Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Не вярвам Фатих Аксой и Керем Чатай да не се борят имат влияние и пари ще си наемат най добрите адвокати.  

Мимчи, благодаря за отговора. Доста неща ще се случат. Не ми пречи да знам действието и да гледам пак ми е интересно. Значи познах за лелята, че не й е чиста работата и психоложката   ще изперка от любов. Още един въпрос Хира и Орхун ще създадат ли истинско семейство с дете.  При тях това се случва от въздуха сакън да не се целунат и правят любов че грях.
Иначе изгарят от желание.. това се отнася по принцип за ежедневните дизита.

Нали заради траура нямаше да има сериали, сега се оказва заради кризата. Сериозно е положението в дизи сектора.  

Хира ще има дете от Орхун- момченце в трети сезон.
Те ще са разделени сред като Орхун е освободен от затвора.

# 121
И аз нещо не го разбирам това с приходите от реклами. Само днес ли нямат такива приходи, че да не могат да покрият епизода?🤔 По-логично ми звучи да е 3дневния траур.

В тази връзка да попитам знаете ли други чуждестранни филми, в които участват турски актьори.

Халюк играе и в последния филм от поредицата Хелоуин с Джейми Лий Къртис.

Илкер Калели играе в един сериал по Нетфликс дето дават- La pasión turca. Испански.

Мехмет Куртулуш в Еквилибриум с Крисчън Бейл и Шон Бийн.

Сигурно има и още, ама не се сещам сега. Но като че ли Халюк за момента е най-успешния в това отношение.

# 122
Щом днес няма да има сериали, очаквам и утре... И евентуално още една седмица да си чакам шербета ако и утре няма

# 123
Заради траура, приходите от реклама ще са малки, затова няма да има нови епизоди.
Най-вероятно и утре ще ги спрат.

Квартетът на Чаплин, един от най-големите филми за сезона, привлича вниманието със силен актьорски състав, ще бъде пуснат по кината в средата на 2025 г.
Актьорският състав във филма включва имена като Мелиса Сьозен, Танер Олмез, Бурчин Терзиоглу, Метин Акдюлгер, Хасибе Ерен, Сайгюн Сойсал и Дженгиз Бозкурт.

# 124
Гледа ли някой Градината?
Завъртяха се едни схеми..Всеки играе собствената си игра за сметка на майката и детето..
Надявам се историята да продължи по-дълго време,че рейтингите нещо не са ок
Къде мога да намеря трейлър с превод за следващия епизод?
Хубава вечер,момичета:heart_decoration:

# 125
  • Кърджали
Изгледах първия епизод на Първи и последен 2. Може би и защото първия сезон го гледах може да се каже наведнъж (вече бяха излезли всички серии), там успях да усетя емоцията като торнадо. Тук приключението ще е стъпка по стъпка, седмица по седмица.
На Улаш и Хазал добре им се е получило партньорството. Има и доста смели сцени за турските стандарти.
Иначе 10 години след запознанството им, Джихан и Нилюфер са с един разбит брак, в процес на развод. Серията ни запознава с тяхното запознанство докато и двамата са на почивка. Искрата е запалена, огънят се е разгорял. И изведнъж, 10 години по-късно Нил живее сама с дъщеря им и кучето им, Джихан отделно и определено животът му никак не е в ред (предстои да видим в какъв хаос е).
Началото беше сравнително добре (аз малко ща не ща сравнявах с първия сезон, ама няма как, аз съм влюбена в първия сезон и играта на Салих там. Но и Улаш си се справя доста добре. Да видим на кой от двамата герои ще се ядосвам повече сега.

# 126
VAL*, заповядай!

ТАЙНАТА ГРАДНА  еп.3/ фраг 1
- Отвори вратата!
- Защо скри детето от нас?
- Не е нужно да ти казвам нищо.
- Ще разбера. Да видим тогава, ще видиш ли това дете отново?
- Вие сте семейство, което уби собственото си дете.
- Какво означава това?
- Достатъчно! Иди и попитай баща си.
- Пусни го, нека си ходи. Добре, тръгвай си.
- Спри.
- Тръгвай си! Това е моята къща, какво те интересува? Ти какво?

„Не можете да видите детето през целия си живот!“

# 127
Jackie,благодаря:heart:

# 128
Хандето е на червения килим като гост на френската марка Balmain на Fashion Trust Arabia Awards,
където като жури и участници участват модни гиганти и известни дизайнери от цял ​​свят!

Ама колко е красива...думи нямам!

# 129
Харесва ми тайната градина, вижда се че ще има две любовни двойки, демир и назли и азиз и берна интересен сериал засега. Дано се задържи дълго.

# 130
Хандето е на червения килим като гост на френската марка Balmain на Fashion Trust Arabia Awards,
където като жури и участници участват модни гиганти и известни дизайнери от цял ​​свят!

Прелест е Ханде,стилна,изящна,като статуетка.
Много добър стил и усет за женственост и красота

# 131

Прелест е Ханде,стилна,изящна,като статуетка.
Много добър стил и усет за женственост и красота
VAL*, точно това си помислих и аз, че е като статуетка...крехка и нежна!

# 132
Ехаа, Ханде отново е сразила всички с тоалет и визия  💯💯💯

Още една от светските двойки:

Двойката Hafsanur Sancaktutan и Kubilay Aka бяха видени да се връщат от почивка.

Yasemin Yazıcı ще бъде гост в сериала „Hudutsuz Sevda"/ "Безгранична любов". Младата актриса ще даде живот на
героинята  "Есма" в сериала

# 133
  • Кърджали
Според Бирсен е взето решение за приключване на Черна черница. Серията, която ще се излъчи в понеделник, ще е последна.
Значи дори и свестен финал няма да направят. Все пак тази серия вече е заснета. Толкова много неща ще останат неизяснени. Няма да се разбере че Бора е син на Тайфун, няма да се разбере причината Тайфун така да изчезне от живота му, миналото на Тайфун,  наистина ли за финал Аслъ ще се върне при онова леке...
А аз предполагах и се надявах първо да пробват със смяна на деня на излъчване. Защото повторенията в четвъртък винаги имат добър рейтинг , дори много добър като за повторения. Което очеизвадно крещеше "денят е грешен, денят".
Комшиите наистина трябва да преосмислят начина по който правят сериалите си или да зарежат и да се правят сериали само за платформи - с определен брой серии, кратки и толкова.

# 134
Една красива Шифанур за започване на деня

Общи условия

Активация на акаунт