Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 18

• 62 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Някой гледал ли е Ruzgali tepe? Ако да може ли да ми кажете стрували си да започна да го гледам?HeartKissing Heart

# 631
Някой гледал ли е Ruzgali tepe? Ако да може ли да ми кажете стрували си да започна да го гледам?HeartKissing Heart

Този сериал е от така наречените тип дневни сериали, които са практически безкрайни, едно действие се развива в продължение на 50 епизода и главните герои почти никога не приключват заедно. Аз гледах няколко епизода, но нямам нерви и достатъчно свободно време. Иначе има голяма химия между двамата и когата попадам на клипчета в тик-ток са се раздвижили събитията от началото.
Emanet  беше подобен сериал и него доста си го бях харесала, но в един момент стана негледаемо, после май главната простреля мъжа, после пък тя умря, въобще и аз изгубих нишката.
Обобщено - в началото са интересни, после предполагам ще ти писне, но ако не ти е проблем да зарязваш сериал, можеш да го започнеш и по някое време да се откажеш.

# 632
Името на сериала "Шехерезада", който събра Симай Барлаш и Айтач Шашмаз, беше сменен на "Не плачи, Истанбул".

Първи фрагман.

# 633
YoanaIv. благодаря! Hug
Сериалът изглежда много качествено направен. Да, тежка драма ще е, поне в началото. Възнамерявам да мидя как е.
Май са 80-те години като период.

# 634
Гледам Ветреният хълм. Аз го харесвам. Действително има голяма химия между ГГ. Преди го излъчваха през седмицата, но от месец и нещо го дават само събота и неделя, което според мен е твърде недостатъчно, защото по първоначална идея е мислен като ежедневен сериал и това може да създаде допълнително усещане за още по- бавен сюжет. В никакъв случай не мога го сравня с Еманет, а и твърде рано е  да се каже дали на финала ГГ ще останат заедно, ако не го приключат преждевременно. На същата продуцентска компания е и Кървави цветя. Ходиха и в Кан, но поради нисък рейтинг ще го финализират в края на тази година или през януари. Ветреният хълм го гледам или онлайн или в ютуб и не знам дали е преведен.

# 635
Името на сериала "Шехерезада", който събра Симай Барлаш и Айтач Шашмаз, беше сменен на "Не плачи, Истанбул".

Първи фрагман.

Чудя се защо смениха заглавието ,но на Симай и върви на Истанбул от едно време. Heart
Преди беше ЖЕСТОК сега да не плаче... Heart това ще го погледна 10/10. Искам да кажа ,че Айтач го харесвам точно в тези роли защото съм гледала филма им с Елиф Доан - Любовта обича съвпаденията 2 там е много добро.

# 636
Аз малко съм със смесени чувства относно сериала ,и най вече заради Симай.🙂За сега не ми е показала нещо особено като актьорски талант ами само едно хубаво лице.Та ще видим може пък да ме опровергае, и да има някакво подобрение от към игра особено в компанията на  Айтач .Интересно и в кой ден в крайна сметка ще се решат да го пуснат.Говори се за четвъртък,но не са го потвърдили.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 13:22 от *Ани*

# 637
Четох, че правата за името Шехерезада са на NGM, за това OGM се наложило да сменят името.
Аз пък след Ябани чета само положителни отзиви за Симай. Гледала съм клипчета от Дивия и не се справя зле момичето. Поне по мое мнение. Гледала съм я в един стар сериал с Бирдже и определено има голям прогрес. А и в Жестокия Истанбул ми хареса.

Oncee, 60те години🤗

# 638
Четох, че правата за името Шехерезада са на NGM, за това OGM се наложило да сменят името.
Аз пък след Ябани чета само положителни отзиви за Симай. Гледала съм клипчета от Дивия и не се справя зле момичето. Поне по мое мнение. Гледала съм я в един стар сериал с Бирдже и определено има голям прогрес. А и в Жестокия Истанбул ми хареса.

Oncee, 60те години🤗
Аз пък точно там очаквах нещо повече да видя от нея ,и супер  много ме разочарова като игра в Yabani 😂Въпрос на вкус.Ще видим  как ще е.Принципно ми е симпатична ,но като игра ми е еднотипна и без емоция все още 😁

# 639
Аз малко съм със смесени чувства относно сериала ,и най вече заради Симай.🙂За сега не ми е показала нещо особено като актьорски талант ами само едно хубаво лице.Та ще видим може пък да ме опровергае, и да има някакво подобрение от към игра.
А гледала ли си я в "Азиз"? Там се справи чудесно.

# 640
Аз малко съм със смесени чувства относно сериала ,и най вече заради Симай.🙂За сега не ми е показала нещо особено като актьорски талант ами само едно хубаво лице.Та ще видим може пък да ме опровергае, и да има някакво подобрение от към игра.
А гледала ли си я в "Азиз"? Там се справи чудесно.
Не честно казано.Само клипчета.Въпреки че Мурат много го харесвам така и не го почнах този сериал.В Hayat Bazen Tatlidir съм я гледала и в Безмилостен град мисля че беше втория ,и последно в Див.

# 641
И аз да се включа в защита на Симай. В "Азиз" беше най добрата и роля наистина. После в "Омер" и "Див" мисля сценаристите съсипаха ролите и. Явно няма достатъчно връзки момичето. Cry

# 642
И аз да се включа в защита на Симай. В "Азиз" беше най добрата и роля наистина. После в "Омер" и "Див" мисля сценаристите съсипаха ролите и. Явно няма достатъчно връзки момичето. Cry
Сега с този сериал според мен може да и се отворят много пътища ако стане успешен и се хареса играта и .🙂

# 643
Симай е див до 20 епизод беше си наред, след това и развалиха героинята и още повече тя е имала договор до края на с1, но не се знаеше дали ще има с2 и я убиха в  началото. Поне се отърва от токсичната среда там.

# 644
Великолепна Айча в черно🖤🖤🖤🔥  Красавица ! Heart Eyes

Айча Айшин Туран в Абу Даби  представляваше турските жени . Тя е единствената туркиня  присъствала на галата за 150-годишнината на световноизвестната швейцарска марка за бижута и часовници.

Нежно розови  Хазал Кая и Айча Туран за Sober  

Петъчните рейтинги

Шербета отново е лидер

Ежедневните

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 17:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт