Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Привет, момичета🙂

Футболистите на Бешикташ гледат сериала "Gizli Bahçe"/ "Тайната градина", в който Семих Кълъчсой се появява като гост...

Ето ги и снощните рейтинги:

Не знам, обаче май Вторник се очертава като най-конкурентния ден. Всички държат едни не лоши рейтинги за момента. Двата първи изглежда нямат стигане за момента.

Бурак и Су

# 76
Носят се слухове, че Фахрие Евджен е втората героиня от сериала „Ако кралят загуби“
заедно с Халит Ергенч и Мерве Диздар

# 77
Както се вижда Бахар продължава да е номер едно за вторник. Той, Шербета, Червени пъпки, планинско сърце и тайни служби са топ 5 на сериалите с най-добри средни рейнинги от началото на новия сезон. Всичко друго ги догонва. Да видим дали Шербета ще удари две 9ки в две категории тази седмица.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:56 от itshristina

# 78
Ами то това са си проектите, които си продължиха и от миналия сезон. То е логично де, аз ако съм гледала нещо преди и то ми е харесало, няма да спра да го гледам за сметка на нещо ново😀 Та и рейтингите така. Повечето от новите проекти ще се изчистят още. А се очакват и още няколко нови. Лудница малко.😆
Очаквам този петък да се повиши още рейтинга на Чапкъните, та ще конкурират Шербета и 9ките си мисля😉

"Оригиналният сериал "Çırak" с участието на Озан Акбаба и Дамла Сьонмез ще се срещне с публиката само на Tabi от сряда, 27 ноември. Първия постер беше реализиран."

# 79
Джан

Ел Турко

# 80
  • София
Момичета,привет!
 Има ли превод с бг. субтитри на втори сезон на "Бахар"? Ако има много ще съм благодарна да го сложите в темата.

# 81
Момичета,привет!
 Има ли превод с бг. субтитри на втори сезон на "Бахар"? Ако има много ще съм благодарна да го сложите в темата.
Нинче, тук ги качват. Аз понеже не го гледам и не знам коя е последната излязла серия.
Запази си линка и следи...

https://playtube.tv/search?keyword=%D0%B1%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80&page_id=1

# 82
  • София
jackie, много ти благодаря!

# 83
Мерве Диздар е добра актриса в драмата и направи 2 проекта вече с ОГМ ама за любовница не я виждам аз...

# 84
Може ли повече информация за "Планинско сърце", за пръв път го чувам, а уж следя излизащи сериали /но може и да не е нов/. Интересуваме сюжета най-вече - да го търся ли, да го заглеждам ли, а може и турското/руско име.

Чудя се на рейтинга на Бахар, аз с мъка изгледах 1-ви еп. от есента, започнах 2-ри, но пак не ме грабва. Първият сезон беше ОК, но сега.... Разбира се вкусове разни и различно настроение понякога.

# 85
Аз честно казано само за Шербета ,Разузнаването и Червените пъпки мога да ги приема насериозно с тези рейтинги .Бахар и този другия ,и Перлите бих добавила просто ми е пълна енигма.Да не говорим ,че  в социалните мрежи са пълна дупка буквално . Нито се знае за тях  извън Турция нито се говори .Та не мога да дам мнение,но явно се харесват на съседите ни.
Но определно тези които са с най -висок рейтинг в момента ,от към социални мрежи и глобално са далеч от първото място .🙂

# 86
jfjallen, не е нов, ако става въпрос за същия сериал, за който си мисля. "Gönül Dağı" се казва и върви в Събота. Вече е в своя 5ти сезон. Не съм го гледала, не мога да кажа нищо за сюжета, но щом е толкова сезони сигурно им е интересен🤷‍♀️

Бурак и Су от Mipcom.

# 87
Аз честно казано само за Шербета ,Разузнаването и Червените пъпки мога да ги приема насериозно с тези рейтинги .Бахар и този другия ,и Перлите бих добавила просто ми е пълна енигма.Да не говорим ,че  в социалните мрежи са пълна дупка буквално . Нито се знае за тях  извън Турция нито се говори .Та не мога да дам мнение,но явно се харесват на съседите ни.
Но определно тези които са с най -висок рейтинг в момента ,от към социални мрежи и глобално са далеч от първото място .🙂

така е , но миналата година Шербета беше в Кан и тази година май пак ще там да продават явно третия сезон. Поне Бирсен така каза под един коментар. Чудно ми е дали ще е последен сезон за Шербета , с оглед че Пъпките правят финал на сериала, освен ако нещо уау не стане. Шефа им на gold сподели някъде не помня че не обича да разтяга сериалите си с много сезони... Иначе от към соц. мрежи не са като рибрачето (не съм го гледала) , но държи публиката си с новини, но още им трябва от маркетинг.

# 88
"Планинско сърце" не е нов сериал от старите е.
В  момента върви пореден сезон. Рейтингов е съседите го харесват и затова го точат. Риск е не винаги се получава с продължения ,но някой са успешни. Мисля ,че за толкоз сезони и актьорите смениха сега не знам кои са .

За конкуренцията и дизитата Вторника ще се окаже по страшен и от Петъка. "Тайната Градина" леко се е повишил ,но пак не стига за да ги догони.
Стараят се много да го промотират иначе.
Не е добре с тази им остаряла рейтингова система на комшиите ,ама няма да я променят и това е. Който и ден да погледнеш има конкуренция и предпочитано дизи.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:23 от femmi2

# 89
Ханде Доандемир

Общи условия

Активация на акаунт