Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 200
  • 737
  •   2
Отговори
# 165
Баръш Ардуч и Ханде Ерчел дадоха първоначално съгласие за участие в сериала „Напомняне“
от O3 Medya за платформата Disney+.

Продължава работата по написването на сценария на сериала и подготовката на проекта.
Договорите ще бъдат подписани след приключване на сценария.

# 166
  • Кърджали
Моите нови токсични любимци
Улаш Туна Астепе и Хазал Субашъ

# 167
Една от любимките ми категорична. Много ми липсва на екран. Heart

Аслъ Енвер.

# 168
Пози за бременност край река Нил от "най-горещата майка" Неслихан Атагюл !

Известната двойка Неслихан Атагюл и Кадир Догулу , които се готвят да станат родители, наскоро позираха с ултразвукова снимка на бебето си. Неслихан Атагюл, която е бременна в 5-ия месец, наскоро сподели за посещението си в Египет . Бъдещата майка Неслихан Атагюл стана център на вниманието в социалните мрежи. Неслихан Атагюл, която очаква момченце, очарова с красотата си край река Нил . Коментари като "Най-горещата майка" и "Бременността много ти отива" заваляха от последователите й...

# 169
Здравейте и честит имен ден на всички в групата, празнуващи на Димитровден🌺 Здраве и щастие🍀

Алекс, много са сладки☺️

Салих Бадемджи и Мелис Сезен във фотосесия📸

Неслихан Атагьол💫

# 170
Шифанур Гюл на корицата на ALL
„В моменти, които описвам като пречистване, прекъсвам връзката си със себе си. Дори мога да опиша това като оставане безлично. Игнорирам и премълчавам всичко, което имам и себе си. Рестартирам всичко в себе си. Усещането да започна отначало винаги е добро за мен. „Правя това, за да мога да се чувствам така.“

Много красиво и талантливо момиче

# 171
Още малко от Неслиханчето Атагюл в Египет Heart Ослепителна Heart Eyes

# 172
Днес рожден ден има, един от най-обичаните и разпознаваеми актьори... Къванч Татлъту!
Честит да е!
С пожелание, да е жив и здрав, и да продължава да ни радва, както от екрана, така и извън него!

# 173
Да е честит рожденият ден и на Ahsen Eroğlu. Здрави, щастливи и с още много творчески успехи да са рождениците🥳🥳🥳

Hafsanur Sancaktutan отиде в Кан за три часа.

📌 Изненадващата връзка между Kubilay Aka и Hafsanur Sancaktutan продължава. Хафсанур, която изигра главната роля в телевизионния сериал Siyah Kalp, направи изненада и отиде при приятеля си в Кан, и се върна вечерта.
📌 Кубилай Ака, един от дуото, което прекара 3 часа заедно, сподели позите си с Хафсанур Санкактутан с бележката: "Между другото, получих награда в Кан."

# 174
Честити да са рождениците! ❤️

Момичета, Стаята за разпити това ли беше?
Само 6 епизода?
Ако да, пак ще трябва да я повтарям, че да си изясня всичко, което съм е надявала да разбера "следващия път". 😟

# 175
Пепелче, Стаята е 10 епизода. Поне от 1ви сезон. За 2ри не съм сигурна дали ще има.

Burak Deniz присъства на откриването на изложбата „Вечността сега“, където се срещат съвременното изкуство и древната история, която е в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство в Египет, като почетен гост от Турция.

# 176

Хакан Курташ

# 177
Три сестри!
Pınar Deniz и нейните сестри на концерт преди няколко дни!

# 178
Ето ги и официално обявените проекти на Дисни за 2025г със снимки.

"Disney+ Türkiye обяви новите си проекти, които ще бъдат прожектирани през 2025 г.:

Umami: Burak Deniz - Öykü Karayel;
Kalender: İbrahim Büyükak - Tolga Çevik;
Başka Bir Sen: Ezgi Mola - Giray Altınok;
Aşkı Hatırla: Barış Arduç - Hande Erçel.

Баръш Ардуч за реклама на Kiğılı.

# 179
Честити да са рождениците. Живи и здрави да са! Champagne

Кубилай и Хафса са сладко чифте. Дано се задържат по дълго. Керем са го хванали папараците с новата изгора. Наистина е с Мелиса Сабанджъ.  
На  Бирсен нищо не й убягва опасна е  позна и този път.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 22:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт