Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Иначе аз бих предпочела Джан Яман да го гледам в някоя тежка турска любовна драма
Другата година ще снима в Испания, а Ай Япъм ще са ко-продуценти, те могат да вкарат драмата, испанците любовта, а Джан с лекота ще се оправи с тежестта.. Ех, че не съм в екипа, веднага ще им разпределя работата Grinning

# 616
Здравейте.
Нещо съм пропуснала новините, но какво се е случило с Градината? Вчера не са излъчили епизода, който казваха, че ще е последен? Наистина ли са го преместили в Неделя?

Нещо интересно, което казва Мурат.
Мурат Йълдъръм за ролята си в сериала Тайната градина: Зрителят мислеше, че ще се влюбя в бившата приятелка на брат ми, но е невъзможно да изиграя такава роля.

За края на проекта: "Беше промотиран неправилно."

Новият сериал от снощи, "Любов, брак, развод" с доста слаб старт.

# 617
Финала на градината ще е тази неделя май, до колкото помня.

# 618
От вас разбирам, че финала на Градината ще е в неделя. Не знам дали е бил промотиран неправилно , но е факт че имаше яка реклама, дори до Кан в Мипкома се разходиха. Странно ми е че имe и актьор, като Мурат не се е застраховал в договора. Някъде назад в темата някой го беше коментирал.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:42 от femmi2

# 619
Финала на градината ще е тази неделя май, до колкото помня.

Хм...благодаря. Пропуснала съм нещо тази новина и се учудих😀 Странни са тези от Now с техните решения...
Феми, не знам какво има предвид точно Мурат. Може би, че са промотирали историята неправилно?🤔 Иначе реклама си имаше.

# 620
Очакват се да излезнат още 14 сериала:

Династията на Шакир паша - NOW TV
Над облаците - канал D
Майка Анкара - канал D
Съня на Ешреф - канал D
Ако кралят изгуби - STAR TV
Шахерезада - STAR TV
Заместник - STAR TV
Жизнен дълг- ATV
Зембилли - ATV
Снежни цветя - ATV
Мълчанието на Джейлан - ATV
Холдинг - ATV
Нов ден - SHOW TV
Имало едно време в Истанбул  - TRT1

# 621
Аз още не съм изгледала 5 епизод, за да мога да ги пусна наведнъж с финалния и снощни няколко пъти проверявах в ютуб, докато не видях, че на заглавната страница са обявили епизода за неделя. Много странно решение и честно казано новият им сериал предполагам, че и до 6-ти епизод няма да изкара.

Зрителят мислеше, че ще се влюбя в бившата приятелка на брат ми, но е невъзможно да изиграя такава роля.
Интересно, че точно заради това изречение не съм пуснала още Далечен град, а вие така го хвалите и му се чудя. Може би ще оставя още епизоди да се понатрупат и тогава, макар че харесвам по-модерни сериали и порядките в Мардин и отношението към жените ме напрягат.

За Безусловна любов да попитам дали сте чули нещо за Шота от екипа и актьора, който изпълнява ролята. Във фрага Дамла го прострелва, а ми е от любимите образи, някак Левент го преживях, но Шота няма да мога.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 13:49 от валия

# 622
NOW са взели решение да стартират новия Брак , развод ..... във вторник  и са сложили в неделя финала на ТГ , защото им е празен ден . И там също е голяма конкуренция от към дизита . Този новия няма да изкара дълго ще го  резнат още в началото .

Уауууу , страхотен трей !  Нямам търпение за този проект по НФ  с Ози и колеги .Nature Boom Премиера през 2025 г .

Двама отчуждени братя и техен приятел от детството се натъкват на крадено богатство/състояние, но скоро се оказват хванати в опасна игра на котка и мишка. Заклещени между лоялността, изкуплението и оцеляването, ще слушат ли разума или ще рискуват всичко за шанса да променят живота си завинаги?

