Чуждоезикови обучения за заети лица по програма на БТ (2024-2027)

• 31 181
  • 637
  •   1
Отговори
# 630
Искам да питам завършилите ниво В1 английски, най-общо казано какво са покрили като граматика, че аз съм в Кабината и на последната страница на учебника ни пише А2, пък в графика се води, че сме почнали ниво В1.

# 631
Здравейте, искам да се похваля, че почвам немски към Фарос, вторник и четвъртък от 18,30, начално ниво. Ще ми пратят и учебниците днес. Много се радвам, че не се отказах и изчаках.

# 632
Искам да питам завършилите ниво В1 английски, най-общо казано какво са покрили като граматика, че аз съм в Кабината и на последната страница на учебника ни пише А2, пък в графика се води, че сме почнали ниво В1.

По коя учебна система сте?

# 633

SpeedUp

# 634

SpeedUp

Честно казано не съм я виждала, нито чувала. В интернет ми излиза система , която е обаче за ученици и тийнейджъри

" Let's Speed Up" (на издателство MM Publications) е създадена за ученици и тийнейджъри" - това ли е?

Всъщност са ви осигурили оригинални учебници на хартиен носител, нали?

# 635
Да по тази система учим, и нямаме хартиени учебници.

# 636
Хартиените учебници си имат предимство, като възможност за бележки с молив, които са много полезни при преговор.
Ние с немския на началното ниво също бяхме с нещо, писано за ученици, като за В1 вече учебникът беше изцяло на немски.

# 637
Да по тази система учим, и нямаме хартиени учебници.

По проект Доставчиците са задължени да предоставят оригинални учебници на хартиен носител. Ако са в дигитален формат, Доставчиците трябва да имат право да ги използват, като е недопустимо да се използват учебници в пдф, снимки, да се искат пари за учебници и тн.

Общи условия

Активация на акаунт