Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Абсолютно всички сериали тази вечер ще си бъдат излъчени.

# 151
Стори от Ханде

Турското име на сериала "Reminder", в който главните роли ще си поделят Баръш Ардуч и Ханде Ерчел,
може да бъде „Aşki Hatirla“ ("Помни любовта") и ако е така, той ще бъде в списъка на финализираните проекти на Disney през 2025 г.

# 152
Актьорът Бора Елкоджа познат от Чуй ме и Безгранична любов става баща.

# 153
Ясемин твърди, че Керем и Мелиса са заедно от 6 месеца, а Керем - от 2.
Журналист: Керем Бюрсин започна нова връзка
Ясемин: Не, не е нова, те са заедно от 6 месеца.

# 154
Тази снимка е топ🔝

Симайка е сменила цвета и прическата за новия си проект👌

Красавицата Хазал Субашъ

Какъв ген носят тези жени, да се чуди човек😆

# 155
Хакан Курташ

# 156
Неслихан Атагьол е в Кайро, Египет💫

Сериалът Uzak Şehir/ Далечен град на KanalD ще се срещне с публиката в понеделник, 11 ноември. Какви мислите ще са шансовете му срещу Kızıl Goncalar/ Червени пъпки?

# 157

Сериалът Uzak Şehir/ Далечен град на KanalD ще се срещне с публиката в понеделник, 11 ноември. Какви мислите ще са шансовете му срещу Kızıl Goncalar/ Червени пъпки?

Абсолютно никакви. Жалко за което, изглежда добре историята, харесвам и Синем Унсал. Но щом "Градината" с Мурат Йълдъръм не можа да пребори "Пъпките" няма шанс. А и според мен "Червени пъпки" си е топ, на 2ро място от 3те, които гледам без мишката, от общо 15. Joy

# 158
Пипи, обърках се нещо вече😆 Тя Градината не беше ли във вторник с Бахар?

Иначе и аз мисля, че няма шансове. Но, ако само Пъпките са им конкуренцията, може и да успеят да задържат някакъв интерес. Аз вече не помня в понеделник кои още даваха.

# 159
Пипи, обърках се нещо вече😆 Тя Градината не беше ли във вторник с Бахар?

Иначе и аз мисля, че няма шансове. Но, ако само Пъпките са им конкуренцията, може и да успеят да задържат някакъв интерес. Аз вече не помня в понеделник кои още даваха.
Аз съм в грешка,  за "Фалшификаторът" става въпрос. То и аз се обърках вече с толкова сериали. Joy

# 160
" Градината " е във Вторник с " Бахар" и още други дизита. Понеделник също е пренаселено. Стискам палци " Далечен град" да се задържи. В кой ли ден ще сложат Чачи да се бори? Новият сценарист е много хвален писал е запомнящи се истории.
Ще видим тук как ще се справи. Всичко се пише в движение и заснема не е като платформите от -до с кратко времетраене.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 22:20 от femmi2

# 161
Ооо Пипи, да Калпазана беше в понеделник. Ама и той не е никак зле. Ще е трудно за Града да успее в такъв ден.

Феми, до Чачо има още много време. Мисля, че чак януари-февруари чак. А тогава някои стари може да свършат и съвсем различна да е картинката.

На мен ми е нитресено сега Берг къде ще я сложат. Че в момента стана "последния да затвори вратата"....

# 162
Така е има време  и може и някой от старите да свършат.  Ама дано го пуснат януари , щото февруари ще е още по - късно. Ако е за добро и така са решили ще проявим още търпение.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 22:08 от femmi2

# 163
ФАЛШИФИКАТОР/озет и снимки към 2 еп.
Адем вярва, че единственият начин да спечели пари за семейството си е да си купи къща, затова решава поне веднъж да печата пари и въвлича Картал в този процес.  Тези неща обаче не са лесни за обикновения човек, той трябва да си направи строг план.  Тайните интриги на Картал от страна на брат му са извън неговия контрол.  Полицайката Айше, която катастрофира заради Картал, губи способността да движи краката си.  Докато двама братя се опитват да печатат пари на място, което дяволът не може да си представи, за да оправят нещата, Адем се опитва да събере семейството си.  Той трябва бързо да си върне Джанан, която иска развод, и Наз, която си счупи носа, за да си направи пластична операция;  но как?  Адем, който смята, че с него всичко е наред, не подозира, че парите също привличат неприятности.  Възможно ли е да живеете грешен живот правилно?

Скрит текст:

# 164
Рейтинга на Шербета вчера 😯
Аз се надявах на две 9ки, но надмина очакванията ми. Първия сериал този сезон с първа 10ка в една от категориите.
Не съм гледала епизода , защото от както разделиха отново Омер и Къвлъджъм, спрях да ги гледам. И новите герои които влязоха до един не е ми харесват само развалят серила и естетиката на сериала.
Но поздравления на екипа.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:02 от itshristina

Общи условия

Активация на акаунт