# 623
Александра,сега видях:hibiscus:
Благодаря:heart:

# 624
NOW са взели решение да стартират новия Брак , развод ..... във вторник  и са сложили в неделя финала на ТГ , защото им е празен ден . И там също е голяма конкуренция от към дизита . Този новия няма да изкара дълго ще го  резнат още в началото .

Уауууу , страхотен трей !  Нямам търпение за този проект по НФ  с Ози и колеги .Nature Boom Премиера през 2025 г .

Двама отчуждени братя и техен приятел от детството се натъкват на крадено богатство/състояние, но скоро се оказват хванати в опасна игра на котка и мишка. Заклещени между лоялността, изкуплението и оцеляването, ще слушат ли разума или ще рискуват всичко за шанса да променят живота си завинаги?

Знаеш как да ме докараш само като видях тампоните в носът на Озиш разбрах ,че става въпрос за мафиотче още тогава и си чакам с тропащо краче - Градчето Heart

# 625
  • Кърджали
Първи и последен,
сезон 02/ епизод 04
Бг превод: Александра
Във Видеа:
https://videa.hu/videok/film-animacio/02-04-Gjt6zO2pJVuNWrEB

През 2017та Нилюфер предприема действие в името на кариерата на Джихан, но без да му каже.
През 2021ва година те са родители на малката Елиф.

# 626

Знам ,че Алекс има алергия към Окан , но тук ми хареса какво е казал относно сериалите и продажбите защо не филм а сериал. Защо филм не става световно- известен?

Освен това е казал за Джан Яман ,че е голяма звезда.Момчето не може да върви спокойно в Италия.А ние турците какво правим подценяваме го.

# 627
От Бирсен Алтунташ

Новият сериал на Акън Акинюзю,  който участва в Дните на турския филм и драма в Холивуд, беше обявен.
Новият адрес на Akın Akınözü, който наскоро привлече вниманието на холивудските Дни на турския филм и драма, проведени в Лос Анджелис, САЩ, беше въпрос на любопитство.

Akın Akınözü присъства на Дните на холивудския турски филм и драма, проведени в Лос Анджелис . Известният актьор каза: „Мисля, че анадолските земи са много подходящи земи за драма. „Имаме много силни истории“, коментира той. Въпреки че е въпрос на любопитство кога успешният актьор ще се завърне на екран, според информацията, изтекла от задкулисието , Akın Akınözü е достигнал етапа на подписване със сериала "Halef", който ще бъде заснет в партньорство с Çukur 's продуцент Ямач Окур и шефът на OGM Pictures Онур Гювенатам .

Сериалът, който се развива на автогара Есенлер и се фокусира върху историята на семейство Карс, е написан от Берин Текдемир, Нецип Гюлечер  и  Тунахан Кърт . Оригиналната история  на "Халеф" принадлежи на  Тунахан Кърт, а Синан Йозтюрк  ще режисира сериала. Първият обявен актьор от сериала беше Ерджан Кесал. Продължават преговорите за главната женска роля в сериала.

# 628
Здравейтеее😀
Умълчахме се нещо тук😜

Още един проект отива към своя финал. Този е петъчен. Ще видим зрителите му къде  ще се ориентират- към Шербета или към Чапкънчетата. За Чапкъна все още няма окончателно решение дали ще го финализират в края на тази година или ще продължи и в следващата. Всичко зависи от боговете на рейтингите😀

Сериалът „Легендата за черното дърво” ще направи финал на историята с 30-ти епизод.  
Проектът има още 5 епизода до финал!

Малко новини и за Деметка💃
Demet Özdemir бе счетена за достойна за наградата "Най-добра международна актриса" на наградите DIAFA, които ще се проведат в Дубай.
Успешната актриса ще бъде в Дубай, за да получи наградата си на великолепната вечер...

Demet Özdemir & Cemre Baysel-  гости на новия брой на списание Sober 💥

# 629
TRT1 има доста различна публика може и да готви друг проект след това Дърво фрагмана беше доста жесток една от главните актриси я взривиха пред очите на главния има още 4 серий.

Общи условия

Активация на акаунт