Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 63 208
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Хазал Субаши проговори за първи път за връзката си с Оузхан Коч:
Имахме много общи приятели, така че се опознахме и така се развиха отношенията ни.
Всичко върви чудесно и се забавляваме, сега съм много щастлива.

# 181
Феми, тези изтеклите кадри са от онова парти през май на Мерт Алас. Помниш ли го? Тогава много бивши севгилита бяха събрани на едно място😀 И много звезди. Не че Керем и Мелиса не са заедно, само тези кадри специално не са от сега.

# 182
Бурак Йорук с приятелката си

Илкер Калели на една сцена с любимата си Съла

Новата песен на дуото Kapkara, която направиха заедно, беше представена на публиката за първи път на сцената на Harbiye. Изпълнението, придружено от Илкер Калели с китарата си, получи бурни аплодисменти от публиката. Чернилка, който получи голямо признание, беше изпълнен два пъти под нестихващи аплодисменти. Сценичната хармония на Sıla и İlker Kaleli остави своя отпечатък в нощта.

https://magazinburada.net/sila-ve-ilker-kaleli-sahnede?fbclid=PA … TIRChVoVfHT68-VVg

# 183
Предложиха на Кенан Имирзалъоглу роля в сериала “Врабче”! Али Билгин ще седне на режисьорския стол на сериала, чийто сценарий е дело на Сема Ергенекон ( #Присъда ). Стана известно, че сериалът е базиран на историята на полицай.

Преди това на Кенан Имирзалъоглу беше предложен сериалът „Любов по време на окупация“, написана от Йълмаз Шахин, но той отказал.

# 184
Кенан върне ли се на екран и то с проект на Сема съм първа кипра да гледам толкова да ми е домъчняло за този човек на екран няма да лъжа ,че си и гледках понякога тр Стани Богат ;д само за да го видя
Няма такъв ,чар и харизма...С годините и по хубав стана.

Серджан Бадур напуска Сандъка.
Голям талант само като си спомня каква игра направи във Войната на розите и настръхвам. Сандъка колкото и да ми е симпатичен Енгин и на сърце след Метин не ми е същия и не можах да го гледам.

# 185
Феми, тези изтеклите кадри са от онова парти през май на Мерт Алас. Помниш ли го? Тогава много бивши севгилита бяха събрани на едно място😀 И много звезди. Не че Керем и Мелиса не са заедно, само тези кадри специално не са от сега.

Как няма да го помня това парти  на Мерт Алас. Беше се събрал почти целият турски елит там. Значи тия кадри с гълъбчетата са от партито така ли ?

# 186
Неслиханчето, направо сияе!
Много добре й се отразява бременността.

# 187
# 188
Първият трейлър за амбициозния проект на Kanal D "Mama Ankara" беше пуснат в Кан!

Бергюзар Корел каза:
📌„Причината турските сериали да са толкова обичани по света е, че са универсални. Защото емоциите нямат език. Темата Mama Ankara също е много гъвкава в момента. Историята на една жена, която се държи за живота с надежда и никога не се предава.

Мехмет Гюнсур:
📌„Историята, която разказваме, е толкова универсална. Колкото повече хора успеем да докоснем, толкова по-интересно ще ни бъде. Това чувство ще ни утеши."

# 189
Рейтингите от снощи - Неделя . Геният и Разузнаването  имат шансове да догонят и Шербета, като цифри . Hands Clap Кирливите ризи го спират , но пак оцеля с два сезона . Да видим бившият фокс дали ще сложи ново дизи в този ден .  

# 190
Серенай Саръкая в интервю за марката Bvlgari:

„Когато за първи път стъпих на снимачната площадка, знаех, че това е моето бъдеще“

# 191
Феми, чак Шербета не мисля, че ще стигнат. Но Арас си е един от най-обичаните актьори в Турция, а Тешкилат държи толкова сезона все едни добри рейтинги и хората си ги гледат тези продукции. Дори и да не са в 10ки, ще се задържат доста.
Само да не сложат Берг при тях в Неделя, че ще ми нанесат страшен удар😆

# 192
Бирдже Акалай, Шифанур Гюл, Мелис Сезен на снимачната площадка
на филма „Песента на републиката!“

# 193
  • Кърджали
Аз минавам да споделя нещо.
"Първи и последен", сезон 2/епизод 1
Излъчва се в платформата Блу ТВ
 Любителски бг превод: Александра
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/02-01-wdbUu3SdgxmlBztN

Пътищата  на Нилюфер (Хазал Субашъ) и Джихан (Улаш Туна Астепе) се пресичат през  2014та година. 10 години по-късно те усещат непосилната тежест от  преживяното заедно. За двойката за която началото е незабравимо, но  краят - неизбежен, най-голямото изпитание са самите те.

# 194
За чакащите да излезе превода на 6-ти епизид

ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 6 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/
- октомври 28, 2024

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/10/6-neron-angelov-nov_28.html

Общи условия

Активация на акаунт