мога, обаче, да взема решение към коя Езикова школа да се обърна. Днес разговарях с Давитоз и с Александър Бизнес Център. Има още 10 школи, които предлагат испански. Моля, ако някой от вас е карал курсове да сподели мнение. Обучението ще се провежда дистанционно.

# 472
  • София
Ние приключваме с АЕ, имаме още 3-4 пъти и после тест. Аз лично съм доволна от Кабината езикови курсове. Но и там има значение при кой преподавател ще се паднете.
При платените курсове (някои фирми) има опцията да се откажеш до 2-3 занятие... ако не ти допадне нещо. Или да разбереш предварително кой ще води, за да се запишеш или обратното.
Какво става ако запиша ез. курс по програмата... изкарам цялото първо ниво - и  реша, че не ми харесва школата или преподавателя (чета назад че се сменявали, заради заплащането)?
До колкото разбирам групите не са смесени а само по програмата.
Има ли лимит на курсисти (мин, макс)?

# 473
  • София

Не сме плащали нищо.
Получих учебник и учебна тетрадка в пдф по имейл. За хартиено копие - който желае - доплаща.
Много ми харесва, преподавателката е много добра, справя се отлично, търпелива и любезна.
Някои хора имат проблеми с ползването на Тиймс, би трябвало да се поупражняват с програмата, да разцъкат опциите, не е трудно. Просто трябва да се разгледа внимателно как се работи.

При госпожа Начева ли сте? Ако да, тя е страхотна Two Hearts
Аз изкарах курса по Гръцки в Александър Бизнес Център миналата учебна година, онлайн по 2 вечери в седмицата. Започнахме в средата на Октомври и приключихе в началото на Юни.
Колежка пък изкара Испански там, но присъствено, пак 2 вечери в седмицата. Започнаха в началото на Декември, и приключиха през Август. Те имаха забавяне с групите, тъй като имаше много желаещи да са присъствено и не достатъчно помещения.

# 474
  • София
Здравейте, аз също мисля да кандидатствам и сега разглеждам, но се питам.. Ако започна курс, а междувременно ми се прекрати трудовия договор какво се случва...

# 475
  • София-Младост
Ние приключваме с АЕ, имаме още 3-4 пъти и после тест. Аз лично съм доволна от Кабината езикови курсове. Но и там има значение при кой преподавател ще се паднете.
При платените курсове (някои фирми) има опцията да се откажеш до 2-3 занятие... ако не ти допадне нещо. Или да разбереш предварително кой ще води, за да се запишеш или обратното.
Какво става ако запиша ез. курс по програмата... изкарам цялото първо ниво - и  реша, че не ми харесва школата или преподавателя (чета назад че се сменявали, заради заплащането)?
До колкото разбирам групите не са смесени а само по програмата.
Има ли лимит на курсисти (мин, макс)?
На тези въпроси може да отговори доставчика на услугата. По спомен в договора пишеше, ако се откажеш на някакъв етап, дали дължиш нещо.
В началото бяхме доста хора, но не всички участват, някои само слушат, после дойде летния период и имаше дни с по 10 човека в час. Не зная за лимит. В един момент можеха да влизат и външни хора, като ние също имахме достъп до всички останали часове в Кабината, без значение с ваучер или без.

# 476
А платен курс от А, Б за възрастни за английски някой може ли да препоръча? Онлайн по възможност или присъствено за София.

# 477
Аз бях онлайн към Престиж. Преподавателката беше доста добра. Имахме профили в страницата им. Доволна бях.

# 478
Къде е опцията за анулиране на ваучер и заявяване на нов? Не я откривам в профила.

# 479
  • столицата
Имаше падащо меню с две опции:
-нов ваучер и нещо като
-замени/промени ваучер, т.е. не анулирате, а направо го заменяте.

Общи условия

Активация на акаунт